Znam za jedan grad, pored je Beograd

ne moj da psujes,to odaje tvoju nervozu,pa surdulica i okolina su u srbiji,pa ok cale ti je iz okoline negotina,vlah:rolleyes:
i ta tvoja ideja odaje tvoj primitivizam,kao neki si demokrata a da imas mozga shvatio bi sta ti pričam.zemun je prosao pored velikog beograda kao maidenhead za london...
a i realno,iskreno-selo je,varosica sa onom glavnom od meka do komande rv

joj šta sam dočekao, da opet diskutujem sa švercerom automobila koji se razume i u moju porodičnu lozu i u lokalnu samoupravu i koji mi ovde piše o glavnoj ulici, ali iz pravca batajnice(busija) ka centru zemuna:mrgreen:

joj šta sam dočekao, da opet diskutujem sa švercerom automobila koji se razume i u moju porodičnu lozu i u lokalnu samoupravu i koji mi ovde piše o glavnoj ulici, ali iz pravca batajnice(busija) ka centru zemuna:mrgreen:
ja sam gradjevinski preduzetnik u inostranstvu(crna gora),inače od loze imaš neku ali onu,špiritus a vi drugi da li ste primetili kada se doticni javlja na forum?tačno u 7:30,nije prvi put da to vidim,dolazi na neki bedni poslić gde ništa ne radi i ne skida se sa foruma,moj pogled na varošicu zemun je sa senjaka

ja sam gradjevinski preduzetnik u inostranstvu(crna gora),inače od loze imaš neku ali onu,špiritus a vi drugi da li ste primetili kada se doticni javlja na forum?tačno u 7:30,nije prvi put da to vidim,dolazi na neki bedni poslić gde ništa ne radi i ne skida se sa foruma,moj pogled na varošicu zemun je sa senjaka

A i taj poslic je dobio verovatno preko DS-a cije stavove iz petnih zila brani ili preko neke veze.

Pa to ovi sto im Evropa nema alternativu. Dosao Djenka Ceda i dao deci malo exera i rekao im da vicu Evropa nema alternativu. Hoce da se ujedinjuju sa Evropom a razjedinjuju sopstvenu drzavu

Pa to ti je ona prica "Evropa u regionima"....tzv. regionalizacija....samo sto su oni bukvalisti pa prave od regiona drzave.....:D

Izgleda da su ti ekseri halucogeni....malo vise.....:D

ma kako ste slatki vas dvojica:mrgreen:
ne misliš valjda da radim od 7.30:lol:
tad pijem kafu kod kuće i gledam šta ste orgijali noćas u svojim vlažnim snovima:lol:
samo ti laži,ti smajliji ti odaju nervozu,nemoj da se nerviras,bivsa austro-ugarska varosica na bivsoj granici sa orijentom se nije razvila u veći grad baš i tog razloga,tako će i ostati,zemun,obrenovac,lazarevac,mladenovac,sve je to isto:D

samo ti laži,ti smajliji ti odaju nervozu,nemoj da se nerviras,bivsa austro-ugarska varosica na bivsoj granici sa orijentom se nije razvila u veći grad baš i tog razloga,tako će i ostati,zemun,obrenovac,lazarevac,mladenovac,sve je to isto:D
stvarno si simpa lik, kad smo već kod nervoze podseti nas malo kako si cvileo za preregistraciju:lol:
pa kako si pisao da ćete svi glasati za tomu, pa se posle tu nešto poremetilo:lol:
samo ti uživaj, nadam se da sam ti ja jedini problem u životu:D

Не, него твоје изјаве делују, тако снобовски и умишљено као та мачка на твом аватару....

Савет: прочитај Ј.С. Поповић ''Покондирена тиква'' можда схватиш...

Smeta vam mačka na mom avataru! :lol: Što? Zbog Pariza? :lol: Pročitaj ti Pokondirenu tikvu, ja je pročitala više puta. Bolje ne komentariši ono što ne znaš. :)

Мени је мачка баш симпатична...а, Париз је диван град у коме су живели и живе многи велики људи....

Проблем је кад неко умисли да је Марија Антоанета, па дозволи себи неке изјаве.....

Е, ако си читала личиш ми на Фему, изјаве су ти тако ''ноблес''....:lol:

Gospodo, verovali ili ne , slazem se vama.
Na Dedinju je najvise onih koji su dosli iz raznih vukojebina preko Drine sa petokrakom na kapi.
Ima i onih koji su dosli sa juga, u prtenim caksirama, sa dva leva opanka i partijskom knjizicom.
A pravih seljaka skoro i nema u BG. Najvise je polutana, jednom nogom u BG - u , drugom u svom selu.
" Pa da se vidi šta je seljana...I da li će još da kradu i kraduckaju od ovog gladnog naroda dok prosipaju maglu i mažu oči pričama, o Kosovu (kolevki Srpstva u kom se ljuljaju šiptarske bebe) i EU raju u kom nas čeka lebac preko pogače i med i mleko..."
I ovo je O.K.
A Dedinjske lopuze (Dacic mi je komsija), usranom motkom !

jedan od tih sa petokrakom si sigurno i ti sam. jos ti praziluk viri iz zadnjice to ti je znak raspoznavanja.

stvarno si simpa lik, kad smo već kod nervoze podseti nas malo kako si cvileo za preregistraciju:lol:
pa kako si pisao da ćete svi glasati za tomu, pa se posle tu nešto poremetilo:lol:
samo ti uživaj, nadam se da sam ti ja jedini problem u životu:D

nisam ja cvileo nego ti i postavljao deset postova dnevno izmedju dva izborna kruga,kakva si ckapi i koliko si se u...o radikala a ja te namerno przio da ću iz revolta da glasam za radikalskog kandidata,pa nisam,jer nisam ko ti da bi se prodao za kilo bombona debeli,glasao sam za tadića iako su oni odgovorni oko teme koju spominjes,ponavljam ja sam svoje sredio a i da nisam otero bih auto u cg i prodao ga,cesto sam tamo poslom i kupio neki na bg,jednostavno imam toliko pameti sta bi se desilo da nije tadić izabran za predsednika,znači nisam gledao stvari lično i sebično kao ti

nisam ja cvileo nego ti i postavljao deset postova dnevno izmedju dva izborna kruga,kakva si ckapi i koliko si se u...o radikala a ja te namerno przio da ću iz revolta da glasam za radikalskog kandidata,pa nisam,jer nisam ko ti da bi se prodao za kilo bombona debeli,glasao sam za tadića iako su oni odgovorni oko teme koju spominjes,ponavljam ja sam svoje sredio a i da nisam otero bih auto u cg i prodao ga,cesto sam tamo poslom i kupio neki na bg,jednostavno imam toliko pameti sta bi se desilo da nije tadić izabran za predsednika,znači nisam gledao stvari lično i sebično kao ti

Covek nije spavao izmedju dva izborna kruga.Bio je online 24 casa. Sigurno je to ostavilo posledica po njega i njegovo mentalno zdravlje.

Мени је мачка баш симпатична...а, Париз је диван град у коме су живели и живе многи велики људи....

Проблем је кад неко умисли да је Марија Антоанета, па дозволи себи неке изјаве.....

Е, ако си читала личиш ми на Фему, изјаве су ти тако ''ноблес''....:lol:

Znam da je zdravo smejati se i da je dobro tako započeti dan, ali pretera ga. Moram malo da odmorim, bole me obrazi. :lol:

Back