Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 14.125
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je autor?Za one koji znaju malo ili nimalo o religiji evo u prilogu ozbiljnog a jednostavno pisanog pregleda za upoznavanje sa osnovama religije.
To je kompendijum iz višetomnog dela prof. dr Lazara Milina (1914-2001). Sastavljač sam ja.Širiš propagandni materijal?
To je po Pravilniku zabranjeno
To je kompendijum iz višetomnog dela prof. dr Lazara Milina (1914-2001). Sastavljač sam ja. Na osnovu više knjiga sam sačinio skriptu.Ko je autor?
Svaka čast za trudTo je kompendijum iz višetomnog dela prof. dr Lazara Milina (1914-2001). Sastavljač sam ja.
Samo kada bi ti prvi to procilctao?Za one koji znaju malo ili nimalo o religiji evo u prilogu ozbiljnog a jednostavno pisanog pregleda za upoznavanje sa osnovama religije.
Na brzinu sam preleteo neke delove i primetio hrišćanski obojen narativ prema drugim religijama. Zato i pitam. Trebalo bi da dodaš u naslov knjige "iz hrišćanskog ugla".To je kompendijum iz višetomnog dela prof. dr Lazara Milina (1914-2001). Sastavljač sam ja. Na osnovu više knjiga sam sačinio skriptu.
Tako je. Autor je pravoslavni prota starije generacije (1914-2001), a i ja koji sam skriptirao sam takođe.Na brzinu sam preleteo neke delove i primetio hrišćanski obojen narativ prema drugim religijama. Zato i pitam. Trebalo bi da dodaš u naslov knjige "iz hrišćanskog ugla".
Hvala.Svaka čast za trud
Pa ok. Samo bi trebalo naglasiti. Pripadnici jedne vere su retko objektivni i blagonakloni prema drugim verama.Tako je. Autor je pravoslavni prota starije generacije (1914-2001), a i ja koji sam skriptirao sam takođe.
Načelno je tako kako kažeš. Autor se trudi da bude objektivan i samokritičan. I sam se toga držim.Pa ok. Samo bi trebalo naglasiti. Pripadnici jedne vere su retko objektivni i blagonakloni prema drugim verama.
Da li je istina da se u islamu oni koji se odreknu islama kažnjavaju smrću?da prepustim koju rijec Bogu da kaze nesto o tome:
Bog kaze u Kuranu:
3:85 A onaj koji želi neku drugu vjeru osim islama, neće mu biti primljena, i on će na onome svijetu nastradati.
Da li je istina da se u islamu oni koji se odreknu islama kažnjavaju smrću?
Dakle ako ti licno pripremis propagandni materijal onda je to u redu jel tako ???To je kompendijum iz višetomnog dela prof. dr Lazara Milina (1914-2001). Sastavljač sam ja.
To nije nikakav propagandni materijal, nego udžbenik. Da se ljudi upoznaju sa osnovnim pojmovima o religiji. A kako će ko da veruje to je njegova stvar.Dakle ako ti licno pripremis propagandni materijal onda je to u redu jel tako ???
Ko si bre ti,neka skrivena VIP osoba na forumu ?![]()
E upravo je to klasicni propagandni materijal stoga...To nije nikakav propagandni materijal, nego udžbenik. Da se ljudi upoznaju sa osnovnim pojmovima o religiji. A kako će ko da veruje to je njegova stvar.
Nije. Propagandni materijal je brošura od 5-6 strana, a ne šest i više tomova Apologetike poput one prote Lazara Milina koju sam skriptirao na minimum minimuma. Prota Milin je pisao neutralno.E upravo je to klasicni propagandni materijal stoga...![]()
Zapravo,ono sa 6 strana je MALI propagandni materijal a onaj drugi je VELIKI propagandni materijal...razlika je samo u gabaritu pojma a ne u sustini .Nije. Propagandni materijal je brošura od 5-6 strana, a ne šest i više tomova Apologetike poput one prote Lazara Milina koju sam skriptirao na minimum minimuma. Prota Milin je pisao neutralno.
U čemu je to propaganda?Zapravo,ono sa 6 strana je MALI propagandni materijal a onaj drugi je VELIKI propagandni materijal...razlika je samo u gabaritu pojma a ne u sustini .
Da ubedis ostale da MORAJU razmisljati,postupati,delovati,verovati i t.d. onako kao sto ti radis cak i tada kada svi relevantni dokazi ukazuju da nisi u pravu...U čemu je to propaganda?
Primetio sam da mnogim ljudima nedostaje predznanje o osnovnim pojmovima. Pa da se upoznaju s njima.Da ubedis ostale da MORAJU razmisljati,postupati,delovati,verovati i t.d. onako kao sto ti radis cak i tada kada svi relevantni dokazi ukazuju da nisi u pravu...![]()
Meni se cini da si upravo ti na vrhu te liste "neznalice"koji ne samo sto ne ulaze tamo gde nas Bog poziva vec i DRUGIMA BRANE da tamo ne ulaze...Primetio sam da mnogim ljudima nedostaje predznanje o osnovnim pojmovima. Pa da se upoznaju s njima.