Mrs_Sick
Veoma poznat
- Poruka
- 12.691
mrs sick=hipik![]()
Aaaaaaaaaaa, ne, I hate goddamn hippies!
Ne, mislila sam samo da ja imam ljubav, boli me za druge i za mir u svetu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mrs sick=hipik![]()
8)
8) :? Imam jedno pitanje za vas sve a to je:KOJA VAM JE ZIVOTNA ZELJA? 8) 8)
:? 8)
8)
8) :? Imam jedno pitanje za vas sve a to je:KOJA VAM JE ZIVOTNA ZELJA? 8) 8)
:? 8)

ma nema frke s norvrskim,vidi kako ovaj cika to parlaхммммм, да научим норвешки језик.....и научићу га....можда....некада![]()
ma nema frke s norvrskim,vidi kako ovaj cika to parla

...ili da sviram u tom bendu jer najvise volim heavy metal kao muziku...prosto sam narkos tako da pokusavam da ostvarim tu zelju...samo sto u srbiji se ne radja tako u engleskoj ce valjda pomoci
P.........da naucim da umuknem ponekad...........
moja zivotna zelja je da ti podignes svoj prst od te tacke. aman, sta ti je sa tim tackama? : P

) lopovi zandari...da me starije komsije,fenseri i hip hoperi mrze zbog preglasnog rok en rola...ufff...koliko toga ima... da postanem profesorka gitare i likovnog...ili bar jedno od ta dva...
...da zapalim knjige iz hemije na kraju celokupnog skolovanja(trebace mi tokom ovih 6 god)...da obidjem celu zemljinu kuglu i svaki dostupni delic na njoj...da gricnem bubasvabu
...da preplovim sve okeane i sva mora...da zavrsim fakultet kineskog jezika jer ce on ocigledno uskoro da nam postane i maternji...posto koliko vidim sve ih vise ima...
7 - cu na LOTO-u
Da odem u Japan i na koncert Joy Divisiona. :/