ne znam nista o Ontariju, prosla sam par puta... duva vetar, ima puuno Indijaca i svi su drndavi
to je sve sto znam
Auuuuu, kako nas ocrni, au,,,sto ti je bre jezik , hocu reci tastatura brza. hahaha.
Sto se tice prodavnica ,imamo ih itekako dobre , Od onijeha koji su doobro skupi ,pa do onih za plici djep ...
Pogledaj "METRO, SOBEY, LOBLAWS,itd) Postoji takozvani poljski STARSKY, ima se i nemackoga BRAND, koji svoje proizvode i preradjevine salje sirom Ontaria, postoje niz nasih prodavnica i to sa velikim i dobrim asortimanom...
A za kulturno Umetnicki zivot, postoje i tu Organizacije gde i malo i veliko , se moze druziti, igrati, pevati.....Pogledaj recimo sajt " Oplenac .ca, ili Akademiju od Bate Marcetica....ima se i nase pozorista , gde , nasi ljudi 9 medj njima je imoja malenkost, sa razlicitim predstavama ,prezentira ne samo nasoj populaciji vec i sire.
Posebni krajevi u Torontu su i vecim delom i Etnicki u vecini, pa tako se ima i Mala Italija,Mala portugalija ili Mala indija i recimo Kina grad....
Svega ima i to je istina i samo od osobe zavisi ,kako ce prihvatiti novo i koliko brzo se uklopi u zivot ,svih a i poseban svet.