Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Znam da vole da menjaju ribe ma teski zenskarosi, bar oni koje ja znam... vole biti u zenskom drustvu... i jakooooooo vole sebe! U stanju su satima pricati o sebi... a mozda su i malo podmukli ali to i ne mora biti kod svakog.... eto to znam...
Pozdrav :wink:
E da znam i da vole devojke koje su dobro gradjene, ne mrsavice cak i nek je malo jaca samo da je slatka u faci... i naravno napucana uvek dobro obucena... pogotovo ako on vazi za nekog frajera... znam jednog decka (naravno riba u horoskopu) koji voli pored svega toga i mirne devojke onako pomalo stidljive...
Imam drugara rodjenog u tom znaku, znamo se 21 godinu(od osnovne skole), nije neki zenskaros, samo znam da se oni nikako ne slazu sa zenskim Bikovima (jedna takva ga je za*ebavala citavih 5 godina)!
Pokusaj da se sto cesce ponasas prema njemu kao da je genije. Kada uradi i neku najmanju stvar ti se odusevi. Hvali ga i dizi mu perje svaki put kada ti se za to ukaze prilika. Obrati paznju sta voli i cime je fasciniran(npr.ako voli kompjutere kupi mu nesto vezano za kompjutere(misa,neki prazan disk ili tako nesto))Dobre su ribice i nisu zenskarosi. Jako su emotivne osobe. Srecno.