Lost in space
Zainteresovan član
- Poruka
- 249
Ni ja ne volim st sam rak 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam blizanac - lav
Dobra kombinacija, nema sta![]()
Super radujem se sto ce napokon da na svetlost dana izadje vaga, svoji podznak rak ne podnosimtkacio:
Jaoj plavooki decak , promenio avatar![]()
i ja sam ista kombinacija
i super ako je ovo tacno za podznak, jer sam znak vaga a podznak rak, ne volim bas sto sam rak
![]()
Uvek se polemise sta je bitnije, je li to znak ili podznak, kad koji vlada i da li moze da se podeli vladavina njihova pa me interesuje vase misljenje ili iskustvo.
Ok, ako je dobar, utoliko bolje...
Neobican hobi? Da, dosta njih.... Sve tezi da bude nekonvencionalno, i cela karta je zadobila kvalitete 12 kuce...
iako je samo Chiron u 12, usput, u opoziciji je sa Uranom.![]()
Meni su i znak i podznak uočljivi. Sve češće mi ljudi govore da izgledam mnooogo mlađe. Da sam neozbiljna, energična, vesela, ali i mistična, nedokučiva, ćutljiva ponekad. Ja sam škorpija/blizanac. Ono što mi je zabavno jeste da kada sma mrtva umorna svi, ali baš svi, kada me vide kažu da izgledam sveže, da zračim. A ja imam samo osmeh na licu i energiju koja se ugasi samo kada baš preteram. E tada sam kao ona žaba iz crtanog i bolje da me niko ne dira, već da me puste da spavam.
Ja sam rak-bikhoce li mi sad neko nesto reci?
![]()