hehe , tebi je dokaz ono sto je dete od 7 godina, odraslo u religioznoj porodici mislilo
znaci i planeta je macka a ne kugla.
Ha ha ha, koja pamet, e... Jel mora sve da ti se nacrta, ateisticki kvaziintelektualce?
Macka je kondezator, koji skuplja elektricitet, bas kao i planeta. Planetu, bas kao i macku mora neko maziti po ledjima, i kraj.
A kada sa svojih 50-60 god, kada je napisao autobiografiju kaze: "Dar mentalne energije dolazi od Boga, vrhunskog bića i ako mi koncentriåemo naše misli o toj istini postajemo skladni s ovom velikom moći.", jel i to misljenje deteta od 7 godina, mada je Tesla imao 3 u prethodnoj prici, ali to je nebitno. Dete od 3 godine i dalje shvata neke stvari bolje i od tebe, i od 90% danasnjih kvaziintelektualaca, ateista.
Zatim, Tesla govori neverovatne stvari, koje nam pokazuju kako je ovaj covek, koji je svet shvatao mnogo bolje od nas, i to je i pokazao, koliko je ozbiljno shvatao Bibliju, pa kaze: "Naucen sam, jos od malih nogu, da svu istinu nalazim u Bibliji.", zatim, "U trenutku kada nauka pocne proucavati duhovne pojave, napredovace za jednu godinu vise nego u proteklih 100.", pa zatim kaze i kako je kljuc bezicnog prenosa energije pronasao u Jovanovom otrkovenju, jedna neverovatna izjava.
Pa u svojoj autobiografiji pise kako je imao viziju indukcionog motora u Suncu, kako mu se sve pojavilo pred ocima i video je svaki detalj, pa pise kako je u snovima isao u druge svetove, sretao ljude koji su stvarno izgledali i kako je odatle i crpio mnogo informacija. Kaze dalje kako je ljudski mozak samo predajnik, a da negde u svemiru postoji ogromna baza znanja i informacija, pa sta je to drugo nego Bog?
Druga stvar, hocu da mi nabrojis bar 10 ateistickih naucnika, koji su oslanjajuci se na ateizam ucinili nesto vise za nauku od ovih reigioznih poput Tesle, Ajnstajna, Njutna, Pastera, Da Vincija....i sad da ne nabrajam, a necu racunati i Pitagoru, Arhimeda i sl, jer su bili anticki naucnici, paganske prirode, mada su imali svest o Bogu, svakako. Svako ko kaze: "Ja nisam religiozan, jer verujem u nauku" bi trebalo da zna da nabroji 10 takvih ateistickih naucnika, koji su nesto postigli u svetu nauke, ili barem jednog takvog koji je postigao nesto vise od gorepomenutih.