Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 14.688
Obrazloži.Meni se cini da si upravo ti na vrhu te liste "neznalice"koji ne samo sto ne ulaze tamo gde nas Bog poziva vec i DRUGIMA BRANE da tamo ne ulaze...
To je klasican verski fanatizam !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obrazloži.Meni se cini da si upravo ti na vrhu te liste "neznalice"koji ne samo sto ne ulaze tamo gde nas Bog poziva vec i DRUGIMA BRANE da tamo ne ulaze...
To je klasican verski fanatizam !!!
Em sto la...ees, licemeris, to si i bezobrazan bez dna.Primetio sam da mnogim ljudima nedostaje predznanje o osnovnim pojmovima. Pa da se upoznaju s njima.
Vidim da ti kafanski stil pristaje. Fali ti Tito. Meni ne fali.Em sto la...ees, licemeris, to si i bezobrazan bez dna.
Ni trunke neke poboznosti.
Kao da zivis u kafanu a zac crkvu si samo cuo?
Totalno si bez blagodati.
Svaki post ti je bljutav.
Komunisti daleko nisu bili takvi.
Ovo je miralno rasulo.
Zato je i bilo vise blagoslova narodu za vreme komunizma.
Tuzno
Pa samo si promenio frakciju, ali si samo postao gori.Vidim da ti kafanski stil pristaje. Fali ti Tito. Meni ne fali.
Nisam ni u kakvoj "frakciji". Hrišćanin sam bio i ostao.Pa samo si promenio frakciju, ali si samo postao gori.
...kao sto su uostalom bili i ostali puuuuuuno komunista...Nisam ni u kakvoj "frakciji". Hrišćanin sam bio i ostao.
To je prošlo svršeno vreme. Mada socijalizam smatram i danas najboljim sistemom. U nekoj kombinaciji jugoslovenskog i skandinavskog modela....kao sto su uostalom bili i ostali puuuuuuno komunista...
A sta je to hriscanin?Nisam ni u kakvoj "frakciji". Hrišćanin sam bio i ostao.
Pogledaj u skripti o snovama religije koju sam postavio da čitate.A sta je to hriscanin?
A sta je to hriscanstvo?Pogledaj u skripti o snovama religije koju sam postavio da čitate.
Vidi u enciklopedijama. Sada dajem ja svoj odgovor...A sta je to hriscanstvo?
Kazi, ne znam a ne salji me....
Kaze se ne znam...Vidi u enciklopedijama. Sada dajem ja svoj odgovor...
Jesam hrišćanin. Objasnio bih ti, ali instrukcije naplaćujem.Kaze se ne znam...
Vidis da nisi hriscanin.
Ovo najverovatnije u skladu s normativima tvog "hriscaanstva", jell tako ?Jesam hrišćanin. Objasnio bih ti, ali instrukcije naplaćujem.
Тајм из мани.Ovo najverovatnije u skladu s normativima tvog "hriscaanstva", jell tako ?![]()
A jel glava ide sa dushom ili je glava bez dushe a dusha bez glave ?To je hrišćanstvo:
„Marko sine, jedini u majke, ne bila ti moja rana kleta, nemoj, sine, govoriti krivo: ni po babu ni po stričevima, već po pravdi Boga istinoga. Nemoj, sine, izgubiti duše; bolje ti je izgubiti glavu nego svoju ogr’ješiti dušu“."
To opet neka tvoja "hriscanska" vragolija,jel tako ?Тајм из мани.
Зашто бих подучавао оне који неће да уче, исто као и ови студенти што неће да уче и студирају већ шетају по улицама. Отвори енциклопедије, лексиконе па читај, види попис литературе на крају чланка или питај библиотекара за одговарајућу литературу.To opet neka tvoja "hriscanska" vragolija,jel tako ?![]()
Kako to mislis "nece da uce"kada ti covek lepo i pristojno postavio izuzetno bitno,da ne kazem sustinsko pitanje hriscanstva ?Зашто бих подучавао оне који неће да уче,
A tebi tesko da jednom recenicom odgovoris tacno sto te covek pita ???исто као и ови студенти што неће да уче и студирају већ шетају по улицама. Отвори енциклопедије, лексиконе па читај,
A sto ne bi tebe kad vec visis na forumu Religija i deklarises da si neki,navodni hriscanin ...?види попис литературе на крају чланка или питај библиотекара за одговарајућу литературу.
Ja sam u penziji pa imam vremena da tu i tamo pogledam šta ima i napišem nešto.Kako to mislis "nece da uce"kada ti covek lepo i pristojno postavio izuzetno bitno,da ne kazem sustinsko pitanje hriscanstva ?
..sta bi vise od toga,da ti overu licnu izjavu pred nadleznim notarem ?
A tebi tesko da jednom recenicom odgovoris tacno sto te covek pita ???
A sto ne bi tebe kad vec visis na forumu Religija i deklarises da si neki,navodni hriscanin ...?
Pazi molim te,ucis celi zivot a nbe znas odgovoriti sta to znbaci biti hriscanin ...!?Ја учим цели живот.
...a ovi iz subotnje skole kazes misle da znaju a ne znaju,jel tako ???А ви завршите суботњу школу и мислите да све знате.
Vas dvojica ste dva obična provokatora. Jedino korisno što ste tu postavili je link ka knjizi vaspitanja od Elen White.Pazi molim te,ucis celi zivot a nbe znas odgovoriti sta to znbaci biti hriscanin ...!?
...a ovi iz subotnje skole kazes misle da znaju a ne znaju,jel tako ???
Hajdemo jednu malu pokaznu vezbu da vidimo kako stvari zaista stoje - evo ovaj put ja postavljam teb, Gedeon i i Glasniku Glasnik.
( ako trenutno on nije u stanju umesto njega odgovaram ja) jasno i precizno pitanje:
Sta to znaci biti hriscanin ???????
Onaj koji zna verujem da ce nam dati jasan i orecizan odgovor pa cemo tako utvrditi koliko zaista vredu TVOJA SKOLA i ona subotnja na koju pljujes.
Vredna knjiga.Za one koji znaju malo ili nimalo o religiji evo u prilogu ozbiljnog a jednostavno pisanog pregleda za upoznavanje sa osnovama religije.