Znaš malo ili nimalo o religiji

Primetio sam da mnogim ljudima nedostaje predznanje o osnovnim pojmovima. Pa da se upoznaju s njima.
Em sto la...ees, licemeris, to si i bezobrazan bez dna.
Ni trunke neke poboznosti.
Kao da zivis u kafanu a zac crkvu si samo cuo?
Totalno si bez blagodati.
Svaki post ti je bljutav.
Komunisti daleko nisu bili takvi.
Ovo je miralno rasulo.
Zato je i bilo vise blagoslova narodu za vreme komunizma.
Tuzno

Em sto la...ees, licemeris, to si i bezobrazan bez dna.
Ni trunke neke poboznosti.
Kao da zivis u kafanu a zac crkvu si samo cuo?
Totalno si bez blagodati.
Svaki post ti je bljutav.
Komunisti daleko nisu bili takvi.
Ovo je miralno rasulo.
Zato je i bilo vise blagoslova narodu za vreme komunizma.
Tuzno
Vidim da ti kafanski stil pristaje. Fali ti Tito. Meni ne fali.

To opet neka tvoja "hriscanska" vragolija,jel tako ? :kafa:
Зашто бих подучавао оне који неће да уче, исто као и ови студенти што неће да уче и студирају већ шетају по улицама. Отвори енциклопедије, лексиконе па читај, види попис литературе на крају чланка или питај библиотекара за одговарајућу литературу.
Ја учим цели живот, а ви завршите своју суботњу школу па мислите да све знате.

Зашто бих подучавао оне који неће да уче,
Kako to mislis "nece da uce"kada ti covek lepo i pristojno postavio izuzetno bitno,da ne kazem sustinsko pitanje hriscanstva ?
..sta bi vise od toga,da ti overu licnu izjavu pred nadleznim notarem ?
исто као и ови студенти што неће да уче и студирају већ шетају по улицама. Отвори енциклопедије, лексиконе па читај,
A tebi tesko da jednom recenicom odgovoris tacno sto te covek pita ???
види попис литературе на крају чланка или питај библиотекара за одговарајућу литературу.
A sto ne bi tebe kad vec visis na forumu Religija i deklarises da si neki,navodni hriscanin ...?

Kako to mislis "nece da uce"kada ti covek lepo i pristojno postavio izuzetno bitno,da ne kazem sustinsko pitanje hriscanstva ?
..sta bi vise od toga,da ti overu licnu izjavu pred nadleznim notarem ?

A tebi tesko da jednom recenicom odgovoris tacno sto te covek pita ???

A sto ne bi tebe kad vec visis na forumu Religija i deklarises da si neki,navodni hriscanin ...?
Ja sam u penziji pa imam vremena da tu i tamo pogledam šta ima i napišem nešto.

Ја учим цели живот.
Pazi molim te,ucis celi zivot a nbe znas odgovoriti sta to znbaci biti hriscanin ...!?
А ви завршите суботњу школу и мислите да све знате.
...a ovi iz subotnje skole kazes misle da znaju a ne znaju,jel tako ???
Hajdemo jednu malu pokaznu vezbu da vidimo kako stvari zaista stoje - evo ovaj put ja postavljam teb, Gedeon i i Glasniku Glasnik.
( ako trenutno on nije u stanju umesto njega odgovaram ja) jasno i precizno pitanje:

Sta to znaci biti hriscanin ???????

Onaj koji zna verujem da ce nam dati jasan i orecizan odgovor pa cemo tako utvrditi koliko zaista vredu TVOJA SKOLA i ona subotnja na koju pljujes.

Pazi molim te,ucis celi zivot a nbe znas odgovoriti sta to znbaci biti hriscanin ...!?

...a ovi iz subotnje skole kazes misle da znaju a ne znaju,jel tako ???
Hajdemo jednu malu pokaznu vezbu da vidimo kako stvari zaista stoje - evo ovaj put ja postavljam teb, Gedeon i i Glasniku Glasnik.
( ako trenutno on nije u stanju umesto njega odgovaram ja) jasno i precizno pitanje:

Sta to znaci biti hriscanin ???????

Onaj koji zna verujem da ce nam dati jasan i orecizan odgovor pa cemo tako utvrditi koliko zaista vredu TVOJA SKOLA i ona subotnja na koju pljujes.
Vas dvojica ste dva obična provokatora. Jedino korisno što ste tu postavili je link ka knjizi vaspitanja od Elen White.

Back