- Poruka
- 76.583
a šta je sa kisićkom, tek nju što bi omadrljaoJel imaš taj osećaj ?
E pa to je to, to se traži.
Da mali čovek oseća moć, a ne strah !
Kažem vam, Zoka !
A i Gospodar voli na odgovorna mesta žene da postavlja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a šta je sa kisićkom, tek nju što bi omadrljaoJel imaš taj osećaj ?
E pa to je to, to se traži.
Kažem vam, Zoka !
A i Gospodar voli na odgovorna mesta žene da postavlja.
Zbog takvog osećaja se svađamo. Prepiremo, a niko od nas ne zna šta AV planira. Ima nekoliko kandidata. Vreme će pokazati ko će biti taj mandatar.
" Zorka koridorka" to neće biti.
Ti bre ko poglavica neki
Žuti Mesec je rekao i haug !
Objasni malo.
Nemoj tako teledirigovano ...
Kakav poglavica
Ime " Zorka koridorka" dobila je Zorana Mihajlović od kumova iz benda PUF. Odlična je pesma.
Ne može da bude mandatarka jer više nije u dobrim odnosima sa Vučićem.
I pre ili kasnije, biće na spisku za ispitivanje zbog pada nadstrešnice na železničkoj stanici u Novom Sadu.
U vreme njenog mandata počela je rekonstrukcija te pruge i železničkih stanica ( mislim da nije samo ta renovirana u NS-u..možda grešim ).
Ne zbog veze sa železnicom, nego zbog veze sa korupcijom.Znači zbog strehe, tako reci.
Koliko ja znam
ona nije ni na širem spisku odgovornih za nesreću u NS.
Dakle to otpada.
Ne možemo se skupocenih kadrova odricati,
sami zato što imaju neke veze sa železnicom.
Ne zbog veze sa železnicom, nego zbog veze sa korupcijom.
Vladu treba ukinuti i umesto nje treba da se uvedu službe.
Da državni službenici svakoga dana kad dođu na posao prvo izađu na postrojavanje, dizanje srpske zastave uz srpsku himnu čiji će tekst morati da nauče i pevaju kako bi utuvili dobro da su službenici, a ne vladari narodu koji ih je zaposlio na ta radna mesta i dao im te radne zadatke.
Skupoceni kadrovi dolaze iz redova naroda srećom obilato.
Pametne dece ne manjka.
Manjka časnog i rodoljubivog pristupa.
Zorka je svoje prokockala . Dolazi vreme da na čelu državnih službi bude neko neukaljan služenjem neprijateljskim silama
Ne treba zaboraviti i cinjenicu da je iz Bosne, dakle sve uslove za vladanje ima.Ona je najjače žensko u domaćoj politici,
jedina koja se usudila da se suprotstavi muškom šefu.
Znači snage i odvažnosti ima,
iskustva takođe ima ...
U najboljim je godinama.
Ne treba zaboraviti i cinjenicu da je iz Bosne, dakle sve uslove za vladanje ima.
Polovicno tacnoBosanci i Ličani su dobri Srbi.
Samo ne treba Crnogorcima dati da dignu glavu.
Mnogo su iritantni.
Ona je bukvalno najgora stoka u celoj ovoj politickoj svinjariji u Srbiji.Zoka stoka je punih 10 god.bila gospođa ministarka tek kad je izvisila za funkciju setila se ej stani Vučić je diktator itd.inače dotična je otvoreni lobista Rio tinta možda je to poslednji adut žvalje da sve karte baci na predaju litijuma u zamenu za inostranu podršku kako bi ostao na vlasti još koju godinu to je politika afričkih ljudožderskih diktatora koji dele svoja rudna bogatsva belosvetskim kompanijama u zamenu za podršku ništa me više ne bi začudilo kad je žvaljo u pitanju
Ona je bukvalno najgora stoka u celoj ovoj politickoj svinjariji u Srbiji.
dodik pozajmio vučiću
. . . , rentao.!?dodik pozajmio vučiću
čuo sam da mu ćale neki krimos
nem pojma kontam dobri su jarani pa razmenjuju sličice značke studente glasove.... . . , rentao.!?
smanji N1jeste neko će tu kravu sat vremena da sluša
ona je raskrstila sa nazadnjacima nema šanse da je vrate i to baš na premijersku funkciju tj.ako je vrate to bi značilo da je neki vid tzv.prelazne vlade ili kako god tu vladu zvali ipak na pomolu ostaje da se vidi teško je sad reći
Glupost! Loš spin.
Svaki mandatar kojeg imenuje av bez konsultacija sa oponentima, opozicijom ili studentima, ne znači nikakvu razliku u odnosu na dosadašnje mandatare. Nije vredno komentara.