Zombiedoll

Nisam videla taj kondom kod nas u prodaji. Jel ima?

Mada, ako si maloletna uchenica i profesor te zove u kancelariju na razgovor sigurno ti neche pasti na pamet da stavish to niti da bi on mogao da ti sipa konjski lek u sokich kojim te nudi...

Da li postoji bar jedna tema na kojoj se ti ne zajеbavas?:D

Nije to bila zayebancija. Npr. Manijak te napadne ti mu kazes " Imam nesto na pici da te ne zarazim, pa mi daj radje da ti popusim" i kad mu izmamlas njemu padne i ti ga neces cekati da mu se ponovo digne - logicno.

Ne mozes mu reci "imam nesto na pici" a ne hteti mu mamlati jer ti nece verovati. Usta se lako operu a i ne mozes dobiti bolest. A i oni bi pristali ko iz topa, kao svako glupavo musko, eto.

Dejstvo "droga za silovanje" počinje 20 do 30 minuta nakon njihovog uzimanja, a može trajati između osam i dvanaest sati

Misteriozna trudnoća četiri tinejdžerke iz vranjskog kraja pokrenula je lavinu pitanja o tzv. drogama za silovanje koje "brišu" pamćenje na nekoliko sati, zbog čega osoba ne može da se seti okolnosti koje su prethodile silovanju, izgleda napadača i samog seksualnog čina. S obzirom na to da ovi lekovi dovode do smanjenja motoričkih sposobnosti, žrtve najčešće nisu u stanju da pruže otpor.

:x:x:x:evil:

........imam blagi osecaj da je vecinom ovo bio sex bez kondoma pa se trazio alibi ,,,,mozda i greshim ali ipak je to malo mesto gde se sve sazna vrlo brzo i lako ........

Nije to bila zayebancija. Npr. Manijak te napadne ti mu kazes " Imam nesto na pici da te ne zarazim, pa mi daj radje da ti popusim" i kad mu izmamlas njemu padne i ti ga neces cekati da mu se ponovo digne - logicno.

Ne mozes mu reci "imam nesto na pici" a ne hteti mu mamlati jer ti nece verovati. Usta se lako operu a i ne mozes dobiti bolest. A i oni bi pristali ko iz topa, kao svako glupavo musko, eto.

Grickao si klitoris, lepi Mario...dobio si sifilis, lepi Mario..jebbi me sada ti....
ili imam imunitet kao beloglavi sup.....8-)

Zashto mislish da je to verovatnije...da li znash koliko zzena se susreche sa problemom silovanja ili pokushaja silovanja?
Gotovo svaka je imala neka losha iskustva...nije to nikakva retkost, nazzalost.

Mnogo je vecha verovatnocha da su bile silovane nego da nisu.
pitaj zzene u svojoj okolini da li su imale iskustva sa silovateljima...ako ne nastupish u fazonu: same ste krive" zaprepastichesh se kada budesh chuo...

Prosto mi ne neverovatna ta potreba da se silovatelj opravda....

Mene samo zanima da recimo necijem detetu to neko uradi i taj neko nadje pocinioca i RASKOMADA ga - sta bi uradilo nase sudstvo?! Jer smo svedoci da sve moze da prodje nekaznjeno, a ovaj bi verovatno otisao na lomachu.

...........bivsha devojka bila previshe atraktivna i bezobrazno se oblachila ,ona mi je prichala da je imala loshe iskustvo tako shto je stopirala posle neke discoteke i onako u mini minicu ona i drugarica ustopirale shijana i drugare ,ovi ih odveli u surchin u neki kukuruz i verbalno se zajebavali sa njima i na kraju im rekli da su dobro proshle jer ima svakakvih debila .............naravouchenije prezirem silovatelje i pichkopacenike ali moram biti iskren da neke toliko izazivaju i ne znaju shta i sa kim mogu da pomislim na onu narodnu "ko se chuva i bog ga chuva " ..

Pa njega bi kaznili...sigurno...ovde su pochinitelji vrlo zashticheni a zzrtve maltretirane...
Najbanalnije: ako ti se neko useli u kuchu, ti ne smesh da ga izbacish, niti smesh da se vratish u rodjenu kuchu dok se ne utvrdi chija je!!!

Mene samo zanima da recimo necijem detetu to neko uradi i taj neko nadje pocinioca i RASKOMADA ga - sta bi uradilo nase sudstvo?! Jer smo svedoci da sve moze da prodje nekaznjeno, a ovaj bi verovatno otisao na lomachu.

Kad ides osvetiti nekog svog tada se ne razmislja vise sta ce biti posle, ubijes manijaka, cak i sudiju ako treba pa posle neka mami sudi.

Ja da se ne daj boze to desi mom zenskom detetu (ako je fina cura, nije kuja) poubijao bi kompletnu blizu familiju tog gada i to bi ih klao tupim nozem, a da mi je kcer kuja onda bi joj rekao kako si radila tako si i prosla.

Kambodza...a da obuchemo crne shatore da ne bi IZAZIVALE?????

To je isto kao kada bi na sudu bilo ok da kazzesh da si pucao u nn lice jer te je izazivao njegov nachin oblachenja ili iritirala frizura. ALO????

E koji sam ja idiot, opet ja sebe mracim na isfrustriranim temama.

Kakvi manijaci, mene je jednom kao klinca napao i ja sam ga sterao u q,rac, i nemam nikakve posledice od toga, y,ebem vas razmazene i osetljive.

To je isto kao kada bi na sudu bilo ok da kazzesh da si pucao u nn lice jer te je izazivao njegov nachin oblachenja ili iritirala frizura. ALO????

.........e pa onda izvini ,samo napred demokratski se napadno obuci pa sama koketiraj sa polupijancima seljacima pa kad krene da nasrce na tebe ti mu demokratski objasni da si se samo igrala i da ne zelish nishta vishe od toga a on poshto je intelektualac sve ce to lepo shvatiti i bice sve ok ..................." bolje spreciti nego lechiti " ........kad sam bio srednjoshkolac odem ja na dorcol obucem fajerku ,vidim trojicu koja idu ka meni isprsim se i ne zelim da predjem na drugu stranu ulice i ...........spasishe me noge brze moje ............pokushao ja da im objasnim kako na trotoaru ima mesta za sve ........ali neshto bili nagluvi ....

Nisam videla taj kondom kod nas u prodaji. Jel ima?

Mada, ako si maloletna uchenica i profesor te zove u kancelariju na razgovor sigurno ti neche pasti na pamet da stavish to niti da bi on mogao da ti sipa konjski lek u sokich kojim te nudi...
Ne verujem da ima kod nas, i ja sam ga nedavno videla na netu, baš mi je bilo zabavno da zamišljam kako deluje. :-)

A ne slažem se, po mrkloj noći stopirati, izazovno obučen, još nekom može da se učini da ima posla sa prostitutkom.
Nadam se su da posle tog incidenta odustale od stopiranja.
Ovo je već vrlo neodgovorno.

Pa sve su nas još kao male devojčice mame i tate učile da ne uzimamo bombone od nepoznatih čika i teta i da ne ulazimo u nepoznata kola.
Dobro, karikiram malo, ali to i dalje važi. :oops:
Makar se od takvih stvari možemo zaštititi.

Naravno da chemo voditi rachuna...ali nishta ne opravdava takav chin...jer svako mozze da tvrdi da je bio izazvan nechim...da svali krivicu za nedelo na zzrtvu, razumesh?
Chime je deda izazvao bitangu?
Nosio je minich?
Ili devojchica u osnovnoj shkoli?

Naravno da chemo voditi rachuna...ali nishta ne opravdava takav chin...jer svako mozze da tvrdi da je bio izazvan nechim...da svali krivicu za nedelo na zzrtvu, razumesh?
Chime je deda izazvao bitangu?
Nosio je minich?
Ili devojchica u osnovnoj shkoli?

.........premda se jochic s*****o ,predlazem pipi za ministra policije pa sve pred preki sud u chelo oma ,u shvajcarskoj je zakonom odredjeno da se u braku upraznjava sex dva puta nedeljno monimum ,gde smo mi a di je evropa .............:lol:

........Opljačkao i obljubio starca od 90 godinaAutor: R. R. | 22.04.2008 - 09:00

KIKINDA - Petar J. (31), iz mesta Iđoš kod Kikinde, uhapšen je i određen mu je pritvor zbog sumnje da je silovao i opljačkao starca M. S. (90), koji živi u istom selu.

Policijska uprava u Kikindi juče je saopštila da je Petar J. 18. aprila posle ponoći ušao u kuću M. S. i istukao ga tražeći od njega novac, a potom ga je obljubio. Povređenog starca pregledao je dežurni hirurg dr Milan Mitrić, koji je konstatovao da žrtva ima povredu oka, grudnog koša i polomljeno rebro. Na sugestiju porodice M. S. lekar je detaljno pregledao telo povređenog muškarca i tako ustanovio da čovek ima povrede nastale silovanjem. Posle tri dana provedena u bolnici, starac je juče pušten kući. Za meštane Iđoša ovo je veliki šok, iako Petra J. znaju kao vrlo problematičnu osobu, sklonu tučama i krađama.
U kikindskoj PU su potvrdili za „Blic“ da im je Petar J. poznat od ranije, ali ne zbog ovakvih krivičnih dela kakva je počinio pre tri dana. Osumnjičeni Petar J. je oženjen i ima decu.

čooj ove novinare.........obljoobio...........

Naravno da ništa ne opravdava silovanje, ali svesno se izlagati riziku je, najblaže rečeno, glupo.
A tu ne mislim na provokativno oblačenje niti noćno stopiranje, ali kada složiš nekoliko kockica, eto ti vrlo opasne situacije.
Zašto se roditelji ne organizuju (kao Pipi) da odvezu svoju (i tuđu) decu kući (u ma koje doba dana i noći)?
Verovatno pojma nemaju gde su im deca, a to što ih nema 12 sati verovatno ni ne primećuju.

:D:D:D:D
Pipi Pandur....
Kambodza, nema potrebe da imash gard osim ako nisi sklon silovanju...:D
Jednog dechaka silovali u pritvoru...vishe se nije oporavio psihichki...to je unishten zzivot do kraja, ne samo jedan chin od par minuta straha...

DA.... ali i pored sve samozashtite ja vam tvrdim da to nije dovoljno...rizichne situacije nisu samo one koje klasichno smatramo rizichnim...kao noch, stopiranje, zzurke itd...

Rizichne postaju i situacije koje smatramo bezbednim: Shkola, kucha, rodjaci, svadbe itd...

Nema vishe shablona, kao chuvash se pa si bezbedan - NISI.
ETO CHAK NI KAO MUSHKARAC OD 90 GODINA U RODJENOJ KUCHI....

Back