***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
 - 33.301

pauzirala od foruma, vidiš li ti to..totalno zam zabludela za to vreme 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sta ti bi odma da se bijes...zdrave svadje su male bezlazene svadjice...Добра тема, и реална.. Исто бих волео да ми неко каже шта су то здраве свађе? Ја то не знам.. Мсм ја кад планем боље бежи од мене, тако да не може бити здраво..
sta ti bi odma da se bijes...zdrave svadje su male bezlazene svadjice...
ne mora svaka svadja da se zavrsi fatalno...Не бих да се бијем, али за мене свађа има само једно значење..
ne mora svaka svadja da se zavrsi fatalno...![]()
kod tebe nema saleМа чим крену свађе ја сам завршио..Видим да ви знате за те паметне свађе или како год, ја не, код мене или се свађам или не.. Значи не волим да неко диже тон на мене, нити дозвољавам, тако да или решим разговором, или нема потребе ни да се решава пошто постаје небитно..

Ima dečko stav. Veleće ga žene.![]()
decko je genijalac bice od njega nesto![]()

Znas da si najПа хвала људи, мада имам замерку за обоје, Драган је написао ''волеће га жене'' , а Дубравка ''биће од њега нешто'' , а то је све писано за будућност, мсм јел то треба да значи да ме сад жене не воле, и да сад од мене нема ништа?![]()
![]()
...ali ne moraju svi da cuju...ovde ima i baksuzaZnas da si naj...ali ne moraju svi da cuju...ovde ima i baksuza
![]()

Па хвала људи, мада имам замерку за обоје, Драган је написао ''волеће га жене'' , а Дубравка ''биће од њега нешто'' , а то је све писано за будућност, мсм јел то треба да значи да ме сад жене не воле, и да сад од мене нема ништа?![]()
![]()

Vole te, vole te...ali za jedno deset godina prevrtaćeš curice na svakom ćošku![]()

da, cak i zdrave svadje mogu da budu pokazatelj da su emocije jos uvek tu. kad vise nema sta da se kaze, kad tek nema ni oko cega da se svadja (tj nema se volje za to, tipa- ma briga me bas...) onda se tu sve gasi.