Mrs_Sick
Veoma poznat
- Poruka
- 12.691
mrs sick=hipik
Aaaaaaaaaaa, ne, I hate goddamn hippies!
Ne, mislila sam samo da ja imam ljubav, boli me za druge i za mir u svetu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mrs sick=hipik
8)
8) :? Imam jedno pitanje za vas sve a to je:KOJA VAM JE ZIVOTNA ZELJA? 8) 8)
:? 8)
8)
8) :? Imam jedno pitanje za vas sve a to je:KOJA VAM JE ZIVOTNA ZELJA? 8) 8)
:? 8)

ma nema frke s norvrskim,vidi kako ovaj cika to parlaхммммм, да научим норвешки језик.....и научићу га....можда....некада
ma nema frke s norvrskim,vidi kako ovaj cika to parla

...ili da sviram u tom bendu jer najvise volim heavy metal kao muziku...prosto sam narkos tako da pokusavam da ostvarim tu zelju...samo sto u srbiji se ne radja tako u engleskoj ce valjda pomoci
 ...ili da sviram u tom bendu jer najvise volim heavy metal kao muziku...prosto sam narkos tako da pokusavam da ostvarim tu zelju...samo sto u srbiji se ne radja tako u engleskoj ce valjda pomoci  P
P.........da naucim da umuknem ponekad...........
moja zivotna zelja je da ti podignes svoj prst od te tacke. aman, sta ti je sa tim tackama? : P

) lopovi zandari...da me starije komsije,fenseri i hip hoperi mrze zbog preglasnog rok en rola...ufff...koliko toga ima... da postanem profesorka gitare i likovnog...ili bar jedno od ta dva...
) lopovi zandari...da me starije komsije,fenseri i hip hoperi mrze zbog preglasnog rok en rola...ufff...koliko toga ima... da postanem profesorka gitare i likovnog...ili bar jedno od ta dva... ...da zapalim knjige iz hemije na kraju celokupnog skolovanja(trebace mi tokom ovih 6 god)...da obidjem celu zemljinu kuglu i svaki dostupni delic na njoj...da gricnem bubasvabu
...da zapalim knjige iz hemije na kraju celokupnog skolovanja(trebace mi tokom ovih 6 god)...da obidjem celu zemljinu kuglu i svaki dostupni delic na njoj...da gricnem bubasvabu ...da preplovim sve okeane i sva mora...da zavrsim fakultet kineskog jezika jer ce on ocigledno uskoro da nam postane i maternji...posto koliko vidim sve ih vise ima...
...da preplovim sve okeane i sva mora...da zavrsim fakultet kineskog jezika jer ce on ocigledno uskoro da nam postane i maternji...posto koliko vidim sve ih vise ima...
 ..da upoznam pojedine licnosti iz sveta muzike,al posto je vecina njih mrtva...ocekujem da ih vidim na nebu...
..da upoznam pojedine licnosti iz sveta muzike,al posto je vecina njih mrtva...ocekujem da ih vidim na nebu...7 - cu na LOTO-u
Da odem u Japan i na koncert Joy Divisiona. :/