Znak ili podznak

Uvek se polemise sta je bitnije, je li to znak ili podznak, kad koji vlada i da li moze da se podeli vladavina njihova pa me interesuje vase misljenje ili iskustvo.

Znas kako, uverila sam se da kod nekih ljudi mnogo veci znacaj ima podznak nego znak...
Kod mene je mesovito... Ja sam Riba/Devica... I zaista u svojim postupcima vidim i karakteristike kako Ribe tako i Device...

Podznak više pokazuje kako nas drugi doživljavaju, ili fizički izgled, manire... Ali nije isti njegov uticaj kod svakog, jer je važno i koji je podznak, da li je izrazitiji, da ne kažem jači od znaka, a i od toga ima li planeta u prvoj kući i ako ima, da li su u dobrim ili lošim aspektima sa drugim planetama...

Tri najjača faktora jednog horoskopa su Sunce, Mesec i podznak. Kod nekoga je jače izraženo Sunce, kod nekoga je jače izražen podznak, kod nekoga je jače izražen Mesec. Vladavina svake planete se računa iz pojedinačnih horoskopa, ali kao uopšteno se uzima da prvo vlada Mesec, Merkur, Venera, Sunce, Mars, Jupiter pa Saturn. Isto tako detinjstvo je pod vladavinom podznaka tako da bi zapravo najbolji pokazatelj čovekovog karaktera i izgleda bili kombinacija Meseca i podznaka/vladara podznaka jer se čovek formira u ranom detinjstvu.

mene interesuje nesto u vezi podznaka... puno puta sam ga odredjivala na razlicitim sajtovima itd i uvek su se dva odgovora smenjivala i na kraju sam otisla kod astrologa i on mi je rekao da sam na samoj granici izmedju vodolije i ribe... i sad mi nije jasno sta to znaci... mala pomoc?

Ja sam Rak/Rak, a Mesec (vladar) mi je u opoziciji sa Suncem, tacno u Jarcu, u egzilu...
Bice dobro ako prezivim jos koju godinu, :D kolko vidim svi se zale da je Rak slabasan znak,
a ja sam na sve nacine samo to...

Svaka kombinacija bi bila bolja od ove.... ali sve ima svoje.... ;)

Ok, ako je dobar, utoliko bolje...
Neobican hobi? Da, dosta njih.... Sve tezi da bude nekonvencionalno, i cela karta je zadobila kvalitete 12 kuce...
iako je samo Chiron u 12, usput, u opoziciji je sa Uranom. :)

Aha, ako kazemo da je 'hobi' ono sto najradije radimo u slobodno vreme,
onda mi je hobi 'duhovnost', ili ono sto spada u tu kategoriju.
Konkretnije: Religije, teorije zavere, sad i astrologija, pisanje pesmica, znanje o umu i dusi....
i stvari vezane za ove.

U tome provodim vreme, kroz kompjuter i internet..... :)

Meni su i znak i podznak uočljivi. Sve češće mi ljudi govore da izgledam mnooogo mlađe. Da sam neozbiljna, energična, vesela, ali i mistična, nedokučiva, ćutljiva ponekad. Ja sam škorpija/blizanac. Ono što mi je zabavno jeste da kada sma mrtva umorna svi, ali baš svi, kada me vide kažu da izgledam sveže, da zračim. A ja imam samo osmeh na licu i energiju koja se ugasi samo kada baš preteram. E tada sam kao ona žaba iz crtanog i bolje da me niko ne dira, već da me puste da spavam.

Super kombinacija:klap:

Back