4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
Dva mala a velika boga...Zivot su mi podarili Bozidar i Miljojka. Cenim to i zahvalan sam im.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dva mala a velika boga...Zivot su mi podarili Bozidar i Miljojka. Cenim to i zahvalan sam im.
To je i trik biblije, posebno Novog Zaveta, ko je kako tumači...Nije tacno.
Vi ne znate Bibliju,
mi je jedini ispravno tumacimo.
Prestani da vredjas tudju veru.
I da kleveces.
Nije tako...To je i trik biblije, posebno Novog Zaveta, ko je kako tumači...
A u stvari je ono što nam se ponavlja vekovima jer je se držimo...ali svemu dođe novi početak..

Da nastavimo na temu...Bog nam je podario zivot i to je samo po sebi velicanstveno.
I Bozje cudo.
Da li cenite sto vam je Bog podario zivot,
da li ste zahvalni na tome Bogu.
Da li znate da nam je Bog obecao vecni zivot - na Zemlji
i da ce tu nameru ostvariti u buducnosti.
Ako istrazite Bozju rc Bibliju videt cete
da sve sto dolazi od Boga je dobro
jer Bog je ljubav
i dao nam je zivot da mozemo ziveti u ljubavi i biti srecni.
Koliko je to moguce u ovom svetu?
Sta radite da povecate kvalitet svog zivota
i od cega nam to zavisi?
Lepo pises ali u frazama, pravi si verski botvec postoji tema ova i to moja

Vecan je kolektivno ali sta je sa individualnim... da li vecan kao prava ili poluprava, gde je pocetak, nije istoZivot je po svojoj prirodi vecan.
Hvala...Lepo pises ali u frazama, pravi si verski bot
Vecan je kolektivno ali sta je sa individaulnim... da li vecan kao prava ili poluprava, gde je pocetak, nije isto
Zivot je po svojoj prirodi vecan.

Sta radite da povecate kvalitet svog zivota
i od cega nam to zavisi?
religiozna si?Ne težim materijalnom po svaku cenu, želim da pomognem svakom ako je u mojim mogućnostima, i provodim puno vremena u prirodi, koliko mi mogućnosti dozvoljavaju.
I nemam osećaj mržnje nikada ni prema kome.
evo neki Biblijski citati
Jovan 3:16
16 Jer je Bog toliko voleo svet, da je Sina svoga jedinorođenoga dao, da ni jedan koji u njega veruje ne propadne,
„Jedan je Bog i jedan posrednik između Boga i ljudi, čovek Hrist Isus,
Moguce ako se vrti u krug... hm... kao hrcak u kavezu... postoje razne teorije o tome, navodno je i Tesla rekao Pupinu na samrti kako ce se oni opet setati ulicama Njujorka i diskutovati o tehnickim problemima...Hvala...
I individualan je vecan.

Zivot je neunistiv.Moguce ako se vrti u krug... hm... kao hrcak u kavezu... postoje razne teorije o tome, navodno je i Tesla rekao Pupinu na samrti kako ce se oni opet setati ulicama Njujorka i diskutovati o tehnickim problemima...
Naravno scenariji se ponavljaju samo do Armagedona, ne i nakon njega