Zlatni apartmanski kompleks Ivane Tramp

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.205
Ivana ga je kupila 1992. godine, nakon razvoda od Donalda Trampa. Stambeni kompleks ima šest spratova, a napravljena je davne 1879. godine.
Apartmanski kompleks se sastoji od čak 17 soba, od kojih je pet spavaćih sa pet kupatila. Svaka soba je ukrašena zlatom.
U knjizi "Odgajanje Trampa", koju je objavila 2017. godine, Ivana je dnevnu sobu opisala kao "mesto gde bi živeo Luj XVI da je imao novca"

18904245066375e8859c6cb654365320_v4_big.jpg

S obzirom na to da je ovaj kompleks prilično staromodan, prodavci su u intervjuu za New York Post naveli
da bi kupac verovatno sve renovirao, ali da Ivana nije imala želju da to radi jer je uživala u kiču.
"Moja mama je apsolutno volela da živi ovde", rekao je njen sin Erik.
Podsećamo, Ivana je preminula u julu ove godine od povreda zadobijenih padom niz stepenice.

12472499006375e932e372d005482861_v4_big.jpg

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=11&dd=24&nav_id=2243745

Svakako da mi se ova sve više dopada nego "Ikea"..
Volela bih da prošetam ovim apartmanom i da zavirim u sve njegove kutove...
Znam sigurno da bogati ljudi imaju potpuno različit mental od nas gologuzije
(da izvinite,molim!)... To su ljudi sa naročitom vrstom energije u sebi kojom
mogu da podnesu silno bogatstvo... Običan svet ne bi mogao da podnese
osećaj silnog bogatstva u sebi...
Ko zna kakva bih ja bila da mogu da podnesem činjenicu da sam toliko bogata?
Možda bih dodala još više kiča, hahahahah...

Svakako da mi se ova sve više dopada nego "Ikea"..
Volela bih da prošetam ovim apartmanom i da zavirim u sve njegove kutove...
Znam sigurno da bogati ljudi imaju potpuno različit mental od nas gologuzije
(da izvinite,molim!)... To su ljudi sa naročitom vrstom energije u sebi kojom
mogu da podnesu silno bogatstvo... Običan svet ne bi mogao da podnese
osećaj silnog bogatstva u sebi...
Ko zna kakva bih ja bila da mogu da podnesem činjenicu da sam toliko bogata?
Možda bih dodala još više kiča, hahahahah...

prvo ne diraj ikeu. :mrgreen:
drugo, ja bih super podnela teret bogatstva, jer bi imao ko svaki dan da brise svu tu prasinu koju ovakav namestaj skuplja. dakle, ja nemam problem sa ovom vrstom namestaja, nego sa sporednim efektima koje takav namestaj izaziva. znaci ne treba mi zena za 1 nedeljno, nego kucna pomocnica u stalnom radnom odnosu da se bavim ovim silnim tkaninama. a dotle, minimalizam i cao.

drugo, ja bih super podnela teret bogatstva, jer bi imao ko svaki dan da brise svu tu prasinu koju ovakav namestaj skuplja. dakle, ja nemam problem sa ovom vrstom namestaja, nego sa sporednim efektima koje takav namestaj izaziva. znaci ne treba mi zena za 1 nedeljno, nego kucna pomocnica u stalnom radnom odnosu da se bavim ovim silnim tkaninama. a dotle, minimalizam i cao.
nije ni to tema. podrazumeva se ako imas ovakav apartman sa zlatom kako je napisao i imas lovu kao sto je ona imala da imas i ko ce to da održava..
Pitanje je da li se nama, meni , tebi svidja ovakav stil opremanja stana u svim mogucim Luj stilovima i da li je i kome potrebno 17 soba i 5 kupatila :lol:
Odmah da kazem..meni nije potrebno a ni da je ukrašeno zlatom

Dok ne dođe minimalizam, uposli domaćica ovakvog apartmana bar petoro ljudi i ne haje za izdatke, jer se podrazumeva da ih
isplaćuje iz "malog džepa" ko od šale

Back