Pa sve si u pravu osim toga za Sarajevo. Ja realno govoreci cu da priznam da su srbi opsedali Sarajevo cetiri godine, ali s'obzirom da je bio rat tu nista nije cudno, i Staljingrad je u ratu bio opsednut kao i svi gradovi koji su se nalazili u centru ratnih zbivanja.
Srbi su pobili vojno sposobne muskarce tj. vojnike u Srebrenici, i ceo svet je video da su zene, deca i starci deportovani autobusima za Tuzlu i druge gradove pod muslimanskom kontrolom. Da li je ispravno ubiti ratne zarobljenike? to je vec drugo pitanje na koje bi licno odgovorio sa NE, ali u slucaju da je vecina tih ratnih zarobljenika ucestvovala u napadima i pokoljima srpskog CIVILNOG (zena, dece i staraca) stanovnista u okolini Srebrenice, mogu da kazem da ih je kazna stigla.
Markale ? Ej decko, ajde nemoj da glumis budalu, EU i UN sa francuskim i nemackim ekspertima su dokazali da je granata doletela sa MUSLIMANSKIH polozaja i pala na Markale, tako da bi izazvala gnev medija na srbe, sto je i vodilo uvodjenju sankcija protiv SRJ.
Sto se tice ovog mladog divljaka i bosanskog islamiste, gore sam rekao sta sam imao.