* Mrvica *
Veoma poznat
- Poruka
- 11.403
imam dobrih slika mog retrivera ali neznam kako da stavljam slike.Kakvi god saveti da vam trebaju oko retrivera mozete pitati mene.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada napisete tekst poruke, nesto nize imate "uredi priloge" tamo klik i pojavi se gde treba da ubacite sliku sa vaseg komp. Posto slika ne moze da bude veca od 640x480 i 146.5kb , smanjivanje radim preko Photo shopa, ili ACDSee Pro5, a moze i preko start menija,alati,Paint, otvorite fajl i smanjiti. Na kraju uvek treba "Save as" da bi sacuvalo i originalnu i smanjenu sliku. Nisam bas neki strucnjak, i meni su ovako pokazali, a mozda ce neko dati bolji savet.imam dobrih slika mog retrivera ali neznam kako da stavljam slike.Kakvi god saveti da vam trebaju oko retrivera mozete pitati mene.
Trazim muzjaka zlatnog retrivera radi parenja...zenka mi je u teranju od 27.06. pa mi je prilicno hitno da nadjem muzjaka...okolina Rume i Sapca...064/902-4835 Goran
Hvala svima na razumevanju!!!
Uf znate ja jako volim da kopam, a i bila sam na kupanjcu pa sam mokra malo, ali malo samo!!!
Pogledajte prilog 58096
Halo drugar pa gde bezis, ja samo hocu....
Pogledajte prilog 58097
i cekam...
Pogledajte prilog 58098
Da te njusnem malkice...
Pogledajte prilog 58099
nesto proleteeeee....
Pogledajte prilog 58100
Jos jedan Rein dan van izolacije, uobicajeno divljanje.... Samo sto sada ima novog drugara kornjacu Gileta.... I bas se slazu bez obzira na velicinu....![]()
Bas je slatka, pravi mali radnik!Hahahahaa lepe slicice! Drago mi je da jos neko ima kopacicu! Pozdrav![]()
Pozdrav ..
Da predstavim moje dve kuce...Rea,ima 5 godina,2 stenjenja...Dori, stara 2.5 godine ima jedno stenjenje...Rezultat-10-3 za Dori
Znaci imam gooooomilu malih kuca!!!!!!!!!!!!!!
Kako napredujete sa pripremama za izlozbu? Nadam se da ce Izzy lepo ponasati, i prezentovati u najboljem izdanju. Zelim vam uspeh ! Naravno i da sto pre cujemo detalje sa izlozbe.Ide li neko na izlozbu u Sremske Karlovce, odnosno Strazilovo 11.07.? Prijavljivanje traje do 6.07. Ja sam se prijavila pa neka je i meni i Izzy Bog u pomoci!to ce nam biti prva izlozba, nadam se ne i poslednja. Kada bi bilo takmicenje u neposlusnosti, kopanju rupa, grizenju ruku, skakanju po vlasniku odnele bi sve titule
Znam da je to sve moja greska, pokusacemo da se popravimo...
Zna da sedne i da sapu.
Pozdrav!
Bas ste srecni sa toliko malih kuca! Sad su najsladji, u stvari uvek su najsladji! Kad se budu rastrcali oko nogu e tu zavidim, jer to je nesto neopisivo lepo i veselo.Nadam se da ce mo pratiti njihov rast preko novih slika.![]()