Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.087
Problem je sto ti za njih treba,Hristos.Obe ove hristove izjave su ok ali su ok i bez vere u boga![]()
Nisam vidio nigde da se bez Hrista sprovode.
Mozda delimicno ili po nekada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Problem je sto ti za njih treba,Hristos.Obe ove hristove izjave su ok ali su ok i bez vere u boga![]()
.Ne treba mi hristos da bi u tom pravcu bio moralan, zasto ?
Pa trebas znati Bibliju da bi shvatio sta ti nedostaje.Moralan u potpunosti brate, sta ti to znaci, sta nedostaje, koja karika ?
Evo ti mi odgovori onako skraceno u tri reciPa trebas znati Bibliju da bi shvatio sta ti nedostaje.
Pricali smo vec.Moralan u potpunosti brate, sta ti to znaci, sta nedostaje, koja karika ?
Mislim da sam savrsen i bez briga.Pricali smo vec.
Ako si tako savrsen i to bez biga, onda si jedini
Covek treba Hrista da bi mogao da vidi sebe.Mislim da sam savrsen i bez briga.
Malo neskromno pricati o sebi ali tako je

Mislis da vidis.Vidim i bez njega
Mislis da nije to taj kvalitet![]()
.
Dobro niko ti ga ne nudi.
Ne moras da ga uzmes.
Vec pricamo.
Ne mozes biti moralan u potpunosti.
To nema bez Hrista.
Moralan u potpunosti brate, sta ti to znaci, sta nedostaje, koja karika ?
Pa trebas znati Bibliju da bi shvatio sta ti nedostaje.
Evo ti mi odgovori onako skraceno u tri reci
Pricali smo vec.
Ako si tako savrsen i to bez biga, onda si jedini
Ukazao sam ti na neke stvari.
Ne zelim da ti ukazujem na ostale slabosti koje se vide kroz diskusiju.
Zasto bih.
Trebao bih da se druzim sa tobom da bi vidio osralo.
Ali sta ce mi to?
Mislim da sam savrsen i bez briga.
Malo neskromno pricati o sebi ali tako je
Covek treba Hrista da bi mogao da vidi sebe.
Vidim i bez njega
Mislis da nije to taj kvalitet![]()
Neka hvala, ja kod sebe nista nebih menjaoE vidiš klineru kako je njima bilo kad su ih uvuklli u sekte
Kad počnu da te bombarduju "džabe si ti i dobar i moralan kad nisi kod nas da ti mi objasnimo zašto je džabe"![]()

Ja te nisam zvao u nikakvu organizaciju.Neka hvala, ja kod sebe nista nebih menjao
Ne treba mi niko da me potapse po ramenu i da mi kaze da sam dobar i moralan, znam ko sam i bez njih.
Nemam nista ni od pohvala niti grdnji, nemam nikakvog interesa a ni stete tako da je sve ok.
Postujem njihove verske poglede i stavove. Ako misle da bih zbog nekog tamo hrista bio kompletno moralna licnost onda i ne moram da budem.
To sto je neki hrist napisao citate [a ja verujem da nije] to je da se okaci macki o rep. Nisu to losi citati naprotiv, odlicni su ali to nije nesto vau.......to svaki iole covek zdravog razuma i zna i oseca [bas kao i bozje zapovesti].
Ne ubij, ne kradi, ne lazi itd....gluposti. Kao da su ljudi pre ovih zapovesti krali, ubijali, lagali, silovali.....
A i da jesu nista se nije promenilo do dan danas tako da mu to dodje sranje kroz gusto granje![]()
E najzad nešto pametno od tebeU Saletovu organizaciju da odes, onda ces postati moralan isto kao sale...

Procitao sam te.E najzad nešto pametno od tebe![]()
Nema šta da ga vodim idemo zajednoProcitao sam te.
Ljubomoran si bio.
Eto ti covek i vodi ga.
| Isaija 26,19 | Oživjeće mrtvi tvoji, i moje će mrtvo tijelo ustati. Probudite se, i pjevajte koji stanujete u prahu; jer je tvoja rosa rosa na travi, i zemlja će izmetnuti mrtvace |
Ako razmislimo o onome sto nauka trenutno nudi i to iskoristimo pri tumacenju SP onda ima vise smisla to sto beba vernik govori u odnosu na nevernu bebuRazgovor dviju nerodjenih beba u maminom stomaku
U stomaku jedne trudnice razgovaraju dvije bebe. Jedna od njih je vjernik, a druga nevjernik.
Pita nevjernicka beba: "Vjerujes li u zivot poslije rodjenja?"
Vjernicka beba odgovori: "Naravno! Svakom je jasno, da postoji zivot poslije rodjenja. Ovdje smo samo da bismo ojacali i bili spremni za ono sto nas ocekuje."
Beba nevjernik ce na to: "To je glupost. Ne postoji zivot poslije rodjenja. Kako bi izgledao zivot poslije rodjenja?"
Beba vjernik objasnjava: "Ne znam sve detalje, ali znam da tamo ima mnogo vise svjetla nego ovdje i moguce je da mozemo sami da jedemo i hodamo".
Beba nevjernik reaguje malo ljuto: "Kakva je to glupost. To je sasvim nemoguce. Da sami hodamo i jedemo? Kako to da funkcionise? To je smijesno."
Beba vjernik odgovara: "Ja vjerujem da je to moguce. Bice samo malo drugacije nego sad. To se moze zamisliti."
Beba nevjernik odgovara nesigurno: "Ali od tamo se jos niko nije vratio! Zivot prestaje sa rodjenjem i poslije toga nema vise nista!"
Beba vjernik ga prekide: "Ne, ne! Ne znam tacno kako ce izgledati nas zivot poslije rodjenja, ali je sigurno da cemo sresti nasu majku i da ce se ona brinuti o nama."
Beba nevjernik protestuje: "Glupost! Dosad nisam vidio nikakvu majku i zato ona i ne postoji!"
Beba vjernik odgovara: "Ne mogu da se slozim sa tim sto ti kazes. Ponekad, kad je sve mirno, mozes cuti kako majka pjeva i mozes osjetiti kako miluje nas svijet. Ja cvrsto vjerujem u to, da nas pravi zivot pocinje nakon rodjenja!"
ut=pokret,kretnja(stvara zvuk,vibraciju)Istina=informacija(takodje se krece,moze da vibrira i stvara zvuk),Zivot=svetlo(sve prethodno navedeno).Bez svetlosti znamo da nam nema zivota.Mene sve navedeno asocira na Foton koji se krece,sadrzi informacije i cini svetlost.To su informacije iz Postanja.Dalje vidimo da su Boziji sudovi,posude,tela stvorena od elemenata zemlje i vode.Zemlja i voda sadrze fotone tj.svetlost.Ugljenik koji dominira u telu kao element zemlje ima sposobnost da skuplja,stvara,siri svetlost ili fotone(aura).Na mnogo mesta,sto kroz apokrife,sto kroz Bibliju se mnogo puta pominju bele haljine ili svetleca tela..Znamo da voda pamti,skuplja informacije ili fotone koji pomocu nje kruze i sire se kroz citav zemljani element.Znaci Bozji sudovi ili posude su sacinjene od fotona tj.Boga.Zato svuda citamo Ja sam onaj koji jesam,bio,bicu,Ja sam sve i sve sam Ja..Svetlost se krece brze u odnosu na telo i zato On zna proslost i buducnost.Kao kad bi neko iznenada upalio svetlo i ono bi bilo i iza tebe i ispred i svuda okolo.Zato je On oko (krece se)svevidece .Tako je i Ruah ili dah zivota ,Sveti duh jedno sa Bogom jer je Put ,kretnja,vibracija koja stvara vetar,zvuk ili dah u kome je Istina ili informacija.Vibracije pokrecu telo i daju mu zivot slicno kao sto nas na reanimaciji tretiraju elektrosokovima i vestackim disanjem.Merenja aure pokazuju da se ona siri odnosno skuplja kada menjamo raspolozenja tj.vibracije sto ukazuje na to da ugljenik uz pomoc fotona(informacije,vibracije) menja svoja stanja iz C 12 ka C7..Vaskrsenje bi otprilike znacilo da cemo imati vecu kolicinu C7 u telu sto ce prouzrokovati i vecu kolicinu fotona (svetlece telo ili bele haljine).Laganiji elementi se dizu u razlicite slojeve atmosfere(3 nebo,7 nebo..)dok tezi ostaju prizemljeniji....Moze se mnogo sta jos dodati ali evo ovako bih ja najjednostavnije moguce obrazlozila zasto mislim da je beba vernik Istina.baš lepa priča!Razgovor dviju nerodjenih beba u maminom stomaku
U stomaku jedne trudnice razgovaraju dvije bebe. Jedna od njih je vjernik, a druga nevjernik.
Pita nevjernicka beba: "Vjerujes li u zivot poslije rodjenja?"
Vjernicka beba odgovori: "Naravno! Svakom je jasno, da postoji zivot poslije rodjenja. Ovdje smo samo da bismo ojacali i bili spremni za ono sto nas ocekuje."
Beba nevjernik ce na to: "To je glupost. Ne postoji zivot poslije rodjenja. Kako bi izgledao zivot poslije rodjenja?"
Beba vjernik objasnjava: "Ne znam sve detalje, ali znam da tamo ima mnogo vise svjetla nego ovdje i moguce je da mozemo sami da jedemo i hodamo".
Beba nevjernik reaguje malo ljuto: "Kakva je to glupost. To je sasvim nemoguce. Da sami hodamo i jedemo? Kako to da funkcionise? To je smijesno."
Beba vjernik odgovara: "Ja vjerujem da je to moguce. Bice samo malo drugacije nego sad. To se moze zamisliti."
Beba nevjernik odgovara nesigurno: "Ali od tamo se jos niko nije vratio! Zivot prestaje sa rodjenjem i poslije toga nema vise nista!"
Beba vjernik ga prekide: "Ne, ne! Ne znam tacno kako ce izgledati nas zivot poslije rodjenja, ali je sigurno da cemo sresti nasu majku i da ce se ona brinuti o nama."
Beba nevjernik protestuje: "Glupost! Dosad nisam vidio nikakvu majku i zato ona i ne postoji!"
Beba vjernik odgovara: "Ne mogu da se slozim sa tim sto ti kazes. Ponekad, kad je sve mirno, mozes cuti kako majka pjeva i mozes osjetiti kako miluje nas svijet. Ja cvrsto vjerujem u to, da nas pravi zivot pocinje nakon rodjenja!"