Ja idem Alitaliom...kraj juna-kraj avgusta...800$ preko Rima,povratak preko Amsterdama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nismo agencija za zaposljavanje, vec se bavimo obezbedjenjem migracione vize za Kanadu
Fabrika ribe, 3800 kanadskih dolara plata, grad Kvebek, nije potrebna kvalifikacija - dobijate posao, migracionu vizu, avionsku kartu
-525 CAD Viza (provere, obrada dokumentacije, dostava poslodavcu
-1475 CAD obezbedjenje posla,osiguranje LMO/LMIA program
ukupno 2000 Cad ( placa se unapred)
po dobijanju vize 1800 eura povratna avionska karta
- 900 usd morate imati kod sebe da deponujete u ambasadi, taj novac Vam se vraca po dolasku u Kanadu
ukoliko ste zavrsili neku skolu pozeljno je da diplomu prevedete kod ovlastenog sudskog tumaca na francuski i engleski jezik ( ukoliko budete kasnije zeleli da radite u vasoj struci i sa vecom platom -otom potom. Kvebek je grad sa Francuskim govornim podrucjem . Trajanje migracione vize je 2 godine, sa mogucnoscu produzenja do sticanja prava na drzavljanstvo.
Ovo je prilika za sve koji zele da zive i rade u Kanadi.
obezbedjen smestaj i hrana u okviru fabrike , cena je 100 dolara ucesca mesecno
Potrebna dokumentacija
Kopija pasosa
Uverenje od suda da nije pokrenut krivicni postupak
Potvrda od Mup-a iz KE evidencije
Izvod iz knige rodjenih na engleskom jeziku (trazite u maticnoj sluzbi)
Ako ste u braku, potrebni su izvodi iz knjige rodjenih na engleskom jeziku od supruznika i dece
Izvod iz knjige vencanih na engleskom jeziku
i 2000 cad - pocetak
Za osobe koji su stariji od 21 god, i mladje od 55g
LMO program je takav da se unapred zna broj radnika koja prima odredjena firma ( u ovom slucaju industrija ribe u Quebecc) i pruza migracione garancije prema svakom radniku, tako da je unapred obezbedjen posao, samim tim i migraciona viza.
Vi svakako kao potencijalni kandidat koji se prijavi dobijate pismene garancije za svaki dokument i novac koji prilazete od mene
Postupak traje 4-5 meseci
Ovo mi je poslao,pa sad recite sta mislite o tome?hvala na odgovoru
Hm, nista od ovoga nije mi izaslo za one-way... Cudno... Hvala u svakom slucaju.
Pozdav forumasi.Dugo nisam ovde svracao,ali mi je sada neophodna vasa pomoc.Dakle,kako se kao Permanent Resident of Canada moze posetiti USA? Znam da se ranije moglo,bar tako sam cuo,samo sa kratkom procedurom na samoj granici,naravno uz posedovanje Permanent Resident Card i pasosa drzave ciji ste drzavljanin.Ali,kako stvari stoje danas?Da li je potrebna cela procedura i elektronska aplikacija D160? Hvala unapred
Pozdav forumasi.Dugo nisam ovde svracao,ali mi je sada neophodna vasa pomoc.Dakle,kako se kao Permanent Resident of Canada moze posetiti USA? Znam da se ranije moglo,bar tako sam cuo,samo sa kratkom procedurom na samoj granici,naravno uz posedovanje Permanent Resident Card i pasosa drzave ciji ste drzavljanin.Ali,kako stvari stoje danas?Da li je potrebna cela procedura i elektronska aplikacija D160? Hvala unapred
Ne vidim Lufthansu ispod 1100e po osobi. Nikad nisam bio na pariskom aerodromu, ali verujem da su i becki i briselski manji (za briselski znam da ima samo 2 gate-a). Doduse, ja bih isao pocetkom septembra, ko zna, mozda se promeni situacija u narednom periodu.
Pre par dana je doslo do pocetka primene novog zakona o drzavljanstvu.
Licno sam razocaran procitanim, narocito delom gde postavljaju razliku izmedju rodjenih i pridoslih drzavljanja...toliko o demokratiji
Da, znam da se pisalo, ovih dana nisam u tokuHvala na info
I da, kontra od ovog sto je botexag napisao, licno nisam razocarana, bilo je za ocekivati. A da su pruzili malo, nisu. Bez obzira koliko cekali drzavljanstvo, ljudi bi trebali biti zahvalni sto su im uopste dozvolili da zive, rade, studiraju ... imaju povlastice, pa mozemo reci skoro jednako kao i rodjeni kanadjani.
Authority to revoke Canadian citizenship from dual citizens who served as members of an armed force of a country or an organized armed group engaged in armed conflict with Canada (in effect May 28, 2015)
Authority to revoke Canadian citizenship from dual citizens who are convicted of terrorism, high treason, treason, or spying offences, depending on the sentence received (in effect May 28, 2015)
Authority to deny Canadian citizenship to permanent residents who served as members of an armed force of a country or an organized armed group engaged in armed conflict with Canada or who are convicted of terrorism, high treason, treason, or spying offences, depending on the sentence received (in effect June 11, 2015)
Requires physical presence in Canada for four years (1,460 days) out of the six years immediately before the date of application (in effect June 11, 2015)
Requires 183 days minimum of physical presence in Canada during each of the four calendar years that are fully or partially within the six years immediately before the date of application (in effect June 11, 2015)
Introduces “intent to reside” provision (in effect June 11, 2015)
Requires adult applicants to file Canadian income taxes, if required under the Income Tax Act, to be eligible for citizenship (in effect June 11, 2015)
Izvor mog citata je kriticki tekst sa linka http://www.sfu.ca/education/cels/bilingual/bilingual-corner/bill-c-24.html
Inace originalni text promena se moze naci na CIC sajtu, ali je prakticno sve sazeto kroz navedeni tekst.
Sto se tice razocarenja, pretpostavljam (cim tako nesto izjavljujes) da ne zivis u Kanadi. A ako zivis, nisam siguran da razumes sta je u tekstu napisano.
Iz Kanade se jasno vide posledice ovog zakona, a aplikanti u tome u svojoj fazi uopste ne razmisljaju, misleci samo da mi je pobeci sa Balkana...
Da ne bi ulazili u dublje analize ovog puta, samo jedan osnovni primer. Radis (citaj :crncis) 25-30 godina, placas taksu i primeran si Kanadjanin, drzava te obozava. Odes u penziju, kupis kucicu negde van zemlje (ili se vratis kuci), drzava moze da ti oduzme drzavljanstvo ako vidi nameru da ti neces da se vracas nazad. Drugim recima, trosis pare van Kanade i vise ne valjas. Cak i da dobijes posao u stranoj zemlji radeci za Kanadsku firmu, isto se pravilo moze primeniti???
.... i to samo zato sto nisi rodjen ovde! Znaci drzavljanin druge klase. (vrlo sam pojednostavio primer, pa napominjem da se neko ne hvata za dlaku u jajetu)
http://news.gc.ca/web/article-en.do?nid=985219
Hm... Par stvari mi nije bas najjasnije...
Ok, jasno mi je da je ovaj zakon donet, pre svega zbog imigranata iz zemalja koje su ukljucene u probleme sa ISIS-om:
Ali, ovi delovi:
Veliko pitanje, da li se ovaj deo sa porezom i boravkom od minimum 183/365 u zemlji odnosi samo na 'applicants' (one koji tek podnose zahteve za drzavljanstvo), ili i na one koji vec imaju drzavljanstvo? Tj., da li to znaci da neko, ko je vec drzavljanin, a radi/zivi u drugoj zemlji moze da ostane bez drzavljanstva!?
Da se pojasni, Oni koji su POSTALI "Kanadjani", na njih se ne odnosi o gubitku prava na drzavljanstvo zbog rada.
Zakon je donet i to ce najverovatnije ici na Vrhovni sud jer zadire u osnovna prava Ljudi ( vrsi se discriminaqcija po osnovu....i sto je dato pravo "Da sama "Sumnja je dovoljno da se izvrsi ili stopira dobijanje drzavljanstva.
Jel mozes da mi nadjes citat gde kaze da se odnosi samo na novopridosle Kanadjane a ne i na one sto su vec dobili drzavljanstvo pre stupanja na snagu ovog zakona?
Ne mogu Ti to pronaci sada , jer se nalazim u Beogradu.
Sve ama bas sve se nalazi na drzavnom sajtu i ako neko ima nekih nejasnoca se moze direktno njima javiti ili otici do Service Canada i tamo se mogu sve informacije dobiti.
Tacno je i decedirano navedeno ...O osobama koje rade u inostranstvu : Dal su sami nasli posao ili Dali rade za i po potrebama Kanadske firme...