Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 29.410
Profesori u Kvebeku strajkuju zbog malih plata....

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Kako ti je? Kazi malo utiske ovde ili otvori svoju temu.Hvala ti, idem u Vankuver napisao sam Britanska Kolumbija. Videću šta mi kažu u osiguravajućem društvu.
Javi se na mail: slavkogolic.bc@gmail.comPozdrav..
Uskoro dolazim na Work Permit u Newmarket, Ontario ( Blizina Toronta ) satnica nije nesta prevelika ali opet radim na poziciju Pizza Maker pa cu imati tu prekuvremene sate koji se uracunavaju vise jer ipak u restoranu se nikad ne radi po 8h na dan..
Relativno sam mlad mogu priznati imam 21 godinu, proceduru sam poceo prosle godine u Novembru dok sam jos bio na brodu u Francuskoj.. Procitao sam dosta iskustva od ostalih clanova ovog foruma i neke stvari kojima njima smetaju su meni vec normalni.. Kao naprimer da zivis sa vise razlicitih nacija oko sebe, na to sam navikao na primer na brodu i stvarno mi nije problem jer sam upoznao ljude iz Azije, Afrike, Europe i lepo sam se druzio sa njima mogu priznati naravno uvek ima losih iskustava.. Relativno sam mlad a dosta sam promenio drzava do sad i mogu reci da se mnogo brzo naviknem na novu sredinu.
Da odmah bude jasno isao sam preko " Immigration Services " i platio sam za sredjivanje dokumenta, vodenje celog postupka, pronalskom poslodavca sve to kosta fine pare ali zato sam i radio i ulazem te pare u proverene ljude.. Ukoliko nekome treba kontakt od istih posla cu nije problem i nije nikakava reklama jer ne dobijam ja nista od toga nego ako nekome mogu pomoci ja cu mu pomoci..
Nakon nove godine poslodavcu je bila odobrena LMIA a meni su podneli dokumenta za Work Permit, nakon mesec ipo sam isao da predam biometriju i pre nedelju dana su mi zatrazili pasos na viziranje de sam ga predao.. Sada jos preostaje da mi vrate pasos da se dogovorim sa poslodavcem kad krecem i kupujem kartu za Toronto..
Pa me iskreno zanimalo da li imate neki savet za nekog mladog poput mene koji dolazi SAM u tom delu Kanade, za pocetak planiram iskreno malo skromnije i normalno ciljam na sobu da rent-am kako ne bi imao racune za placanje a opet da mi rent-a bude makar koliko toliko manja.. Znam i ocekujem da u prvih godina se ne moze previse para napraviti ali opet vidim neku sigurnost tamo i zelim da probam dok sam mlad da napravim nesta i da steknem kanadsko radno iskustvo koje ce mi posluziti nadalje u toj istoj zemlji...
Isto ukoliko ima nekog na toj relacii Toronto - Newmarket a da normalno razmislja hteo bi stupiti u kontakt, pa da se cak tamo i upoznamo i druzimo..
Vuciceva Srbija, Trudoova Kanada, Bajdenova Amerika,...Politika objavila tekst koji je napisao Жељко Гњатић, Едмонтон, западна Канада ( ko zna mozda i ne postoji taj lik ) kako u Kanadi nista ne valja, i da svi treba da ostanu svi u Vucievoj Srbiji. U Kanadi ne valja nista mora da se radi i placaju racuni,,,,,
Значи, остарих у Канади
Чуо сам и да ови моји што су остали у Србији нису се подмладили пуно. Тешим се помало туђом невољом. Вибер и камера уживо већ одавно нам нису пријатељи
https://www.politika.rs/scc/clanak/555039/Znaci-ostarih-u-Kanadi
Pozdrav moj suprug čeka papire preko agencije i treba da ide za British Columbia u jednoj građevinskoj firmi, u neizvesnosti smo ne znamo šta nas čekaUkoliko mogu da pomognem nekome oko bilo kakvih pitanja vezano za zivot i posao ovde stojim na raspolaganju