zvezdarac81
Aktivan član
- Poruka
- 1.559
Taaaaako mackice samo se ti smej i budi lepa....nemoj nista da komentarises.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene iskreno zabole za Zemun i tamo sam bio mozda deset puta u zivotu....ali onda cete morati u drugi grad da studirate, mozda i dobijete neki studentski dom....da ne bi putovali kuci. Moracete da idete u drugi grad u bioskop, pozoriste,....i jos nesto...kakav ce to grad biti kada ce odmah do uzeg gradskog jezgra biti Zemun polje sa sve njivama i seoskim domacinstvima.....??? Gde ce biti granica izmedju dva grada???? Mozda neka ulica?![]()
Zvezdara Republika!!!!!!!!!![]()
Prijatelju......Zemun je opstina i tako ce biti...to sto ova GAY 17+ gura su licna i jeftina promocija i skupljanje poena pred sledece izbore.....a i kada bi dobili vlast, verovatno ni oni ne bi ispunili to svoje obecanje...
Taj stav samo jaca i konsoliduje narod u Zemunu da se odvoji.

Visevekovni narod u Zemunu pokusava da se oslobodi srpske represije....hehehehe.....sta se ja prepucavam sa 'rvatom....to su samo vase puste zelje prijatelju...mnogo je Srbadije u Zemunu a i zapadno od njega....sve do Vukovara...![]()
Uostalom ko osvaja izbore u Zemunu????![]()
Tako tvrd stav je doveo do otcepljenja Kosova. Taj stav samo jaca i konsoliduje narod u Zemunu da se odvoji
No comment...
kada Zemun dobije status grada (nikada)....??
Ti ne odgovori na pitanje.....koje je jako prosto....

Zemun radi a BG se gradi....hm, sto mi to zvuci poznato.....
Aaaaaaaaaaa sta ti licno dobijas??? Ne odgovori mi opet......
Zemun za gl.grad
Ukoliko se govori o odvajanju jednog dela grada, ne moze se govoriti o licnom interesu. Inace moj licni interes je da zivim u gradu koji se zove Zemun, a ne BG. Krajnje emotivni razlozi - moji licni..

koga ili štapali...
Pa ti se demonstrativno iseli i na nekoj ledini napravi kucu i pobodi tablu sa natpisom Zemun![]()
koga ili šta
Procitaj. Komentarisi samo ako imas nesto za temu. Vidim te u tom tekstu.
http://forum.krstarica.com/blog.php?b=1644
Cekaj sta, sada furas svoj blog?? Evo nesto:"Misle da sve znaju, drugoga ne zele da cuju.... " ......da te podsetim, ja nisam zapoceo ovu temu, tako da sam ja medju onim drugima koje ne zelis da cujes...
Samo nacin na koji razmisljas nije dobar.
"drugoga ne zele da cuju"