Zlatni Retriver

Mozes jos i da razglasis preko prijatelja, poznanika, komsija, pa oni da pricaju svojim prijateljima, i neko ce se vec naci. Stavi oglas obavezno, samo pazi ko ti se sve javlja, nemoj prvo da gledas da ih sto pre prodas nego proveri kod koga idu. Ima stvarno svakakvih ljudi koji ne znaju sta znaci imati psa, pa da ti se ne desi da hoce da ti ih vrate kroz nekoliko meseci. Doduse to je jos i najbolji ishod, ali necu da ti sad nabrajam sta sve moze da bude.
Verovatno mozes da zakacis oglas i na nekom lokalnom pet shopu, ne znam u kom si gradu ali u Bg ima stvarno puno pet shopova gde mozes da zakacis oglas i sliku u izlog.

Imamo problem ponovo, Bobi je dobio alergiju na buve ponovo....Buve uskoro nece imati napustaju ga ali ga alergija ne napusta. Ima jako crvenilo i kraste po telu. Potrban mi je savet koji antihistaminik mu mogu dati?

Pozdrav tebi i Paku! Moja Izzy ima 4 i po meseca tako da su ona i Pak vrsnjaci! :)
Kako se branite od buva i krpelja? Meni su u razlicitim pet-shop-ovima u BG-u rekli razlicite stvari od toga da je frontline super do toga da ga nikako ne koristim za stenad. Preporucivali su mi i razne ogrlice, pa sam kupila ogrlicu (Trixie) na kojoj pise da nisu za stence do 6 meseci. Na kraju sam kupila penu koja se utrlja u dlakuu, mislim da se zove Arpalit.
Jos jedno pitanje. Koju hranu jede Pak?

Pozdrav svima!
Drago mi je da vidim toliko lčjubitelja ovih najlepših pasa na svetu!!!
Ja upravo tražim sebi jednog, pa vas sve molim da mi pomognete da nađem sebi pravog!Da biste mi pomogli, daću vam malo smernica kakav izbor želim da napravim, kao što je da na primer želim psa koji će mi biti prijatelj i ljubimac, ali nemam ambicije da ga vodim na izložbe, tako da želim dobrog i zdravog muškog štenca, koji ne mora biti obavezno šampionskog porekla.
Hvala vam svima unapred!!!

Jedna drugarica mi je obećala kuče zlatnog retrivera,ali je u skorije vreme nema,pa sam se odlučila da kupim psa.U mom gradu sam naišla na oglas u kojem piše da su štenci 50 eura,verovatno bez papira.meni i nisu potrebni papiri,ja samo želim zdravog ljubimca.Obožavam životinje,i kada sam odlučila da uzmem retriverca,uplašile su me sve priče o displaziji kukova(valjda se tako zove).Veliki sam početnik ove rase pasa,i zaista vrlo malo znam o tome,pa ako ima neka dobra duša da mi pomogne...?:D
I još jedno pitanjce.da li mislite da je pametno da odem i pogledam to leglo,i da li(pošto su retriverci skupi)mislite da je moguće da zdrav pas košta 50 €?
To su pitanja za početak,a smaraću ja vas još...:D;)

Back