4 najratobornija znaka

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U Mire Banjac se oslikava prava " njezna" i " lijepa" Skorpija, posebno u " Ljepoti poroka" :mrgreen:

Inace je u 90% aristokrata vladar ascedenta u 10 kuci, to je rodjena gospoda, moja mama je mogla biti samo sef policije :hahaha:
Mira Banjac je mala i punaška bila.
Ja sam uvijek bila vitka a najviše sam komplimenata dobijala za peeljepe oči i tjelo.
Aj sad znaj kako takve razlike.

Bikovi su hedonisti, vole prirodu , hranu, meni licno najdrazi znak, najmanje iskvareni, posebno aprilski a misici su vise pod simbolikom Marsa kao muskog principa.
Ovo moje malo zrno je jako u rukama od malena. Mislila sam se jel to dobra kombinacija Astečko/ Dalmatinsko/Irskog gena ali izgleda da je zodijak u pitanju .
Kažu da su sebični. Ne znam kakvi su po pitanju emocija i duhovno.

Mira Banjac je mala i punaška bila.
Ja sam uvijek bila vitka a najviše sam komplimenata dobijala za peeljepe oči i tjelo.
Aj sad znaj kako takve razlike.
Ali tregere kada joj navuku, i zalizu je, ko SS cuvarke nacistickih logora :mrgreen:

A ne znam, postoje i one osobe, nevezano za Skorpije koje nemaju bas ugodne crte lica pa im eto izdvoje oci koje su jedino kako treba .

Ne znam, zene Skorpije me nikada nisu privlacile, mozda zbog Mjeseca u Lavu,a li Bikice jesu iako isto mjesec radi kvadrat i na Sunce u Biku, ali mi je Jupiter kao vladar karte u Biku mozda zato.
Ne kazem da mi se mozda i Skorpije nekada mozda hoce svidjeti, ali jos nisam naletio na takve. Volim malo zenstvenije, njeznije zene ( Venera u Ribama) i da postuju sebe, Skorpije te posesivnoscu i lojalnoscu pretjeranom odbiju od sebe, ali ima muskaraca kojima to odgovara.

Ali tregere kada joj navuku, i zalizu je, ko SS cuvarke nacistickih logora :mrgreen:

A ne znam, postoje i one osobe, nevezano za Skorpije koje nemaju bas ugodne crte lica pa im eto izdvoje oci koje su jedino kako treba .

Ne znam, zene Skorpije me nikada nisu privlacile, mozda zbog Mjeseca u Lavu,a li Bikice jesu iako isto mjesec radi kvadrat i na Sunce u Biku, ali mi je Jupiter kao vladar karte u Biku mozda zato.
Ne kazem da mi se mozda i Skorpije nekada mozda hoce svidjeti, ali jos nisam naletio na takve. Volim malo zenstvenije, njeznije zene ( Venera u Ribama) i da postuju sebe, Skorpije te posesivnoscu i lojalnoscu pretjeranom odbiju od sebe, ali ima muskaraca kojima to odgovara.
Ah Ribice žene 😍 najženstvenije!
Meni su isto najljepše i najženstvenije!

Evo sam gledala sad koje su glumice u znaku škorpije i u pravu si. Svaka nosi malo grubosti ili drčnosti u sebi.

Back