Ja cu preneti moja iskustva sa goldenom u stanu, do 3-eg meseca imao je sve priviligije, znaci radio je sve sto i mi...i sve mu je bilo dozvoljeno, jako brzo je skapirao da nuzdu treba da vrsi iskljucivo na novini. Ima svoje cebence na kome spava i on ga prenosi tamo gde zeli da legne...to su njegove stvari i u to mu se ne mesamo. Sada mu rastu zubici i sve voli da grize i strpa u usta. Sto se tice higijene...evo primera od danas...vrsio je nuzdu medjutim doveo je svoje cebence u opasnost da bude isprljano "minulim radom" sapama ga je udaljio od mesta zbivanja i bezbedno legao. Inace do sada nikada nije ugazio ili nesto slicno.... e sada mi imamo problem sto smo malo agresivni i temperamentni ali proci ce. Juce se prebacio na "onu" stranu terase ispod ograde i izbezumio se nije znao da se vrati jer je bilo malo prostora da se okrene, tako da kada se setim te slike opet me prodje jeza, ali nekako sam se prikrao i zgrabio ga...inace 3 sprat je u pitanju pa ne bi imao nekih izgleda da se izvuce...znaci sa mojim iskustvom....jos uvek nisu bas zreli da se sami paze!