Zločini Srba nad Albancima

Jeste sa ovim delom "netačno je i da je Titova odluka o zabrani povratka izbjeglima dovela do promjene etničke struktura u kojoj su Srbi izgubili većinu stanovništva. Dalje, Albanci jesu smijenili Srbe kao većinsko (relativno) stanovništvo u XIX stoljeću, ali to toga nije došlo albanskim progonom Srba. "

Albanci su postali većina na Kosovu uglavnom zbog najvišeg nataliteta u Evropi.
Ostali po jedno ili dvoje djece a Albanci najmanje 10 pa dalje.
Da je Kosovo ostalo u SFRJ i da se SFRJ održala, prognoze kažu, da bi to bila najbrojnija nacija i apsolutna većina u SFRJ za 100 godina.

Posle samostalnosti, desilo se nešto nevjerovatno; Albancima se više ne diže (mislim priraštaj) i natalitet im je pao 3 puta iz 30 na 9 a Srbi u Srbiji imaju trenutno negativan priraštaj -3 o/oo
http://webcache.googleusercontent.c...sovu&cd=2&hl=en&ct=clnk&source=www.google.com

Poslednja izmena:
ono sto je meni nekako najverovatnije, a to se i spominje na pocetku teksta je da se vecina zlocina desila spontano i da je to bio obracun izmedju Srba i Albanaca sa samog Kosova
Albanci su inace vec 40-tak godina pokusavali da stvore svoju autonomiju na Kosmetu, a Srbe su napadali u dogovoru sa Portom
e sad, kad te neko gazi i raseljava (Cvijic kaze da je proterano 150000 Srba) vec nekih 40tak godina, onda tu ima mnogo nerascicenih racuna, a dolazak tvoje vojske je idealna prilika da se razracunas
sto se tice pobune Albanaca, treba imati u vidu da su Albanci uzeli 60000 pusaka sa municijom i jos dosta naoruzanja pred pocetak Prvog Balkanskog rata, a da su imali slabog udela u samoj popuni Vardarske vojske koja je brojala svega 63000 vojnika od predvidjenih 120000
sta mislite za sta su koriscene te puske?

Je li to kontradiktorno onome što sam napisao?

Dalje, Albanci jesu smijenili Srbe kao većinsko (relativno) stanovništvo u XIX stoljeću, ali to toga nije došlo albanskim progonom Srba.

Pa promenila je Titova naredba strukturu stanovnista, sa 33 posto Srbi su pali na 22. U vreme drugog svetskog rata Albanci su ubili 10 000 Srba, proterali 100 000, medju kojima i neke moje pretke, i doseili 100 000 svojih Siptara iz Albanije. Inace Albanci jesu proterivali Srbe sa Kosavu i u vreme Turske okupacije, za vreme grcko-turskog rata 1897. pogotovo. Eh da treba napomenuti i 360 000 Siptara koje je Tito naselio na Kosovu posle drugog svetskog rata i postepeno proterivanje raznim metoda srpskog zivlja.

pogledaj sam :think:

Ако нема везе са љотићевцима не значи да је тема глупа.Доказујемо да злочина није било

Не мислим на "вас" што доказујете да злочина није било,него на отварача теме који се служи лажима левичара и ауто-шовинисте Димитрија Туцовића. А цела та прича се форсира да би испало како смо оправдано изгубили Косово због "злочина над јадним Албанцима".

Не мислим на "вас" што доказујете да злочина није било,него на отварача теме који се служи лажима левичара и ауто-шовинисте Димитрија Туцовића. А цела та прича се форсира да би испало како смо оправдано изгубили Косово због "злочина над јадним Албанцима".

Ту причу форсирају евро-либерални пе*ери,Шипци,*********.Тотално небитне личности

da bi mogli raspravljati na ovu temu prvo trebate procitati koje su ideje gonile tucovica, markovica i ostale budaletine tog doba. naime, takvih srba nije nikada manjaklo u nasoj istoriji a ne manjak ih ni danas. bili su spremni dati goozicu zarad nekakve balkanske unije i "slobode", glupavi utopisti. srbija im je bila na zadnjem mjestu

znaci,koliko te shvatam...on je los,jel je pisao o tome...vec je trebalo da cuti i bude pravi srbin

tako sam te shvatio

sto se ovoga tice,to nije nista novo,srpska vojska je u svim novoosvojenim delovima pokussavala na taj nacin da ucvrsti vlast...kokali su sipce masovno i u makedoniji i na kosovu....cak i u crnoj gori,kazu neki,da su se ponasali ko kaznjenicka expedicija

u hrvatskoj,bosni i sloveniji nisu pak smeli,jer bi javno mnjenje izazvalo bunt

a ako se sumnja da je to bilo istina,mislim,ciscenje albanaca,treba samo pogledati 1998 i 1999 i sve ce biti jasno,

I sta cemo videti 98, konc logore gde su silovali, klali i spaljivali Srbe i Srpkinje, ali i ostale nealbance?

jest bilo i toga,ali,mozemo i videti "baste" oko beograda i raznorazna akomulaciona jezera i slicno

sila akcije i reakcije....e sad,ko je poceo prvi,to je vecno pitanje

mada u poslednjemn ratu,bar u bosni i na kosovu,na svakog ubijenog srbina,mozes slobodno da stavis bar jednu nulu,na njihovu stranu

znaci,koliko te shvatam...on je los,jel je pisao o tome...vec je trebalo da cuti i bude pravi srbin

tako sam te shvatio

sto se ovoga tice,to nije nista novo,srpska vojska je u svim novoosvojenim delovima pokussavala na taj nacin da ucvrsti vlast...kokali su sipce masovno i u makedoniji i na kosovu....cak i u crnoj gori,kazu neki,da su se ponasali ko kaznjenicka expedicija

a ako se sumnja da je to bilo istina,mislim,ciscenje albanaca,treba samo pogledati 1998 i 1999 i sve ce biti jasno,

ti raspolazes nekim izvorima za te tvrdnje za period 1912-13?

tako sam te shvatio

Šta treba pogledati pod 1998/99? Kampove za obuku Šiptara sa instruktorima iz Amerike i Evrope, kompletnu logistiku, i kolone izbeglica u trenutku kad je počelo bombardovanje? Jel to?

Šta nisu smeli u Hrvatskoj i Sloveniji? 1918 godine još je Dalmacija ( i Slavonija) bila većinski okrenuta prema Srbiji, dolazak srpske vojske u Split je bio propraćen oduševljenjem naroda. Hrvati su uspeli da okrenu Dalmaciju protiv Srbije mnogo kasnije.

Što se tiče Tucovića, odgovor si dobio, veoma smislen, ranije. Čovek je imao svoj politički interes gledaj ga kao današnju Sonju Biserko, ili Natašu Kandić, jednostavno, izdržavao se od donacija Druge internacionale ( Komisije internacionalnih socijalista) i igrao je kako oni sviraju. Tekstovi koje je objavljivao nose samo njegov potpis.

Knjiga koju sam postavio je istorijski dokument, a wikipedija ima reference pa izvoli proveri.

Dimitrije tucivivc je bio Ceda onog vremena . Doduse , niko nije bas ko Ceda , osim Maksa Luburica .
No , svud da je vojska , svakako ima nasilnistva . Samo , krajnje je neuporedivo nasilnistvo srpskih trupa i ono koje trpelo srpsko stanovnistvtvo od strane samih Albanaca u to vreme na KiM . \
to se zaista ne moze uporedjivati

Šta treba pogledati pod 1998/99? Kampove za obuku Šiptara sa instruktorima iz Amerike i Evrope, kompletnu logistiku, i kolone izbeglica u trenutku kad je počelo bombardovanje? Jel to?

Šta nisu smeli u Hrvatskoj i Sloveniji? 1918 godine još je Dalmacija ( i Slavonija) bila većinski okrenuta prema Srbiji, dolazak srpske vojske u Split je bio propraćen oduševljenjem naroda. Hrvati su uspeli da okrenu Dalmaciju protiv Srbije mnogo kasnije.

Što se tiče Tucovića, odgovor si dobio, veoma smislen, ranije. Čovek je imao svoj politički interes gledaj ga kao današnju Sonju Biserko, ili Natašu Kandić, jednostavno, izdržavao se od donacija Druge internacionale ( Komisije internacionalnih socijalista) i igrao je kako oni sviraju. Tekstovi koje je objavljivao nose samo njegov potpis.

Ajmo redom...kakve veze imaju kampovi sa civilima i paljem kuca te proterivanjem ljudi iz istih

uzeo si Split za primer,sto ne Zagreb,gde su maximom pokokali protestante na sred danasnjeg trga bana Jelacica

znaci Tucovic laze??? pitao si i za dokaze..postoje ali u engleskoj,francuskoj i drugim zemljama,pa covek vam je sve lepo postavio...i onaj crnogorac je postavljao,kako su srbi ugusili bozicni ustanak,koliko je civila stradalo

znaci za ovo dokaza nema,ali zato ima za AU vojsku u Macvi...zanimljivo...jel i Arcibald Rajs onda mozda pisao za pare???

Dimitrije tucivivc je bio Ceda onog vremena . Doduse , niko nije bas ko Ceda , osim Maksa Luburica .
No , svud da je vojska , svakako ima nasilnistva . Samo , krajnje je neuporedivo nasilnistvo srpskih trupa i ono koje trpelo srpsko stanovnistvtvo od strane samih Albanaca u to vreme na KiM . \
to se zaista ne moze uporedjivati

Dimitrije se borio u svim ratovima koje je Srbija tada vodila,te konacno i poginuo u ratu...neumesno je njega uporedjivati sa propalim narkomanom koji nije prstom mrdnuo za srbiju

Dimitrije se borio u svim ratovima koje je Srbija tada vodila,te konacno i poginuo u ratu...neumesno je njega uporedjivati sa propalim narkomanom koji nije prstom mrdnuo za srbiju

U to vreme , rodoljublje i patriotizam se podraazumevao .
Naravno da je uporodjenje cak i banalno .
Enivej , kad uzmes broj ubijenih laabanaca civila u prvom Balkanskom ratu i u WW1 mozes slobodno da dodas jednu 0 pa da dobijes broj ubijenih srpskih civila od strane Albanaca od 1900 do 1918 godine ,

Poslednja izmena:

Back