zločesti muškarci br.2

• Začetnik teme Začetnik teme jadnica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
blondi:
®:
Aaaaaa, ne sviđa ti se konkre(ve)tno! Uz zid, Vauuu. Nemoj me kazati Lilu đe sam. Juri me po Forumu da mi još dolije!
heheh našao si gde da se kriješ od Lilu... ispod moje suknje ... e pa sine Lilu i ja smo ti ortakinje i delimo sve ko brača g... :mrgreen:
pa nema mi druge do da nastavim sa slipingovanjem i triježnjenjem. A ti i tvoja suknjaaaaa... rdeča

®:
blondi:
®:
Aaaaaa, ne sviđa ti se konkre(ve)tno! Uz zid, Vauuu. Nemoj me kazati Lilu đe sam. Juri me po Forumu da mi još dolije!
heheh našao si gde da se kriješ od Lilu... ispod moje suknje ... e pa sine Lilu i ja smo ti ortakinje i delimo sve ko brača g... :mrgreen:
pa nema mi druge do da nastavim sa slipingovanjem i triježnjenjem. A ti i tvoja suknjaaaaa... rdeča
rdeča, rdeča :mrgreen:

dirnuli ste mi srce i bilo je ljepo sa vama.javit ću se za koji dan jer će mi brat stavit lozinku na internet.do tad vas grli i ljubi keri.više ne mislim loše o muškom rodu.zabavljali smo se al došao je kraj i tome.pomogli ste mi kolko ste umjeli i znali i sad laku noć moram poć.ja sam dobro, riješila sam sve probleme one o kojima pisah ovih 5 dana i sad je sve ok.možete zaključat temu zločesti muškarci jer su mi neke stvari sjele na mjesto.a ako mislite da ima neku funkciju ostavite ju otvorenom,al meni više nema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back