gost 287488
Aktivan član
- Poruka
- 1.203
Znaci malo vas veruje u carstvo nebesko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja verujem
Nije Carstvo nebesko je nebeska Bozja vladavina.To Carstvo nebesko je u čoveku, zar ne?
Što nam govori da si i ti vernik. A to potvrđuje da ateisti ne mogu postojati.

Nije Carstvo nebesko je nebeska Bozja vladavina.
Da, u okviru lanca ishrane![]()
Možemo ti i ja da napravimo dil. Pošto ja nema šansi da postanem vernik, a već dvoljno imam putera da sam zreo za neki 3-4 krug pakla, ti kad stigneš u carstvo nebesko, da me predložiš kod boga da mu uvedem klimatizaciju i automatsko upravljanje u carstvo. Biće to poveće carstvo, pa kontam da će trebati dobra klimatizacija.
![]()
Možemo ti i ja da napravimo dil. Pošto ja nema šansi da postanem vernik, a već dvoljno imam putera da sam zreo za neki 3-4 krug pakla, ti kad stigneš u carstvo nebesko, da me predložiš kod boga da mu uvedem klimatizaciju i automatsko upravljanje u carstvo. Biće to poveće carstvo, pa kontam da će trebati dobra klimatizacija.
![]()
Nije Carstvo nebesko je nebeska Bozja vladavina.
Gde da radiš klimatizaciju, u paklu?

Pa dok mi ona ne ugovori biznis sa Jehovom, ja ću od pakla da napravim cvetnu baštu![]()
Pa dok mi ona ne ugovori biznis sa Jehovom, ja ću od pakla da napravim cvetnu baštu![]()

Haha,.
Isus nije tako rekao nego da je Kraljevstvo Medju njima.... misleci na sebe kao buduceg Kralja tog Kraljevstva
Da li to znači da Isus nije rekao Carstvo nebesko je unutra, u Vama?
Niti će se kazati: Evo ga ovde ili onde; jer gle, carstvo je Božije unutra u vama.
βασιλεία τοῦ θεοῦ ἐντὸς ὑμῶν ἐστίν
"unutar vas"
da drzava je u tebi
a tacan prevod glasi "medju vama"
takodje sta se kacis za reci... bitan je ceo kontekst...
Bozje Kraljevstvo je VLADAVINA i to nebeska...
nenormalno je ocekivati da je ona u coveku..
Bozje Kraljevstvo je VLADAVINA i to nebeska...
nenormalno je ocekivati da je ona u coveku..
Činjenica da sam ja ateista samo govori da ne verujem u boga i li više njih. Ne vidim zašto bi mi bilo zabranjeno da verujem u bilo šta drugo.
Zapravo, i ne bih se ja definisao kao ateista. Ne poričem postojanje boga u filozofskom smislu, ali poričem svaku religioznu viziju boga kao i ispravnost bilo koje religije.
I ne vidim zašto ateisti ne bi mogli postojati. Dovoljno je da nisu teisti ili deisti. Ali recimo sasvim lepo mogu da veruju u odluke svoje partije ili da su nas napravili vanzemaljci![]()
ne moze biti vladavina u nekome
Kolika je provizija? Nista na lepe oci. Svi ucesnici mora da se ugrade da bi posao cvetao.Pa dok mi ona ne ugovori biznis sa Jehovom, ja ću od pakla da napravim cvetnu baštu![]()
Može li Ljubav biti u čoveku, tj. u duši?