Ninocka_ST
Obećava
- Poruka
- 76
Nema druge, covik bi par dana prije ispita triba to svima razglasit..
Ovako mi je veceras in buona fede banilo njih cetvero na, eto, ”due chiacchere”…
heheh talijani bi stvarno tribali prominit taj izraz, ili bar izmedju ta dva termina ubacit “ore di” (pa onda pomnozit sa dva
)
I eto tako nisan takla knjigu cilu vecer - nadan se da je Alex sa japanskim dinastijama i slicnim ima vise srice :razz: – a sad mi se vise ni ne da..
A i malkice smo popili pa mi je bas ono.. za lec..
Sutra ti chuncha odgovaran na ono o stipendiji, nisan sad od nekog pisanja ; vec san zaglumila ozbiljnost tamo na “Oliveru” hehehe pa mi se cini da je stvarno ura za krpe….
Ovako mi je veceras in buona fede banilo njih cetvero na, eto, ”due chiacchere”…
heheh talijani bi stvarno tribali prominit taj izraz, ili bar izmedju ta dva termina ubacit “ore di” (pa onda pomnozit sa dva
)I eto tako nisan takla knjigu cilu vecer - nadan se da je Alex sa japanskim dinastijama i slicnim ima vise srice :razz: – a sad mi se vise ni ne da..
A i malkice smo popili pa mi je bas ono.. za lec..
Sutra ti chuncha odgovaran na ono o stipendiji, nisan sad od nekog pisanja ; vec san zaglumila ozbiljnost tamo na “Oliveru” hehehe pa mi se cini da je stvarno ura za krpe….