Foggo
Ističe se
- Poruka
- 2.745
ovo je tipicno za krstaricu....da na konkretna pitanja dobijas neke uopstene odgovore....ono sto i sam procitas na sajtovima
licne price tesko da ces cuti
iskreno mnogo vise informacija smo pokupili na nekim drugim forumima i gke cuda inostrani, nema srba
srbi ce uvek biti srbi de god da su....
zato nam je i tako kako nam je.....
nema ni veze hvala svima onima koji su bili radi nesto da kazu
hvala i onima koji cute ko zaliveni a dolaze na ovu temu da se isvadjaju sa onim drugima koji su takodje tamo....
procitala sam temu osim svadjanja malo sta na njoj ima korisnog
samo mi nije jasno u cemu je caka....jel strah od konkurencije.....jel samo stari dobri inat i zloba da komsija ne uspe....ne znam nije ni bitno uostalom
...ajde da vidimo koja su ta konkretna pitanja, pa ako cemo da ti odgovorimo (ako znamo).
Molim te samo konkretno i jasno, jer ovde vec se neka pitanja vrte po 100 put, pa ponavljamo ko papagaji...
Predlozio bh tebi i svim novim na ovoj temi, da je procitaju od pocetka jer je jako puno informacija podeljeno ovde, siguran sam da 80% odgovora je vec napisano na prethodnim stranicama.
Inace forum je zamisljen da razmenjijemo izkustva i misljenja a ne da neko za nekoga cita CIC i ostale sajtove pa da sazvace ukratko onima koje mrzi da isto procitaju.
Stoga ja licno a vidim i neki drugi clanovi, ne odgovaramo ne neka pitanja, jer odgovore na ta pitanja je vrlo lako pronaci na zvanicnom sajtu Kanade.
Poslednja izmena: