joiv
Iskusan
- Poruka
- 5.265
Sinoc pocela u pola devet zavrsila jutros u pola dva. Osam zlatnih malaca... kao med a ona je divna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sinoc pocela u pola devet zavrsila jutros u pola dva. Osam zlatnih malaca... kao med a ona je divna.
kako rastu,sve manje spavajuPrelepi su...
Moje vec ima 2 meseca i 10 dana.
Mozda sam ja lud, ali ona je juce primila onu drugu vakcinu, i imam utisak da je od tad nacisto poludela..
Naime, ne mogu je zaustaviti, aktivna je tokom celog dana, skace, ujeda, trci....sve je to radila i pre ove druge vakcine, ali sada je to povecano![]()
![]()
Presletki su............baš brzo napreduju
ja mislim da bi bas trebao da ga izvodis malo pored automobila da bi se navikao jer kad poraste bice teze,prvo ga vodi gde ima manje kola par dana,pa posle par dana gde ima vise kola i sve vreme mu budi podrska da shvati da nije strasno,od prvog dana moras da ga vaspitavas i ucis.Hvala vam puno. Ne bih nikako ni pokusao na silu
Danas smo isli po poljskom putu i bilo je sasvim ok. Uopste nije zastajao niti sta, cak je i trcao ispred mene.
Izgleda da mu je jedini problem strah od automobila, ali necu ni da ga izvodim na ulicu dok jos ne poraste.
Kako ste navikli psa na povodac ?
Danas smo prvi put krenuli u setnju, ali je setnja trajala svega 5min. Svaki put kad cuje auto, samo se ukopa u mesto.
ja mislim da bi bas trebao da ga izvodis malo pored automobila da bi se navikao jer kad poraste bice teze,prvo ga vodi gde ima manje kola par dana,pa posle par dana gde ima vise kola i sve vreme mu budi podrska da shvati da nije strasno,od prvog dana moras da ga vaspitavas i ucis.
Ma jok. Treba da ga šeta baš tuda gde će ga šetati svakoga dana. Baš će da traži ulicu sa manje kola, pa sa više kola, pa na auto-put?!
Jok. "Laganica" je šifra za sve retrievere.