Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.492
У вези са наводом о 3.267 Срба цивила у СРЕДЊЕМ Подрињу, навео бих податке из извештаја Министарства Правде Републике Српске
https://www.rcirz.org/wp-content/uploads/2020/01/popis-zrtava.pdf
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У вези са наводом о 3.267 Срба цивила у СРЕДЊЕМ Подрињу, навео бих податке из извештаја Министарства Правде Републике Српске
https://www.rcirz.org/wp-content/uploads/2020/01/popis-zrtava.pdf
Pogledajte prilog 1754891
znam to nego ko je vojno komandovao Dudakovic ili naser oricBio je to ovaj gospodin
Добро, прво да ли прихваташ податке које износи сам званични орган Републике Српске?
Добро, прво да ли прихваташ податке које износи сам званични орган Републике Српске?
znam to nego ko je vojno komandovao Dudakovic ili naser oric
Ajde bolesnici jedni, šta se kurchite preko mrtvih. Žao mi je svih žrtava ma kako da su se zvali.
Uostalom, taguj nekog drugog
Ajde bolesnici jedni, šta se kurchite preko mrtvih. Žao mi je svih žrtava ma kako da su se zvali.
Ne handri me i ne taguj naročito ne na današnji datum, u žalosti sam.
Слабо ко је одговарао, готово нико.prihvatam. Sad ti odgovori na moje pitanje.
Da nisu Srbi granatirali i 4 godine Sarajevo, da nisu ubijali, silovali, protjerivali iz Bijeljine, Prijedora itd. ne bi se desilo to što se desilo. Rat i strah rađaju ludake. Jbg.Svaka akcija ima reakciju to je tako u zivotu
Da nisu muslimani ubijali Srbe u Podrinju 1992-1995 ne bi im se desila Srebrenica 1995.
Kako sejes tako i zanjes.
Слабо ко је одговарао, готово нико.
Упитно је и колико је особа одговарало и за злочине над Бошњацима Средњег Подриња током 1992. године.
To што бошњачки починиоци углавном нису одговарали за злочине над Србима, не значи да злочини над Бошњацима нису злочини.
И обрнуто.
To што српски починиоци углавном нису одговарали за злочине над Бошњацима, не значи да злочини над Србима нису злочини.
Колико је тешко схватити?
Jbt, bitno je da si priznao genocid u Srebrenici, to što si ga nazvao osvetoljubivim činom nije bitno. Bravo Tihi.Svaka akcija ima reakciju to je tako u zivotu
Da nisu muslimani ubijali Srbe u Podrinju 1992-1995 ne bi im se desila Srebrenica 1995.
Kako sejes tako i zanjes.
I svi ludi?Srpski zlocinci su 99% procesirani dok muslimanski zlocinci gotovo da uopste nisu.
Takva je politika zapada koji kroji svima sudbinu na Balkanu.
Zapad je prilepio Srbima ulogu dezurnog krivca.
Nije samo Zapad. Cijeli svijet je. Priznaš genocid i zgroziš se nad tim a ne seruckaš u fazonu "zaslužili su".Srpski zlocinci su 99% procesirani dok muslimanski zlocinci gotovo da uopste nisu.
Takva je politika zapada koji kroji svima sudbinu na Balkanu.
Осим што нисуSrpski zlocinci su 99%
Прескочићемо Дневник 2 фразетинеTakva je politika zapada koji kroji svima sudbinu na Balkanu.
Da nisu Srbi granatirali i 4 godine Sarajevo, da nisu ubijali, silovali, protjerivali iz Bijeljine, Prijedora itd. ne bi se desilo to što se desilo. Rat i strah rađaju ludake. Jbg.
Nije samo Zapad. Cijeli svijet je. Priznaš genocid i zgroziš se nad tim a ne seruckaš u fazonu "zaslužili su".
Kao sto ste vi priznali genocid nad Srbima koji ste cinili zajedno sa Turcima 400-500 godina tokom turske okupacije.
Kao sto ste priznali genocid nad Srbima koji ste cinili zajedno sa Hrvatima od 1941. do 1945.
Pocnimo od pocetka.
Prvo kad vi priznate vase zlocine genocida nad Srbima od 1365 do 1918. mozete traziti da i drugi priznaju isto.
Istorija ne pocinje kad vi hocete. Od 1995. Pocinje mnogo pre.
A tamo su samo zlocini genocida pocinjeni nad Srbima SA VASE STRANE.
Pocnimo iz pocetka.
Цијели свијет боли уво за вама муслиманима од Палестине,Ирана до Босне.Nije samo Zapad. Cijeli svijet je. Priznaš genocid i zgroziš se nad tim a ne seruckaš u fazonu "zaslužili su".
A mene za tebeЦијели свијет боли уво за вама муслиманима од Палестине,Ирана до Босне.
Кме,кме.A mene za tebe
Davež, aj na ignor!
A mene za tebe
Davež, aj na ignor!
Zašto sam ja spomenut? Što ja imam sa BiH? Ja sam iz Hrvatske, a ne iz BiH!