Bodulica
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
Zaboravila sam da Bikovi vole hranu kad spomenu mišićave.Idealna za policijuJel misicava?
Ni s od skorpije kod njega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravila sam da Bikovi vole hranu kad spomenu mišićave.Idealna za policijuJel misicava?
U Mire Banjac se oslikava prava " njezna" i " lijepa" Skorpija, posebno u " Ljepoti poroka"Idealna za policijuJel misicava?
A sta je tipicna Skorpija Deni de Vito?Ni s od skorpije kod njega.
pa neka licna planeta mora da bude u sco.. ne racunam SoOMe.. valjalo bi MarsA sta je tipicna Skorpija Deni de Vito?![]()
Inace najveci broj ljudi koji ne moze da se kontrolise sa hranom ima Mars u BikuZaboravila sam da Bikovi vole hranu kad spomenu mišićave.
Mira Banjac je mala i punaška bila.U Mire Banjac se oslikava prava " njezna" i " lijepa" Skorpija, posebno u " Ljepoti poroka"
Inace je u 90% aristokrata vladar ascedenta u 10 kuci, to je rodjena gospoda, moja mama je mogla biti samo sef policije![]()
Bikovi su hedonisti, vole prirodu , hranu, meni licno najdrazi znak, najmanje iskvareni, posebno aprilski a misici su vise pod simbolikom Marsa kao muskog principa.Zaboravila sam da Bikovi vole hranu kad spomenu mišićave.
Ovo moje malo zrno je jako u rukama od malena. Mislila sam se jel to dobra kombinacija Astečko/ Dalmatinsko/Irskog gena ali izgleda da je zodijak u pitanju .Bikovi su hedonisti, vole prirodu , hranu, meni licno najdrazi znak, najmanje iskvareni, posebno aprilski a misici su vise pod simbolikom Marsa kao muskog principa.
Ali tregere kada joj navuku, i zalizu je, ko SS cuvarke nacistickih logoraMira Banjac je mala i punaška bila.
Ja sam uvijek bila vitka a najviše sam komplimenata dobijala za peeljepe oči i tjelo.
Aj sad znaj kako takve razlike.
Ah Ribice ženeAli tregere kada joj navuku, i zalizu je, ko SS cuvarke nacistickih logora![]()
A ne znam, postoje i one osobe, nevezano za Skorpije koje nemaju bas ugodne crte lica pa im eto izdvoje oci koje su jedino kako treba .
Ne znam, zene Skorpije me nikada nisu privlacile, mozda zbog Mjeseca u Lavu,a li Bikice jesu iako isto mjesec radi kvadrat i na Sunce u Biku, ali mi je Jupiter kao vladar karte u Biku mozda zato.
Ne kazem da mi se mozda i Skorpije nekada mozda hoce svidjeti, ali jos nisam naletio na takve. Volim malo zenstvenije, njeznije zene ( Venera u Ribama) i da postuju sebe, Skorpije te posesivnoscu i lojalnoscu pretjeranom odbiju od sebe, ali ima muskaraca kojima to odgovara.
Kakve su ovako sa njeznosću i senzualnošću?Inace najveci broj ljudi koji ne moze da se kontrolise sa hranom ima Mars u Biku
To su vise majske Bikice, one vole vise da papaju, kao i zene Blizanke, koje su po nekoj statistici cesto najdeblje,a mozda im i taj neki Merkur pobjegne u BikaInace najveci broj ljudi koji ne moze da se kontrolise sa hranom ima Mars u Biku
ne bas nezne ali zenstvene,nisu muskobanjaste ako me to pitasKakve su ovako sa njeznosću i senzualnošću?
Lako ćemo za kilažu. Medicina napreduje. Oko mene su svi na Ozempiku![]()
Pa nece Merkur daleko od Sunca,uvek su u konjukcijiTo su vise majske Bikice, one vole vise da papaju, kao i zene Blizanke, koje su po nekoj statistici cesto najdeblje,a mozda im i taj neki Merkur pobjegne u Bika![]()
Nisu uvijek u konjukciji, cesto Merkur " pobjegne u susjedni znak.Merkur nije uvijek " spaljen" od Sunca.Pa nece Merkur daleko od Sunca,uvek su u konjukciji