"Zločin bez kazne": U Bratuncu sećanje na 3.267 ubijenih Srba iz Srednjeg Podrinja i Birča

ja sam davno osudio te zlocine.

Ali imam razumevanja za iste. Srbi su cinili zlocine u znak osvete , zato sto su prethodno njima ucinjeni monstruozni zlocini.

Pobijeni Bosnjaci u Srebrenici i okolini su 3 godine pre toga ubijali svako zivo srpsko bice koje im je dopalo ruku. Ubijali su ljude vadenjem ociju, secenjem organa, nabijanjem na kolac. Bebe su nabijali na bajonete. Spalili su 156 srpskih sela u Podrinju i ubili svako zivo bice koje bi zatekli u njemu bilo ljudsko bilo stoku.

Mucili su ljude najstrasnije . I sve to su prezivljavali Srbi iz Podrinja 3 godine. U njima se skupljao gnev, i zelja za osvetom.

I onda je dosla 1995. i Srbi su se kako kaze srpski general Ratko Mladic , osvetili turcima za zlocine nad tim prostorima.

Srpski zlocin postoji ali je on ucinjen zbog vekova muslimanskih i hrvatskih zlocina nad Srbima koji nikada nisu kaznjeni.

Ово је претерано али је страшно што овде има много истине. ОПРОСТИ НАМ БОЖЕ, ГРЕШНИ СМО.

Back