Zlatni Retriver

Badi zaista voli da pozira ali na ovim slicicama ocigledno nije imao vremena!

Prilozi

• DSC00793.jpg
    DSC00793.jpg
    51,4 KB · Pregleda: 27
  • DSC00807.jpg
    DSC00807.jpg
    56,1 KB · Pregleda: 28
  • DSC00837.jpg
    DSC00837.jpg
    40,5 KB · Pregleda: 18
Ja sam na netu videla da štenci migu da se nadju i za 50 evra,na slici su izgledali preslatko, ali da li to znači da imaju neku manu?

Ti stenci verovatno nemaju nikakve potvrde, tako da ti ja savetujem da ipak njih ne uzimas. Kasnije se mogu javiti problemi sa kukovima, laktovima, pa ces ih stalno voditi kod veterinara, placati, tako da ti se, pored svega, na kraju i ne isplati.
Trazi stence koje imaju potvrde roditelja da su oni ok, tj. da ili nemaju displaziju, ili da je dozvoljen stadijum. Pozdrav!

Cekaj, sad ste me zbunili-pa ja sam Roniju davala tri puta na dan od kako smo ga uzeli (a tada je imao 2 i po meseca) ? :roll:

E, skontala sam da ja uopste ne znam koliko psi spavaju-mislim, cele noci kao i ljudi ili ono...po malo...? :think:

Zdravo svima,ja sam novi ovde...U poslednje vreme ozbiljno razmisljam da kupim zlatnog retrivera,ali ja nemam iskustva sa kupovinom rasnih pasa.Za pocetak,da li neko moze da mi kaze gde u okolini Sombora,ili uopste u Vojvodini ima dobra odgajivacnica gde je pouzdano kupiti ovog psa?Hteo bih da uzmem psa sa papirima,ali da nije preskup i naravno voleo bih da uzmem malo stene,pa me zanima da li znate koje odgajivacnice su skoro dobile nova legla?Hvala unapred

Zdravo svima, za nekih 15-ak dana cu dobiti stene zlatnog retrivera.
Zanima me samo, mada je mozda ovo pitanje bilo i postavljeno, da li ce mu smetati da ga drzim napolju, tj u dvoristu kuce, ili ipak moram, zbog toga sto je jos mali, da ga drzim u kuci?
Inace zvace se Bobi ili Tedi, nisam jos odlucila :)

pozz

Back