goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Hehe......Lord of Lies is pulling his puppetsma to je nesto falusasto, samo ne kontam kako se fitilj uklapa u sliku...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe......Lord of Lies is pulling his puppetsma to je nesto falusasto, samo ne kontam kako se fitilj uklapa u sliku...
Zna li neko koje je simbolika paljenja sveća za bližnje.
Npr. znam za pravoslavnu crkvu da na jednom mestu palimo za žive, a na drugom za mrtve.
Kao i paljenje sveća na grobu pokojnika.
Svako vidi ono što priželjkujeI kako si samo iz falusaste svijece (aksiom) povukao te zakljucke....
O pranju mozga od strane crvene bande je izlišno pričati......Nema direktne veze sad kada je sloboda izbora velika, ali osnova verovanja koju je komunizam kao kvazi-religija napravio pre svega u istočnoj Evropi je osnova za uspostavljanje SATANISTIČKOG PORETKA, to je valjda svima jasno........A kakve sad veze ima komunizam sa tim jesi li vjernik ili ne?
Bila bi odličan ''komesar''......U komunizmu je dozvoljena sloboda misliAli, zar te vjernikom ne cini ono sto je u tebi a ne crkva?
Komesar? (i staro pitanje - sta je agnostik?)
Kakve veze imaju komunizam i vjerovanje,hm?
Neko ti moze narediti da se ponasas u skladu sa necim ili govoris, ali ne i sto da osjecas.
U prevodu, izvlacis se.
Kolko ja znam veruje se da je u vatri prisutan duh umrlog kome je posvecena, ali upste vatra se vec dugo povezuje sa duhovnim svetom i do nekle vezom sa njim.Eto tolko od mene,a sto se tice Sakala on ti je teski ateista brate.
zar vatra i plamen ne simbolizuju pakao??
...