- Poruka
- 51.813
36,7C, beli nokti, bez bolova u zglobovima, oci ovako
, izgubljen hod i vatra u gaceronama obostrano 1 x 4h dnevno prvih 30dana 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NetacnoOvde dva ipo muskarca imaju zategnute guz.ice![]()
BravoОсећаш се удобно као када си сам, али ти је лепше него када си сам. Мени је то прво.
Немам упитнике изнад главе, спокојна сам. Имам сигурност, у смислу да ће договори бити испоштовани, да интима неће бити изнета више него што треба, да моје изјаве и поступци неће бити погрешно протумачени.
Нашим пријатељима не смета како та особа утиче на нас. И даље смо оно што смо били и што бисмо требали бити, нисмо изгубили себе.
Najbitnije po meni je međusobno razumevanje i komunikacija i naravno završnica je slaganje u interesovanjima.Kada je veza prema vama dobra i zdrava, koji su njeni znaci?
Posao se obavlja produktivnije?
Više se radujemo svojim prijateljima?
Volimo još više svoje hobije?
Osećate se slobodnim? Sigurnim?
Imate li neki specifičan znak kod sebe koji vam govori da ste u dobroj vezi?
Pogledajte prilog 937965
redovan seksImate li neki specifičan znak kod sebe koji vam govori da ste u dobroj vezi?![]()
sto tako iskljucivo?Да се допуним,на сваки најмањи знак нелагоде,прецртам могућност везе као везе оно баш везе,остале варијанте можда прођу
тако ми је лакше,не желим да знам докле може да одеsto tako iskljucivo?
Za mene bi to bilo kada imam osećaj da nisam sam, da se radujem vremenu koje delim/ću deliti sa partnerkom, da je komunikacija kvalitetna i zabavna - da se razumemo sa par razmenjenih reči. Da provodimo noći jedno pored drugog u zagrljaju. Da planiramo zajedno i sprovodimo zajendičke planove u delo, da smo jedno drugom podrška (u nekim nekim razumnim količinama tj. da nema osećaja zavisnosti i sl). Plus da se oboje osećamo slobodno dok smo jedno sa drugim.Kada je veza prema vama dobra i zdrava, koji su njeni znaci?
Imate li neki specifičan znak kod sebe koji vam govori da ste u dobroj vezi?![]()
zaboravila sam da je uopšte bila ova temaZa mene bi to bilo kada imam osećaj da nisam sam, da se radujem vremenu koje delim/ću deliti sa partnerkom, da je komunikacija kvalitetna i zabavna - da se razumemo sa par razmenjenih reči. Da provodimo noći jedno pored drugog u zagrljaju. Da planiramo zajedno i sprovodimo zajendičke planove u delo, da smo jedno drugom podrška (u nekim nekim razumnim količinama tj. da nema osećaja zavisnosti i sl). Plus da se oboje osećamo slobodno dok smo jedno sa drugim.
Пословно и приватно никад не треба мијешати и строго раздвојити. Посао кад се дође кући се остави тамо гдје треба и онда је то здрава веза.Ja bih sve to više stavila u poslovni kontekst, a ne ljubavni. Naravno, ukoliko su ljudi nezadovoljni svojim poslom onda to utiče na sve pa i vezu. To može i da upropasti neku vezu, ali opet mislila sam na samu vezu, tj odnos dve osobe. Ima primera ljudi koji su imali dobar odnos a da nisu imali novca, no zajedničkim snagama su stekli.
Које су то остале варијанте?Да се допуним,на сваки најмањи знак нелагоде,прецртам могућност везе као везе оно баш везе,остале варијанте можда прођу
posao ne obavljam vise ili manje produktivno u zavisnosti od veze tj osobe sa kojom sam, moj posao je moj bio i bice...Prijateljima bih se isto radovala i sama i u vezi, jer sam ja sa svojim prijateljima negovala i odrzala tu vrstu odnosa, hobije volim takodje nezavisno od toga da me partner stimulise za ono sto volim inace, moze samo da mi dodatno stvori neku ljubav ili bar interesovanje ka necemu cemu vec nisam bila okrenuta-nije obavezno niti pod moranjeKada je veza prema vama dobra i zdrava, koji su njeni znaci?
Imate li neki specifičan znak kod sebe koji vam govori da ste u dobroj vezi?
Pogledajte prilog 937965
Ja mogu samo ovo prvo i pod 3.otvara flasu zubima to kao prvo