Znamo da je to već dozvoljeno, ali...

Da li istopolni parovi ipak trebaju da usvajaju decu, i da li je to dobro za decu?

• Ukupno glasova
    26
To je kao zdravo naći drugog partnera ?

A šta stimulans od države ima sa tim da po vašem nedostaje jedan vrlo važan part a to je tata ili mama !
Porodica. Simple as that. Uvek je tu neko od porodice. Sve je bolje od gej varijante. Bilo bi interesantno gledati kako bi ti reagovala da ti uzmu dete i daju ga gej paru. Sad možeš samo maglu da prodaješ i priče.

ali si shvatio da u danashnjem vremenu

mnoge majke same odgajaju jer je otac nestao ili ne zheli biti otac svojoj djeci

a isto tako ima i ocheva koji sami odgajaju

i kako mislish reshiti ovaj problem? jer po tvome mora biti i mama i tata

odgovori
Za začeće mora postojati muško i žensko. Ne možeš učiti dete da će 2 muškarca ili 2 žene moći da imaju decu prirodnim putem, spontano, da je to potpuno isto kao kod kombinacije m/ž. Nije nebitna ta razlika. Nije dovoljna samo ljubav da bi se imalo potomstvo.

Znala sam

I šta reci ?

Ništa

Sem da ne želim da diskutujem sa fosilima koji žive u mikrokosmosu

Ajde pa tjao
To se moze za tebe reci jer se cudis sto se uopste ‘diskutuje’ o recimo ovome pojmu, da ikako mozes to bi zabranila. A protivnike sankcionisala i suzbila kao i sakrila njihovo misljenje.

Toliko o sirini uma da ne pricamo o ostalim definicijama.

Porodica. Simple as that. Uvek je tu neko od porodice. Sve je bolje od gej varijante. Bilo bi interesantno gledati kako bi ti reagovala da ti uzmu dete i daju ga gej paru. Sad možeš samo maglu da prodaješ i priče.

slushaj nekad je to tako bilo

a sad toga skoro pa nema

i ti ne mozhesh rachunati na nikoga svi su tu prvih 6 mjeseci posle si sam/a

slushaj nekad je to tako bilo

a sad toga skoro pa nema

i ti ne mozhesh rachunati na nikoga svi su tu prvih 6 mjeseci posle si sam/a
Što pravite decu kad posle ne umete da ih čuvate? Nema tu izgovora. Napila se, nisam razmišljanja, mlada sam, zaljubljena bila..
Zbog takvih ljudi deca ispaštaju. I naravno, zbog izopačenosti ljudi (manjina) koja vlada, nagura nam se da gejevi usvajaju decu. Ajde beži bre.

Kakve to ima veze sa temom, pa u tom istom društvu žive hetero i homo parovi? Društvo je isto. To ti ne može biti nikakav argument.
Stvarno je presmijesno reci: ‘pa dobro, za dijete je bolje da ga usvoje dva pedera nego da ga podize samohrana majka’, ona je kao sama pa je bolje da se dodijeli dvojici psihickih bolesnika.

Niti su pijanice samo među strejt ljudima, niti su agresivci isključivo iz te grupe, a ni dobri roditelji isključivo među homoseksualcima. Ono što je razlika je samo njihovo seksualno ponašanje.

Tako da priča o lošim porodicama važi podjednako i za homoseksualne parove. Samo je njih manje pa je logično i manje vesti o tome. Ali to ne znači da takvi ne postoje.

Što pravite decu kad posle ne umete da ih čuvate? Nema tu izgovora. Napila se, nisam razmišljanja, mlada sam, zaljubljena bila..
Zbog takvih ljudi deca ispaštaju. I naravno, zbog izopačenosti ljudi (manjina) koja vlada, nagura nam se da gejevi usvajaju decu. Ajde beži bre.

shta na ovu glupost sad da kazhem!?

mozhda da skinesh te ruzichaste naochare

To se moze za tebe reci jer se cudis sto se uopste ‘diskutuje’ o recimo ovome pojmu, da ikako mozes to bi zabranila. A protivnike sankcionisala i suzbila kao i sakrila njihovo misljenje.

Toliko o sirini uma da ne pricamo o ostalim definicijama.

naravno da se treba zabraniti pokretanje ovakvih tema gde se druge osobe stigmatiziraju i zheli im se oduzet pravo da su punopravan chlan ove zemaljske kugle

Glasao sam protiv, a red je da kažem i zašto. Ne mislim da bi oni bili loši roditelji. Međutim, ovde u našoj zemlji bi u mnogo slučajeva takva deca bila izložena poruzi i podsmehu druge dece. Tu deca znaju biti veoma surova. Zato bi takvo dete patilo i moglo bi biti srećno jedino u svojoj kući. To nije ono što želimo.

naravno da se treba zabraniti pokretanje ovakvih tema gde se druge osobe stigmatiziraju i zheli im se oduzet pravo da su punopravan chlan ove zemaljske kugle
Niko ih nije lansirao na Mars vec se samo bunimo i ne prihvatamo negativne efekte u evoluciji, tako sto ne prihvatamo promjene koje negativno uticu na dalji razvitak nase ljudske rase, odje na ovoj zemaljskoj kugli.

Back