zlatokosa76
Početnik
- Poruka
- 49
Cula sam u nekom razgovoru da tip voli sex sa parovima i zlatni tus.Sta podrazumeva izraz"zlatni tus"?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako se zove kada voli da kake po njemu?hanibal77:
Kaviar games.chokolada:A kako se zove kada voli da kake po njemu?
Aleksej_BASO:A jeste gledali onaj snimak kada jedna japanka k...nja drugoj u usta?
Ako vidite tako nesto bezite glavom bez obzira, to je nesto najodvratnije sto sam iakd video....
FUJ FUJ FUJ!
Hahaha ne jedi dok si na forumu!Cekam kuma:Presela mi vechera zbog vas, sad cu sve da vas istusiram.
Aleksej_BASO:A jeste gledali onaj snimak kada jedna japanka k...nja drugoj u usta?
Ako vidite tako nesto bezite glavom bez obzira, to je nesto najodvratnije sto sam iakd video....
FUJ FUJ FUJ!
Fejs74:JBT čitao sam i " Bludne kćeri" i "Englez u zatvorenom dvorcu"...Bukovskog ali novu terminologiju vidiš saznajem na NET-u.Bruka!
FUJ FUJ FUJ!
zelenooka:Nemoj da pricas??
:shock: :shock:
Bljak. Kako ti se zove taj film, da ga preskocim ako slucajno naletim na njega? :-D
Aleksej_BASO:Joj ne znam, ali tebra svakakve gadosti sam drzo po kompu ali ovo sam morao momentalno da brisem sa "shift"...
zelenooka:I sta je ova uradila? Je l' progutala ili... :shock: :shock:
Aleksej_BASO:Haha, pa dok sam gledao, gutal je e sad ne znam jeli samo gutala ili je sazvakala...