Zlocin u SAD pocinio musliman imigrant iz Bosne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
David Coverdale:
Ma nemoj, "Bosnjaci su opsjedali Sarajevo, cetiri godine, Bosnjaci pobili neduzne ljude u Srebrenici, Bosnjaci bacili granatu na Markale" itd. Ma daj covjece osvjesti se pun si mrznje.
Koliko ja znam Bosanci su bili i oko Sarajeva i u Sarajevu.

No, kada vec pominjes Markale, danas je jasno i pticama na grani ko nije ispalio granatu, a ko jeste pitajte muslimanske generale.

Какви Бошњаци?!То је само одредница за пропаганду и брисање историје!Они су одувек били на овим просторима муслимани,без икаквих других одредница и то никоме није сметало.То што се они стиде свог порекла,па покушавају да територијалном припадношћу забашуре етничку припадност,нас не би требло да буде брига.
Овај злочин је само последица накарадног васпитања и талибанских елемената у њему које примају неки муслимани са наших простора.

Torrente-BG:
Policija u Solt Lejk Sitiju identifikovala je mladica koji je u trznom centru ubio 5 ljudi kao Sulejmana Talovica imigranta iz Bosne.
Sulejman je u ponedeljak uvece u prepunom trznom centru nasumice otvorio vatru i ubio petoro ljudi.

Eto im njihovi balkanski saveznici.Siptari im deci prodaju drogu a muslimani ih ubijaju po trznim centrima.

A Srbi po Švedskoj...

Nacionaldemokrata:
Pa sve si u pravu osim toga za Sarajevo. Ja realno govoreci cu da priznam da su srbi opsedali Sarajevo cetiri godine, ali s'obzirom da je bio rat tu nista nije cudno, i Staljingrad je u ratu bio opsednut kao i svi gradovi koji su se nalazili u centru ratnih zbivanja.

Srbi su pobili vojno sposobne muskarce tj. vojnike u Srebrenici, i ceo svet je video da su zene, deca i starci deportovani autobusima za Tuzlu i druge gradove pod muslimanskom kontrolom. Da li je ispravno ubiti ratne zarobljenike? to je vec drugo pitanje na koje bi licno odgovorio sa NE, ali u slucaju da je vecina tih ratnih zarobljenika ucestvovala u napadima i pokoljima srpskog CIVILNOG (zena, dece i staraca) stanovnista u okolini Srebrenice, mogu da kazem da ih je kazna stigla.

Markale ? Ej decko, ajde nemoj da glumis budalu, EU i UN sa francuskim i nemackim ekspertima su dokazali da je granata doletela sa MUSLIMANSKIH polozaja i pala na Markale, tako da bi izazvala gnev medija na srbe, sto je i vodilo uvodjenju sankcija protiv SRJ.

Sto se tice ovog mladog divljaka i bosanskog islamiste, gore sam rekao sta sam imao.

I
Ceo svet je gledao direktan prenos kako su stigli do Tuzle? Gde se može pogledati video arhiva direktnog prenosa? Ono što sam video je 10 minuta snimka a dan ima 1440 minuta. Opet rat je trajao duže.

II
Postoje razne analize eksperata tajnih službi. Proklet da je ko je započeo...

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3757578&postcount=16

Ako se pokaže da je ovo političko ubistvo tema će biti ponovo otvorena.
Tamo po Amerikama ubistva su svakodnevana.
Iako imaju dobre plate u odnosu na naše oni ipak smatraju da treba da imaju više.
Na svu sreću pa se mi Srbi ne ubijamo zbog para koliko zbog nekih principa u vidu: prodaje praseta iako ćaća od 75 godina zabranio, pa neki čobani oko ovce, pa onda...

Dakle mi ginemo za principe.
A isto tako isti oni koji su se mlatili po BiH preko raznih programa američke vlade zajedno loču po američkim kafanama danas, dok se mi i dalje ujedamo - zbog principa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back