Dragorad 1
Zainteresovan član
- Poruka
- 401
Hahaha...prednost raje je u brojnosti, draga moja...ona postavlja temelje društva!raja je pogana i sretjom se raja ne pita
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha...prednost raje je u brojnosti, draga moja...ona postavlja temelje društva!raja je pogana i sretjom se raja ne pita
Da, dva pedera su normalna koja bi jednostavno prepustila dijete ‘sudbini’ jer kako bi znali da ga vaspitaju kad su i sami poremeceni.Bozhe sachuvaj kolika je ovo glupost
mislim da nisi normalan
pa te temelje shto je postavila od 90´tih na vamo komotno mogu rushitiHahaha...prednost raje je u brojnosti, draga moja...ona postavlja temelje društva!
Da, dva pedera su normalna koja bi jednostavno prepustili dijete ‘sudbini’ jer kako bi znali da ga vaspitaju kad su i sami poremeceni.
Ako je muskarac treba da voli vaginu!zashto su poremetjeni!?
pa ne mora svak vaginu da voli
Ovo je tako ne demokratski post, da je skoro pa komunizam.kjedino shto je zalosno je da u 2021 uopshte biva dozvoljeno pokretanje ovakvih tema
Sh sh sh je sve što umeš da napišeš...koji ti je to jezik?pa te temelje shto je postavila od 90´tih na vamo komotno mogu rushiti
da li iko od vas uopshte posmatra drushtvo ?
ali si shvatio da u danashnjem vremenuDa je to prirodno, priroda bi udesila da muško i muško mogu dobiti dete, kao žensko i žensko. Kako to nije slučaj, onda nije ni normalno. Mora postojati balans tokom odrastanja. Ženska uloga i muška uloga u životu.
Opet je zdravije i to.ali si shvatio da u danashnjem vremenu
mnoge majke same odgajaju jer je otac nestao ili ne zheli biti otac svojoj djeci
a isto tako ima i ocheva koji sami odgajaju
i kako mislish reshiti ovaj problem? jer po tvome mora biti i mama i tata
odgovori
Tu je uvijek neko od rodbine kao pomoc, eventualno drug/drugarica samohranog roditelja, poredjenje je katastrofalno.ali si shvatio da u danashnjem vremenu
mnoge majke same odgajaju jer je otac nestao ili ne zheli biti otac svojoj djeci
odgovori
Tako što će ta osoba:ali si shvatio da u danashnjem vremenu
odgovori
Pa nije jer nedostaje jedan po vašem važan partOpet je zdravije i to.
Ma strucnjaci nemaju pojma. Nauka je djavolja rabota. Struju i lekove je raja izmislila.A oni su mnogo pametni... od kad se pojaviše psihići, svi postadosmo ludi, od kad postoje sociolozi, svi postadosmo asocijalni, a pojavom seksologa sve što smo mislili da je normalno postade nenormalno. A raja najbolje zna pravila društva.
Tako što će ta osoba:
1. Naći drugog partnera.
2. Dobiti stimulans novčani od države
3. Dati ga gejevima
I rodbina.
Otkud ti tako nešto, zar pored sveznajućih forumaša da nam treba mišljenje stručnjaka.Mislim da se tim pitanjem trebaju baviti strucnjaci: Psiholozi, sociolozi, seksolozi itd, i oni donositi odluke o tome a ne glupa i zatucana raja.
Ne znam ni gde pomislih, sram me bilo. Odoh u sobu da se zatvorim i porazmislim o svom ponasanju.Otkud ti tako nešto, zar pored sveznajućih forumaša da nam treba mišljenje stručnjaka.![]()
Struja i lekovi nisu izmišljeni, nego pronađeni. Bolje ćuti, pojma nemaš.Ma strucnjaci nemaju pojma. Nauka je djavolja rabota. Struju i lekove je raja izmislila.
Veliko da svim vakcinamaMišljenje strucnjaka je takodje da se trebate vakcinisati a dozvolili ste da vam neke babe pričaju o zaveri i običnom gripu
A sve to dok vam karleuša peva
Idi bre
Tu je uvijek neko od rodbine kao pomoc, eventualno drug/drugarica samohranog roditelja, poredjenje je katastrofalno.
Haha ok. Ne ne, raja je izmislila a naucnici pronasli.Struja i lekovi nisu izmišljeni, nego pronađeni. Bolje ćuti, pojma nemaš.
Veliko da svim vakcinama
Veliko ne vakcini protiv korone