Jaoj, predivno 
Malisani su preslatki

Malisani su preslatki

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A ja molim aktivnije članove da mi kažu postoji li ovde neko mesto na kojem bi mogla oglasiti prodaju štenaca? 19.11. treba da dobiju prvu vakcinu, čišćeni su 2x od parazita i uskoro bi trebalo da nađu nove domoveNisam pronašla neku sličnu temu.
Evo moje male velike bandeRastu kao iz vode, a jedu kao da su vukovi
Sreća da nas služi vreme, pa dosta vremena provode na suncu i uživaju razvaljujući mi baštu
U početku sam uspevala da ih zadržim u hand-made igralištu, ali su to nedavno prerasli, što se vidi na fotkama
![]()
![]()
Ženkica sa prethodnih fotki je pravi džambas, kad bih mogla zadržala bih nju da brani Belfi kad malo porasteNajkrupnija je posle jednog mužjaka u leglu, a definitivno je alfa u tom devetočlanom čoporu - kad stigne omiljena klopa rastera ostale štence i jede sama iz te velike činije, dok se ja ne umešam
![]()
![]()
![]()
![]()
Belfi se konačno oporavlja, bila je jadna sva iscrpljena, oslabila 4 kg od pre parenja... Sada jede puno svežeg mesa, iznutrica, kuvanog, granula... ma jede šta stigne, ne prestajePre neki dan se prvi put poigrala sa starom drugaricom, bila sam presrećna!
![]()

Hvala ti za adresu, odmah stavljam oglas
Ženkice prodajem za 100 evra, mužjake za 130. Ja sam Belfi mnogo više platila, ali znam da je teško vreme i ljudi nemaju para. Već mi je veliki problem da ih izdržavam, dohrana za 9 štenaca (Bento Cronen) mi dođe 600-700 dinara dnevno... Još vakcine treba da platim 900 dinara po štenetu, bar tako moj veterinar kaže, a ja ću videti ima li negde jeftinije. Plus što Belfi jede 3x više nego inače i to jaču hranu. Tako da sam zaista na ivici finansijske katastrofe, s obzirom da ih sama izdržavam, a podstanar sam, pa mi pola plate ode na kiriju
Belfin rodovnik sam već stavljala ovde, probaću da nađem skeniranu varijantu, a vlasnik mužjaka treba da mi pošalje kopiju rodovnika. Podaci koje sam dobila o njemu su - Zevs iz odgajivačnice Balkanika retrivers, 5*cac, puo, utakmice u radu, snimak kukova i laktova. Njega sam jedva našla za parenje, svi psi koje sam sretala su joj u rodu preko dede - Sansui Baron Simonis, ako sam dobro napisala ime![]()
Jedno ide vlasniku oca legla, jedno ide na poklon mom poznaniku u Skoplje, kome je ženkica uginula početkom leta, mlada - dobila je jak napad epilepsije i nisu uspeli da je spasu... elem, njegov mlađi sin joj je dao ime Bistra po makedonskoj reci i meni je jako drago što će to divno i veselo štene da nađe srećan dom, iako prilično daleko od nas
Ostaje mi znači 4 ženke i 2 mužjaka, a od kupaca ni traga ni glasa. Ne znam gde nisam dala oglase - i plaćene i neplaćene i ni jedno da ode

Stvarno sam sretna jer ide u fenomenalnu obitelj, živjet će u kući bez boksova, spavat će na kauču sa još 2 goldenice i 8 afganistanskih hrtova, ali opet će mi biti taaaaaako daleko.... Već od nove godine kreće na izložbe....
Jutros je mališa otišao za BelgijuStvarno sam sretna jer ide u fenomenalnu obitelj, živjet će u kući bez boksova, spavat će na kauču sa još 2 goldenice i 8 afganistanskih hrtova, ali opet će mi biti taaaaaako daleko.... Već od nove godine kreće na izložbe....
Evo mališe još doma- s novim imenom- Owen
![]()

Što se tiče troškova stvarno ne znam kako ih i sa 100 eura po štenetu uspiješ i prehraniti.
Ali evo sad leglo koje je bilo- parenje je 600 eura, štenci su jeli Hills, a cijena je bila od 600-1200 eura, ovisi o tome uzima li se za izložbe i uzgoj ili za kućnog ljubimca.
Da... to bi bile normalne cene za ovu rasu, kada bi bila normalna vremena i normalna primanja....i ja sam štence prodavala (1996 i 2000 ) za 1000 -1200 maraka....

, puno podrske i sa moje strane, verujem da ti je mnogo tesko, to je zaista velika odgovornost i oko prodavanja, poklanjanja i uzgoja uopste i napetost, svaka cast na hrabrosti, s obzirom na tvoje uslove koje si navela, a vremena su blesava skroz, svi bi da im se pokloni, da prodju sto jeftinije i to bi bilo lepo da tako moze, ali niko nema pojma koliko se ulozi u svakom smislu pre svega u ta stenad, pa briga jel su otisli u prave ruke, itd...
Obavestavaj nas obavezno kako napreduje udomljavanje malih dusica.... 

Owen je diiiivan....presladak.....želim mu puno uspeha na izložbama i da bude srećan u svojoj novoj obitelji....sudeći po tome kakvo društvo ga očekuje, biće mu lepo...![]()
Da... to bi bile normalne cene za ovu rasu, kada bi bila normalna vremena i normalna primanja....i ja sam štence prodavala (1996 i 2000 ) za 1000 -1200 maraka....
). Od kada je napravio kuću, stalno govori da mu samo još golden fali (voli on i moju labradorku, al' želja je želja...). Želi muškića, mada sam mu ja sugerisao da je bolja ženka (al' ae, ja sam pristrasan). Pas ne bi bio na lancu, dvorište je veliko i fino ograđeno. Zara obožava da cunja po njemu. Nije nam frka da dođemo, samo kaži kada i gde (na pp, naravno). Pošto ja isti odnos imam prema Zari, kao i ti prema Belfi, potpuno te razumem, s tim da Zara ima izbor u čijem će krevetu da spava, pa to pametno koristi 

Moguće da je najlakše insfinansirati leglo nekome ko se time bavi. Ja Belfi nisam vodila na izložbe, ona je moj ljubimac, doslovno kućni, spava samnom u krevetu, ona je jedini član moje porodiceNiti imam vremena, niti para za izlaganje, a potrebe još manje. Parila sam je da bismo završile i tu priču, na proleće ću je sterilisati i onda ćemo uvek moći u šetnje, a ne da živimo u ovom, iznajmljenom dvorištancetu preko 20 dana svakih 9 meseci. Ja je volim najviše na svetu i ovo sam radila zbog nje, pa preživećemo nekako
![]()

.
). Fotografija mi je hobi, ali je i ona trenutno u drugom planu. Islikamo ih uvek na brzinu, u jurnjavi. Jedino "suština" baš nije ono što si ti mislio
Sada su mu već ozbiljni suigrači u navlačenju krpenim igračkama koje smo dobili od ćerke moje prijateljice 

(moja seterka je bila Ena).