Zlatni Retriver

super ti je kuca, al taj retriver nije cistokrvan, mjesan je..sapice ne smiju biti bjele boje, a i po njuskici ima bijelih sarica... inace presladak je :D :heart:

nie ni bitno da li je cistokrvan, lud je ko struja. Zena koja mi ga je dala kaze da kod njega postoji nedostata pigmentacije dlake, tako i meni izgleda, jer mu je dlaka na njusci bas jako bela! ali jako je odbar, i voli da se seta i da trci... Lud je skroz i jako sam se iznanadila posto veoma je poslusan, a bio je sa 250 pasa skoro godinu dana, gde niko nije mogao previse da mu se posveti!!!

Cao svima, nova sam na forumu ali sam sve procitala od pocetka do kraja.Imam dve zenke zlatnog retrivera , majku i cerku , stare su 15 godina i 13 godina. Nisam mnogo vicna sa kompjuterom ali cu se potruditi da stavim i slike.

Uclanila sam se zato da bih mogla da pogledam slike vasih kuca. Sve poruke sam procitala , ali bez slika i sada nameravam i da pogledam i slike.Vidim da svi jako volite svoje ljubimce, po meni to su najlepsi psi i imaju najbolju narav.Mozda cu moci nekome i da pomognem sa nekim savetom , a mozda ce meni trebati savet ili misljenje jer kako vidim ima medju vama vrlo iskusnih vlasnika pasa , a svaki savet dobro dodje.

Sada odoh da mojim kucama spremim veceru i da se pomazimo, verovatno cu jos veceras jednom da dodjem.

Cao svima je sam veliki ljubitelj ove rase.Stvarno su prelepi.Je nemam zlatnog retrivera,ali imam labradora.Moja kuca obozave zlatne retrivere i stalno se igra sa njima.Inace moj kum ima retrivera,zove se Ben i prava je maza.Stvarno su svi medeni.:heart:

Evo malo novih slicica. Mi rastemo i sto smo veci sve smo ludji.
Pozdrav od Ogija, Dusana i Blondy

:bye:

Prilozi

• DSC05317.jpg
    DSC05317.jpg
    131,1 KB · Pregleda: 26
  • DSC05322.jpg
    DSC05322.jpg
    130,3 KB · Pregleda: 23
  • DSC05323.jpg
    DSC05323.jpg
    16,1 KB · Pregleda: 24
Ajd' stvarno da je oživimo :D

Ovako je Belfi izgledala dok sam krečila stan

I slika od pre mesec-dva

Magdalena48, jako mi je drago da čujem da ritriveri mogu da budu tako dugovečni! :D Svi ritriverii mojih prijatelja su živeli puno manje... nadam se da će Belfi biti kao vaši psi!

Poslednja izmena:
Slika051.jpg

Slika053.jpg

Slika058.jpg

Slika064.jpg

Slika065.jpg

Evo i malo slicica sa danasnjeg kupanja, nije normalna skroz:rotf:
A i sve je veca, i veca, za par dana puni sest meseci... I bas je volimo svi nadam se da ce vam se svideti....:heart:
hehehe, kako samo sedi...
Bilo kakva kritika ili savet, dobro su nam dosli, prosudite po slikama, ako mozete kako je razvijena i tako to....

Ajd' stvarno da je oživimo :D

Ovako je Belfi izgledala dok sam krečila stan

I slika od pre mesec-dva

Magdalena48, jako mi je drago da čujem da ritriveri mogu da budu tako dugovečni! :D Svi ritriverii mojih prijatelja su živeli puno manje... nadam se da će Belfi biti kao vaši psi!

ne stizem da se ukljucim jer mi je Beta bolesna i negujem je24 sata. O cemu se radi ? U januaru sam joj napipala na vimenu tumor velicine oraha , koji je rastao i dostigao ogromnu velicinu od 1 kg.Do sada nisu hteli da je operisu zbog njenih godina i oslabljenog srca, medjutim sada se vec tesko kretala, smetalo je i imala je bolove, pa je doneta odluka da se pokusa operisati, pa kako bude, bar da joj damo priliku da se oslobodi tog cuda sa sebe. U petak je operisana , prezivela je, (postojala je sansa da se ne probudi iz anestezije),ali ona je pravi borac.Od tada idemo svaki dan na infuziju i na inekcije da je podignemo, i mogu vam reci da ide na bolje. Ali imali smo nekoliko vrlo teskih noci i dana.Pocela je lepo da jede i da ustaje da obavi svoje potrebe,ma da uglavnom samo lezi i spava.U medjuvremenu je u ponedeljak proslavila 15. rodjendan.Nadam se da ce se sasvim oporaviti i poziveti jos neko vreme.

cao svima.....ja sam Milica(cerka od ..._ivane_...)uclanjema sam na vecinu foruma...ovaj mi se ucinio zabavnim pa sam se registrovala...ja takodje imam zenku zlatkog retrivera-Brunu....mnogo je volim....<3

ja cu naravno stavljati Brunine slike i pisati novosti vezane za nju.......

Evo i jos malo...
E da primetila sam da ona sija na suncu, verovatno je to normalno zbog boje dlake, nema sanse da je slikas tada...
Pogledajte prilog 56889

Pogledajte prilog 56890

Cao evo i mene posle duzeg vremena....

Nije mi jasno kako svi retriveri obozavaju da se ovako izvrnu k'o plovke. Moja Dora vise tako lezi naopacke, nego klasicno kao svi ostali normalni psi,stvarno su blesavi...

A bogami i ljubomorni,jutros sam u dvoristu nasao ogrlicu,naravno iskidanu,koju sam kupio mom drugom psu labradoru Leu koju je dobio pre par dana...

Back