Znak ili podznak

ja sam jarac podznak strijelac i mogu da osjetim razliku izmedju ta dva znaka jer se dosta razlikuju.ascedent je ono kako se predstavljamu u drustvu,nasi pocetci u zivotu,fizicki izgled itd.suncev znak se vise razvija sa vremenom .tamo iza 30 g sigurno suncev znak postaje dominantniju u odnosu na podzak ali to ne mogu da osjete osobe koje imaju kompaktibilan znak sa podznakom.samo oni koji imaju npr suncev znak u zemlji a asc u vatri ili obratno itd.

Evoja ovako mislim pa ko se ne slaze neka me ispravi.
Meni je sunce u Lavu na 14. stepenu,a asc u Raku na 15.I ja sad mislim da se to tako gleda koji je stepen znaka veci sunca ili podznaka onda imate vise osobina tog znaka.Zato ja eto mislim da sam ja malo vise Rak nego Lav.A sta je kada su i sunce i podznak na istim stepenima...uffff onda ne znam.Recimo kada bi neko bio devica na 3 stepenu,a podznak bik na isto 3 stepenu...
sta vi mislite?

Meni je sunce u Lavu na 14. stepenu,a asc u Raku na 15.I ja sad mislim da se to tako gleda koji je stepen znaka veci sunca ili podznaka onda imate vise osobina tog znaka.Zato ja eto mislim da sam ja malo vise Rak nego Lav.A sta je kada su i sunce i podznak na istim stepenima...uffff onda ne znam.Recimo kada bi neko bio devica na 3 stepenu,a podznak bik na isto 3 stepenu...
sta vi mislite?
Hm, pa ne baš ... :roll: Da ne kažem, nikako ne treba tako posmatrati.
Zašto bi broj stepeni imao bilo kakav uticaj, osim ako gledamo npr. simboliku samog stepena ili šta se na njemu tačno nalazi ?

Naravno da si "malo više Rak" kad si Rak u podznaku, pročitaj celu temu unazad i biće ti jasno šta se i kako posmatra.

Da,da,da procitala sam sve sada mi je dosta jasnije,a da te pitam Elle_77,to za simboliku stepena jer o tome mogu da procitam negde jer znas neki sajt da te ne davim da kucas ili mozes i ti da mi malo to pojasnis?Cula sam da to ide po sledecem principu: Prvi stepen pripada Ovnu,drugi Biku,treci Blizancu i tako do kraja pa posle sve ispocetka do 30tog stepena ili sam sad lupila glupost ;)
I ako je to tako,recimo da postoji osoba cije je Sunce u znaku Bliznaca na 18 stepenu,a to je onda stepen Device sta to onda znaci,cisto primera radi.Hvala ti na vremenu,jer me bas zanima.

Da,da,da procitala sam sve sada mi je dosta jasnije,a da te pitam Elle_77,to za simboliku stepena jer o tome mogu da procitam negde jer znas neki sajt da te ne davim da kucas ili mozes i ti da mi malo to pojasnis?Cula sam da to ide po sledecem principu: Prvi stepen pripada Ovnu,drugi Biku,treci Blizancu i tako do kraja pa posle sve ispocetka do 30tog stepena ili sam sad lupila glupost ;)
I ako je to tako,recimo da postoji osoba cije je Sunce u znaku Bliznaca na 18 stepenu,a to je onda stepen Device sta to onda znaci,cisto primera radi.Hvala ti na vremenu,jer me bas zanima.

samo mi nije logicno..12 znakova...30 stepeni..zafalice neki stepen za treci krug zar ne..:confused:

Kada se dodje do Riba,a to je 12 stepen onda iz pocetka.13 stepen bi bio Ovan,14 Bik , 15 Blizanac,a 30 stepen bi bio stepen device i to je to.Ma ne znam ti ni ja,asmo nagadjam, zato je tu Elle da nam pojasni ili bilo ko drugi ko se razume bolje. :)

Od tekstova na ovde na forumu, imaš o tome pisano na temi Kako tumačiti natalnu kartu (jedna od lepljivih na podforumu Natalne karte i uporedni horoskopi). Inače je tema preširoka da bi smo se sad ovde bavili time, čini mi se da postoje i neke teme od ranije pa možeš preko pretraživača naći šta te zanima ili aktivirati neku stariju temu.

prije, kad još nisam znala što sam u podznaku a naravno za horoskopski znak
sam znala (lav) nikako se nisam mogla s time poistovjetiti. Nakon što
sam saznala da mi je podznak rak, e tu sam tek shvatila da "moga" lava preuzima
cak mogu reći guši taj podznak, tj. rak. po mom mišljenu podznak je stvarno bitna
stvar ja sam se u to uvijerila, no iskreno meni je nekako žao što sam u podznaku rak.

prije, kad još nisam znala što sam u podznaku a naravno za horoskopski znak
sam znala (lav) nikako se nisam mogla s time poistovjetiti. Nakon što
sam saznala da mi je podznak rak, e tu sam tek shvatila da "moga" lava preuzima
cak mogu reći guši taj podznak, tj. rak. po mom mišljenu podznak je stvarno bitna
stvar ja sam se u to uvijerila, no iskreno meni je nekako žao što sam u podznaku rak.

Pa cak i tvoj nick SELENA upucuje na to da si podznak Rak :lol:

sta vi mislite?

Ma gde si to procitlaa, to nema veze sa istinom To..........sta je na vecem stepenu da to ima prevlast. To u zivotu nisam cula. Nesto si pogresno povezala ili sta?

Pa naravno podznak jer tu pocinje nase i polje odnosno MI tu je nas karakrer, izgled, a ukoliko imamo selijum u suncevom znaku i ako je i vl. Asc. zavrsio u stelijumu suncevog znaka onda je bitniji suncev znak.... i tako. :) Sto sam pametna, Boze, Boze...Ccccc :lol:

Back