Markoni11
Poznat
- Poruka
- 8.441
Gde je bolje sa porodicom ziveti u gradu ili u selu.Koje su prednosti a koje mane za grad a koje za selo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znas ti sta je Altina i Kaludjerica... I bolje da ne znas....Idealno bi bilo neko predgradje, na primer kao Kaludjerica, Altina, Borca, ali da je planski gradjeno i da ima svu potrebnu infrastrukturu.
Ovako tesko. Tj nema sanse.
?Ne znas ti sta je Altina i Kaludjerica... I bolje da ne znas....
Ako imaš lovu, kupi neki funkcionalan stan u gradu, a u prirodi( ne na selu ili predgrađu) izgradi vikendicu ili kuću,
More nije za vas konzervativce, što se ne skidate. More je za nudisteA el moze i neki camac Namore![]()
Ja vidjala i obucenihMore nije za vas konzervativce, što se ne skidate. More je za nudiste![]()
Moraće onda besplatno da dele kondome.More nije za vas konzervativce, što se ne skidate. More je za nudiste![]()
Ili jezeroA el moze i neki camac Namore![]()
Ja sam nacinio gresku pa dao grdne pare za renoviranje stare kuce na periferiji..prodje vreme i ljudi se isselise ko u inostranstvo ko u grad i meni ostade nova kuca bez komsija..Kupio sam prosle godine stan u gradu i sve mi je dostupno..i kafici i birtije, pijaca, medicinski centar i ostalo...svratim jos ponekad nazad da pokosim travu i ocistim bazen...no da zivim tamo necu..30 godina sam živeo u centru grada, i onda me vrag natjera da izgradim novu kuću u predgrađu. Tu živim nekih desetak godina. Grad je civilizacijska sredina koju ti pruža sve mogućnosti i komfor modernog doba. Ako odeš na selo, ili predgrađe, susrešćeš sa primitivizmom, malograđanštinom, lokalnim normama ponašanja, mukotrpnim radom..itd.
Ako imaš lovu, kupi neki funkcionalan stan u gradu, a u prirodi( ne na selu ili predgrađu) izgradi vikendicu ili kuću, zavisno od tvojih potreba gde se možeš skloniti sa asfalta. Al što dalje od ljudi sa sela i iz predgrađa.
Mislim da su teška vremena ispred nas i da bi svakako trebao imati nešto u prirodi, us lučaju nekih globalnih dešavanja.
A gde je ta periferija?Ja sam nacinio gresku pa dao grdne pare za renoviranje stare kuce na periferiji..prodje vreme i ljudi se isselise ko u inostranstvo ko u grad i meni ostade nova kuca bez komsija..Kupio sam prosle godine stan u gradu i sve mi je dostupno..i kafici i birtije, pijaca, medicinski centar i ostalo...svratim jos ponekad nazad da pokosim travu i ocistim bazen...no da zivim tamo necu..
Nema veceg primitivizma od gradova a posebno od centra, najcesce se tu najveci sljam i olosh smestio.30 godina sam živeo u centru grada, i onda me vrag natjera da izgradim novu kuću u predgrađu. Tu živim nekih desetak godina. Grad je civilizacijska sredina koju ti pruža sve mogućnosti i komfor modernog doba. Ako odeš na selo, ili predgrađe, susrešćeš sa primitivizmom, malograđanštinom, lokalnim normama ponašanja, mukotrpnim radom..itd.
Ako imaš lovu, kupi neki funkcionalan stan u gradu, a u prirodi( ne na selu ili predgrađu) izgradi vikendicu ili kuću, zavisno od tvojih potreba gde se možeš skloniti sa asfalta. Al što dalje od ljudi sa sela i iz predgrađa.
Mislim da su teška vremena ispred nas i da bi svakako trebao imati nešto u prirodi, us lučaju nekih globalnih dešavanja.