- Poruka
- 2.787
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm, pa izvor svetlosti ybt.
Kolko ja znam veruje se da je u vatri prisutan duh umrlog kome je posvecena, ali upste vatra se vec dugo povezuje sa duhovnim svetom i do nekle vezom sa njim.Eto tolko od mene,a sto se tice Sakala on ti je teski ateista brate.
Kakava bre svetlost. Jer ti znas sta je svetac.
Nista strasljivije i nemocnije u svetu nema,braco,od tame.
Samo zapalite li svecu u sobi ,tama trenutno sva iscezava,kao da nije ni bila.
I smrt je tama,i neznanje je tama,i mrznja je tama....
...Jer iz duhovnog sveta iznutra dolazi sva svetlost i sva istina,i objavljuje se bledo spolja u svetu materijalnom...
Sv.Nikolaj V.
Oreol, skrušeno lice, pogled prema zemlji, skoro klečeći položaj.....Ako govorimo o likovnom aspektu....
Meni bile jučeSutra su zadusnice ,pa im bar svecu upalite...
Možda je tebi smešno, ali to je reakcija samo na prvu loptu.....Kad malo razmislite, počinje bes, kao na politiciI ,zar katolici nisu hrišćani,
.....
Zar nije smisao svetaca Ne-GordostPa kad ti je post patetičan, skrušeno lice, pognuta glava....trte mrte. Smešan je
A kad je sveti Nikola zgrabio za bradu arijanskog jeretika i šta je već dalje bilo...
Sa izlaskom iz katakombi one dobijaju drugačiji značaj.
Nisam imao priliku da čitam nešto o ulozi svijeće u našem pravoslavlju, ali sam zato u jednoj studiji o liturgiji u katoličanstvu našao neke podatke o tome šta tamo predstavljaju svijeće.
.
Zar nije smisao svetaca Ne-Gordost.....Malo si