Znam za jedan grad, pored je Beograd

Mene iskreno zabole za Zemun i tamo sam bio mozda deset puta u zivotu....ali onda cete morati u drugi grad da studirate, mozda i dobijete neki studentski dom....da ne bi putovali kuci. Moracete da idete u drugi grad u bioskop, pozoriste,....i jos nesto...kakav ce to grad biti kada ce odmah do uzeg gradskog jezgra biti Zemun polje sa sve njivama i seoskim domacinstvima.....??? Gde ce biti granica izmedju dva grada???? Mozda neka ulica? :lol::lol::lol:

Zvezdara Republika!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Granica se zna od kucnog broja do kucnog broja za svaku opstinu u Srbiji. Sta je lose sto cemo za ponesto morati u drugi grad? Ja BG ne mrzim. Nemam nista protiv, ali ja sam Zemunac, ne Beogradjanin. Kad pogledam, drazi mi je Beograd od npr Kragujeca. Ne znam da li me kapiras.

Prijatelju......Zemun je opstina i tako ce biti...to sto ova GAY 17+ gura su licna i jeftina promocija i skupljanje poena pred sledece izbore.....a i kada bi dobili vlast, verovatno ni oni ne bi ispunili to svoje obecanje...

Tako tvrd stav je doveo do otcepljenja Kosova. Taj stav samo jaca i konsoliduje narod u Zemunu da se odvoji. To je neprihvatanje dubokih ljudskih osecaja, ne valja ti taj stav. Mlad si, naucices.

Visevekovni narod u Zemunu pokusava da se oslobodi srpske represije....hehehehe.....sta se ja prepucavam sa 'rvatom....to su samo vase puste zelje prijatelju...mnogo je Srbadije u Zemunu a i zapadno od njega....sve do Vukovara...:D

Uostalom ko osvaja izbore u Zemunu???? :lol::lol::lol:

Ti si malo istripovan tip. Vecina zitelja Zemuna su Srbi, i ti Srbi zele da se odvoje od BG, ne od Srbije.

Usla ti voda u usi...

Back