Mackic
Iskusan
- Poruka
- 5.350
Evo slicica. Meni se cini da su malo male, ali posto pise tamo u temi pravila o objasnjenja da moraju da budu 400x300 morala sam da ih smanjim. Propisi su propisi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
) samo što je to slučaj u stanu - e ispred zgrade je sve drugačije! Napolju šizne za grančicama, šišarkama, čašama od jogurta (ako neka stoji pored kante), bačenim koskama u travi... bljak, što mu ja sve naravno vadim iz usta i onda fuj, pa ponovo i ponovo i ponovo... Ali nije samo to problem, problem što on kada uzme nešto što ne treba on onda neće ni da dođe niti da sačeka da mu priđem već skače okolo, jurca i igra se.. i tako, jedva ga uhvatim - i onda dođemo kući, ne zna se ko je umorniji, da li on što je bežao ili ja što sam ga jurio tokom cele šetnje!
E da, Tedi obozava i plasticne flase.
E sad rodovnik, moram da priznam da ga nisam gledao puno... otac je Ark, majka Atina, baka i deka preko oca su : Dina i Roki a njihovi roditelji Gyolyahati Aramisz i Boni (Dina) i Galans Cassanova i Bjanka (Roki). Što se linije preko majke tiče (Atina) Gyolyahati Aramisz otac i Lora majka, zatim njihovi roditelji Glengilde Kwizz ''Ava of Galans'' otac i Templomteri - Bright majka (Gyolyahati Aramisz) i Indi otac i Belinda majka (Lora). Uh kako je komplikovano :-D

Astorela:Da vam osvezim post slikama
![]()
![]()
![]()

_Look_Of_Expectancy_:Moja komsinica ima zlatnog retrivera zenku od godinu i po dana koja se uzasno linja. Da li je to karakteristicno za njih, jel i vi imate takve probleme? Ili ipak s njom nesto nije u redu...