- Poruka
- 863
Armagedon je mesto, ne dogadjaj.Cudno mi je nesto u toj prici jer JS ne najavljuju Armagedon
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Armagedon je mesto, ne dogadjaj.Cudno mi je nesto u toj prici jer JS ne najavljuju Armagedon
Bio je mesto ali se u Bibliji koristi ta rec da oznaci buduci Bozji ratArmagedon je mesto, ne dogadjaj.
Wikipedija ne kaze tako.Bio je mesto ali se u Bibliji koristi ta rec da oznaci buduci Bozji rat
Wiki nema pojmaWikipedija ne kaze tako.![]()
Daj citat.Wiki nema pojma
Iznosim kako je prema Bibliji
Otkrivenje 16Daj citat.
Немам. Никад и нигде та реч није превођена као ,,смрт" осим у преводу Новог света од стране ЈС. Дати су примери из више речника и лексикона грчког језика.Zao mi je imas pogresan prevod
Изнела си тачно како тврди Кула стражара, не како тврде Грци, теолози, филолози, преводиоци и цео свет.ja sam iznela tacno kako je![]()
Постоји у режији ЈС, уверили смо се сви одавно.Postoji konacna smrt ili vecna - unistenje
Не, очигледно ти не знаш грчки и свесно одбијаш да се суочиш и помириш са стварношћу и чињеницом да не можеш да преводиш како се теби ћефне и измишљаш синониме. Речи ,,смрт" и ,,казна" нису синоними.ocigledno ne znas sta znace ti sinonimi
οἶδεν Κύριος εὐσεβεῖς ἐκ πειρασμοῦ ῥύεσθαι, ἀδίκους δὲ εἰς ἡμέραν κρίσεως κολαζομένους τηρεῖν,2. Petrova 2:9
9 Dakle, Jehova* zna kako da ljude koji su mu odani izbavi iz kušnje,a a zna i kako da nepravedne ljude sačuva za dan suda da budu uništeni,b
eto to ti je vecna smrt ili druga smrt - unistenje
Upravo to i kazem, to je mesto, ne dogadjajsakupili su ih na mesto koje se na hebrejskom zove Armagedon
Ukazuje na dogadjajUpravo to i kazem, to je mesto, ne dogadjaj
Pise da se pripremaju za rat, ali ne i da se rat zove armagedon jer bukvalno ispod pise da je to mesto. Ne znam sta te buniUkazuje na dogadjaj
sta ovde kaze?
14 To su izjave nadahnute od demonâ koje čine čuda i odlaze kraljevima celog sveta,*
da ih sakupe za rat koji će se dogoditi na veliki dan Boga Svemoćnog.
vidis da se govori o skupljanju vladara celog sveta da se skupe za rat
- ukazuje na dogadjaj a ne mesto
Armagedon nekada mesto a predslika Bozjeg rata
mene nista ne buni Armagedon je Bozji ratPise da se pripremaju za rat, ali ne i da se rat zove armagedon jer bukvalno ispod pise da je to mesto. Ne znam sta te buni
Ja ti tumacim tvoj tekst. Samu se sebe opovrgla.mene nista ne buni Armagedon je Bozji rat
a ti tumaci kako hoces
ne nego ti to pogresno razumes bukvalnoPogresno si to ucinila...
A to kod tumaca biblije sami odredjujete bukvalno i metaforicno?ne nego ti to pogresno razumes bukvalno
Biblija tumaci sama sebeA to kod tumaca biblije sami odredjujete bukvalno i metaforicno?
Све одређују сами, и буквално и метафорично и синониме и преводе, шта год треба, није проблем измислити и кривотворити ако ће им помоћи да свој унапред одређени наратив лакше прогурају и што више верника доведу у заблуду.A to kod tumaca biblije sami odredjujete bukvalno i metaforicno?
Primetio sam. Hoce posle svega toga da se zbuni i da ne zna sta je stvarnost.Све одређују сами, и буквално и метафорично и синониме и преводе, шта год треба, није проблем измислити и кривотворити ако ће им помоћи да свој унапред одређени наратив лакше прогурају и што више верника доведу у заблуду.
Ocigledno ne znas kako se tumaci Biblija tako da me ne cudi sto te sve buniСве одређују сами
Ви очигледно знате па зато убацујете у стихове речи којих нема. Нисам ја збуњен, све је прилично кристално јасно.Ocigledno ne znas kako se tumaci Biblija tako da me ne cudi sto te sve buni
Аха, Библија саму себе тумачи, јесте.napisal sam lepo da Biblija samu sebe tumaci a ti pises lazi
Бог одредио да Кула стражара пише кривотворине?Bog odredjuje a ne vi
Види ти с управним телом због чега се превод Новог света радикално разликује од изворног текста, питај је ли то Бог дао духа за ревизију, па нам јави да и ми знамо, да пренесемо осталима да ускладе сви своје преводе.ako ne razumete Bozju rec znaci da nemate duha
a Bog zasto vam ne daje duh to vidite sa Bogom
Zivot su mi podarili Bozidar i Miljojka. Cenim to i zahvalan sam im.Da li cenite sto vam je Bog podario zivot,
Zivot su mi podarili Bozidar i Miljojka. Cenim to i zahvalan sam im.
Bog svojim duhom ozivljava.og svojim duhom ozivljava.
Nije tacno.Ocigledno ne znas kako se tumaci Biblija tako da me ne cudi sto te sve buni
napisal sam lepo da Biblija samu sebe tumaci a ti pises lazi
Bog odredjuje a ne vi
ako ne razumete Bozju rec znaci da nemate duha
a Bog zasto vam ne daje duh to vidite sa Bogom

Neće ga biti.Ukazuje na dogadjaj
sta ovde kaze?
14 To su izjave nadahnute od demonâ koje čine čuda i odlaze kraljevima celog sveta,*
da ih sakupe za rat koji će se dogoditi na veliki dan Boga Svemoćnog.
vidis da se govori o skupljanju vladara celog sveta da se skupe za rat
- ukazuje na dogadjaj a ne mesto
Armagedon nekada mesto a predslika Bozjeg rata