Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Najsigurniji nacin da zena ne bude silovana je taj da popushi napasniku.![]()
Da li postoji bar jedna tema na kojoj se ti ne zajеbavas?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najsigurniji nacin da zena ne bude silovana je taj da popushi napasniku.![]()
Da li postoji bar jedna tema na kojoj se ti ne zajеbavas?![]()
Dejstvo "droga za silovanje" počinje 20 do 30 minuta nakon njihovog uzimanja, a može trajati između osam i dvanaest sati
Misteriozna trudnoća četiri tinejdžerke iz vranjskog kraja pokrenula je lavinu pitanja o tzv. drogama za silovanje koje "brišu" pamćenje na nekoliko sati, zbog čega osoba ne može da se seti okolnosti koje su prethodile silovanju, izgleda napadača i samog seksualnog čina. S obzirom na to da ovi lekovi dovode do smanjenja motoričkih sposobnosti, žrtve najčešće nisu u stanju da pruže otpor.
:x:x:x![]()
Nije to bila zayebancija. Npr. Manijak te napadne ti mu kazes " Imam nesto na pici da te ne zarazim, pa mi daj radje da ti popusim" i kad mu izmamlas njemu padne i ti ga neces cekati da mu se ponovo digne - logicno.
Ne mozes mu reci "imam nesto na pici" a ne hteti mu mamlati jer ti nece verovati. Usta se lako operu a i ne mozes dobiti bolest. A i oni bi pristali ko iz topa, kao svako glupavo musko, eto.
Mene samo zanima da recimo necijem detetu to neko uradi i taj neko nadje pocinioca i RASKOMADA ga - sta bi uradilo nase sudstvo?! Jer smo svedoci da sve moze da prodje nekaznjeno, a ovaj bi verovatno otisao na lomachu.
Kambodza...a da obuchemo crne shatore da ne bi IZAZIVALE?????
To je isto kao kada bi na sudu bilo ok da kazzesh da si pucao u nn lice jer te je izazivao njegov nachin oblachenja ili iritirala frizura. ALO????
Ne verujem da ima kod nas, i ja sam ga nedavno videla na netu, baš mi je bilo zabavno da zamišljam kako deluje. :-)Nisam videla taj kondom kod nas u prodaji. Jel ima?
Mada, ako si maloletna uchenica i profesor te zove u kancelariju na razgovor sigurno ti neche pasti na pamet da stavish to niti da bi on mogao da ti sipa konjski lek u sokich kojim te nudi...
A ne slažem se, po mrkloj noći stopirati, izazovno obučen, još nekom može da se učini da ima posla sa prostitutkom.Kambodza...a da obuchemo crne shatore da ne bi IZAZIVALE?????
To je isto kao kada bi na sudu bilo ok da kazzesh da si pucao u nn lice jer te je izazivao njegov nachin oblachenja ili iritirala frizura. ALO????
e..u kikindi ili iđošu......tamo negde........jedan od 30 god. oženjen.....silovao dedu od 90 godina........uganooće mozga.....
Naravno da chemo voditi rachuna...ali nishta ne opravdava takav chin...jer svako mozze da tvrdi da je bio izazvan nechim...da svali krivicu za nedelo na zzrtvu, razumesh?
Chime je deda izazvao bitangu?
Nosio je minich?
Ili devojchica u osnovnoj shkoli?