weeeeeeee
Pozdrav svima.. nakon pustog vrimena evo da vam se javim..
Svasta se izdesavalo, ono za praznike san isla doma, bila u Splitu samo par dana a ostalo doli juznije, kod rodbine ; vrime je bilo fenomenalno i sve u svemu bas relaxirajucih 10ak dana..
Svakako najnovija vijest je da san napokon ipak otisla na ono putovanje 8-) samo nije se vise radilo o Francuskoj, nego Spanjolska!.. od 18.-24.05. , bili smjesteni u Lloret de Mar-u , isli u Barcu svakodnevno autobusom..
Ma bilo je ludilo, bas samo tako! Izgustala san se i napunila baterije za predstojece rokove hihi
Doduse nisan mogla virovat koliko samo ekipe iz ex-yu ima tamo!! :shock: u Perugi ih trazis svicom, tamo doslovno na svakom koraku.. (sve kontan da se preselin, ako se kakav balkan-man uskoro ne pojavi na podrucju Umbrije

)
Inace od prekjucer san sluzbeno pocela s pripremanjem ispita.. jucer je izmedju ostalog bija zadnji dan predavanja (u mom studentskom zivotu uopce - ejj!!

) ; a i grijanje stolice mi u ovom momentu ne pada tesko obzirom na sugavo vrime koje ovdi traje vec par dana.. evo i danas neka bezvezna kisa, a i ja (nakon ne znan koliko vrimena) u bicvama i dugim rukavima..
Da ne zaboravin, veeliki pozdrav i dobrodoslica svima 'novima' koji su postali na ovoj temi.. koji zive u Italiji ili je obilaze turisticki.. kojima je ovdi lipo ili manje lipo.. credo sia importante, anche in questo modo, farci un pò di compagnia..
I naravno, dva very special kiss-a za moje Chunchu i Alexa !!!!!!!!!
[chunchice evo sad san opet na msn..

]