Rudimir
Domaćin
- Poruka
- 3.144
You take that back, mister
Pa nisam bio alkos, pa cijele dane bio ispred liquor store.
Subotama samo.

Pa nisam bio alkos, pa cijele dane bio ispred liquor store.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, jesi zaradio nešto i doneo kući?You take that back, mister
Pa nisam bio alkos, pa cijele dane bio ispred liquor store.Subotama samo
Nije sve izgubljeno. Ima puno načina da se dodje u Kanadu, od federalnog do provincijskih programa.Da, svakako. Losi izbori![]()
Mislim da je tamo Borjan ziveo.Whyte Ave.. pretpostavljam Edmonton.?
Ja ovako to vidim, ko hoće u provod - Beograd je prva liga, Canada nije ni do kolena.
Ako si bio ovde da radiš, i pare trošio na napinjanja, verovatno kući nisi doneo mnogo ustedjevine.
A iskreno, Edmonton i nije neki grad za život, sto bi se reklo..ako bas mora
Slažem se, nije loše potražiti pomoć agencije... Ovi mi se čine ok što ste vi neveli. Ja sam dobila preporuku za MPG stars imigration https://instagram.com/mpg.stars.immigration?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==Bez agencija za bilo šta samo ambasada i sajtovi.
Agencija tu nikakve pomoći posebno ne može da pruži da ubrza proces preko veze što se kaže. Jel sam dobro shvatio?
Ova agencija se hvali da je najbolja i da su mnogi studenti otišli preko njih tamo i ostali. Zato sam stavio link. Skoro su imali konferenciju o tome studije u Kanadi, Australiji, NZ i SAD gde sam bio. Prisustvovao je ambasador Australije i neka naša žena za Kanadu.
Kakva je kanada 11 godina posle?Molim vas da se lepo druzimo![]()
Bez agencija za bilo šta samo ambasada i sajtovi.
Agencija tu nikakve pomoći posebno ne može da pruži da ubrza proces preko veze što se kaže. Jel sam dobro shvatio?
Ova agencija se hvali da je najbolja i da su mnogi studenti otišli preko njih tamo i ostali. Zato sam stavio link. Skoro su imali konferenciju o tome studije u Kanadi, Australiji, NZ i SAD gde sam bio. Prisustvovao je ambasador Australije i neka naša žena za Kanadu.
Kanada posle kovida je postala veoma skupa za zivot, od nekretnina do kupovine prehrambenih proizvoda. Pre 11 godina kanadski dolar je bio u rangu sa USD, a sad je na nivou od 0.75. Kad posecujemo Srbiju, sve nam je mnogo skuplje, nije ti bas svejedno. Em srpske cene velike (osim hrane) em kanadski dolar truba.Kakva je kanada 11 godina posle?
PozdravKanadjanin AB, hvala na iscrpnim odgovorima. Inace da se predstavim ukratko : ja sam el.inzenjer, muz mi je arhitekta i imamo cerku od nepunih 10 godina, koja zavrsava cetvrti razred. Dakle, na srecu cemo izbeci skupi vrtic, ali nam predstoji upis u skolu. Kad sam kod toga, da li mozda znas nesto oko testova koje deca newcomersa polazu pre upisa, negde sam procitala da je kao IELTS za decu ?
Sto se stana tice, imamo prijatelje koji ce nam dati garanciju, samo me je zanimalo da li cemo moci da nadjemo stan pre zaposlenja. Valjda cemo nekako to uklopiti.
Troskovi su manje-vise ono sto sam ocekivala, ali mi nije jasno zasto ne preporucujes sklapanje ugovora za mobilni na pocetku, zar nije tako povoljnije telefoniranje ? Molim te da mi ovo razjasnis, mi smo mislili da uzmemo pakete, da ne traze mozda neki depozit u prvih godinu dana.
Canadians as usual, sitting on the fence.Rekao bi posle izbora, ovde ce biti navala pitanja, kad ono nista...svi srecni i zadovoljni
![]()
Canadians as usual, sitting on the fence.![]()
Koja? (velicina i sadrzaj - recimo peperoni, musroom, bacon - popular choice)Ne znam šta rade kanadjani, ali znam da su pivo i pizza danas (sa tip) $39.59
Prijatno!
Koja? (velicina i sadrzaj - recimo peperoni, musroom, bacon - popular choice)
posto pakovanje nes kafe od 100 ili 200g - kafa je verovatno najbolji pokazatelj.
Margherita i toceno nemacko pivo
Ne pijem nes, tako da ne znam cenu. Ali Illy kafa u zrnu (kanister od jedno 250gr) je $14
Pozdravznam da je ovo staro ali u sličnoj smo situaciji, selimo se nas troje uskoro i devojčica ima 10.Pa me zanima kako ste se vi snašli sa školom i kako se vaše dete integrisalo?
![]()
Napravi je sam.Ne znam šta rade kanadjani, ali znam da su pivo i pizza danas (sa tip) $39.59
Prijatno!