U kom horoskopskom znaku je rođen Picula i da li je to razlog opsednutosti njime pojedinaca? :)

Lagerta

Supermoderator
Poruka
28.931
Kako sam primetila, čovek je ušao u glavu mnogim dokazanim rodoljupcima, pa bih htela rešenje te misterije ;) jedino što mi pada na pamet je možda njegov horoskospki znak i podznak, tj karakteristike koje podstiču pojednice da budu opsesivno-kompulsivno opsednuti njime :mrgreen: čovek izabran pre godinu dana, al pojednici se tek sad setili da je on loš, koja se to reakcija desila, da nije uleteo Mekur i zeznuo celu stvar? :D

Kako sam primetila, čovek je ušao u glavu mnogim dokazanim rodoljupcima, pa bih htela rešenje te misterije ;) jedino što mi pada na pamet je možda njegov horoskospki znak i podznak, tj karakteristike koje podstiču pojednice da budu opsesivno-kompulsivno opsednuti njime :mrgreen: čovek izabran pre godinu dana, al pojednici se tek sad setili da je on loš, koja se to reakcija desila, da nije uleteo Mekur i zeznuo celu stvar? :D

Merkur je najmanja planeta a Jupiter je najveca planeta

Merkur simbolise ljude koji su dzangrizavi,koji vole da sitnjicare,umanjuju sve,ljudi kojima je duhovnost spansko selo,simbolise matematicarie,novinare trgovce,lihvare,lenjire sve sitne stvari,i sve stvari koje mjere nesto tipa metar itd, simbolise skrte ljude,one koji cuvaju i broje svaki cent itd, simbolise hipohondre i vegane i malere i pesmisite itd

Jupiter simbolise ljude koji su siroki i imaju dusu, koji nikada me sitnjicare koji uvijek gledaju sliku,koji vole da cascavaju ali i da uzimaju mnogo,koji vole da jedu mnogo i da zive zivot u njegovoj punoci,koji su jako duhovni koji se ne plase nicega, simbolise motivaciju,vjerovanje u univerzum i zakon privlacenja, simbolise filozofe i umjetnike i duhovnjake i akademce i plemstvo

Jupiter je veliko a Merkur je malo.Jupiter su duhovni i uzviseno razgovori,akademski a Merkur su trivijalni razgovori,tracevi itd,Jupiter je kontinet,svijet a Merkur je naselje i mali prostor

Vucic je Riba a Picula je Djevica i to su 2 suprotna natalna znaka

Poslednja izmena:

Back