Zivotna zelja?

...zelja...brate da sviram ko janick gers iz iron maidena :P ...ili da sviram u tom bendu jer najvise volim heavy metal kao muziku...prosto sam narkos tako da pokusavam da ostvarim tu zelju...samo sto u srbiji se ne radja tako u engleskoj ce valjda pomoci :PP

Pa da zivim lagan zivot...da ne placam vodu,struju,kablovsku i ostale zivotne potrepstine...da se bar jos jednom igram s decom iz mog detinjstva(znam ja da imam tek 14 god...al sta da radim kad su se vec rastrkali na sve strane...:() lopovi zandari...da me starije komsije,fenseri i hip hoperi mrze zbog preglasnog rok en rola...ufff...koliko toga ima... da postanem profesorka gitare i likovnog...ili bar jedno od ta dva...:)...da zapalim knjige iz hemije na kraju celokupnog skolovanja(trebace mi tokom ovih 6 god)...da obidjem celu zemljinu kuglu i svaki dostupni delic na njoj...da gricnem bubasvabu:lol:...da preplovim sve okeane i sva mora...da zavrsim fakultet kineskog jezika jer ce on ocigledno uskoro da nam postane i maternji...posto koliko vidim sve ih vise ima...:mrgreen::roll:..da upoznam pojedine licnosti iz sveta muzike,al posto je vecina njih mrtva...ocekujem da ih vidim na nebu...

Back