Bansai
Zainteresovan član
- Poruka
- 486
Zar se nećeš malo smoriti da budeš sam čitavu večnost?![]()
Pa razmisljao sam i o tome, odlucio sam da zrtvujem jedno svoje rebro ako mi bude dosadno samom u raju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar se nećeš malo smoriti da budeš sam čitavu večnost?![]()
ok onda nek plate nekom da ih samoubiju iz zasedeza hrišćane to bi bio smrtni greh, tj. u rangu sa poricanjem svetog duha; pa bi bacanjem sa mosta završili tamo gde će završiti i ostatak nespasenih.
ok onda nek plate nekom da ih samoubiju iz zasede
Nemoj da si takav.Veruj malo u boga/ok onda nek plate nekom da ih samoubiju iz zasede
nema ok, jer bog sve vidi i sve zna,
ne vredi im ni da pomisle da se kao sapletu.
cekaj znaci bog ima i tamo u nekom boljem zivotu?jel nas tamo ne testira ko u ovom?Nemoj da si takav.Veruj malo u boga/
cekaj znaci bog ima i tamo u nekom boljem zivotu?jel nas tamo ne testira ko u ovom?

a sta je s onom teorijom kad ode neko mlad da bog uzima najbolje?

cekaj znaci bog ima i tamo u nekom boljem zivotu?jel nas tamo ne testira ko u ovom?
To je bullshita sta je s onom teorijom kad ode neko mlad da bog uzima najbolje?
Covek nije u grobu nego svesna dusa je u duhovnom svetu, a sustina covekova nije telo nego dusa.
Telo mu je postalo prah koje ce se na kraju povratiti iz praha, spojiti sa dusom i vaskrsnuti u Sudnji Dan.
U Novom Zavetu prica o Lazaru i bogatasu pokazuje da covek nije u zemlji i da je svega svestan.
Takodje Sveti Oci su imali vidjenja jos na zemlji sta se dogadja u duhovnom svetu, ali to nama mnogogresnima
nije dano da vidimo (sada).
Ko te ovo slagao?
Pred 9:10 Sve što ti dodje na ruku da činiš, čini po mogućnosti svojoj, jer nema rada ni mišljenja ni znanja ni mudrosti u grobu u koji ideš.
Ps 146:3 Ne uzdajte se u knezove, u sina čovečijeg, u kog nema pomoći.
Ps 146:4 Izidje iz njega duh, i vrati se u zemlju svoju: taj dan propadnu sve pomisli njegove.
Ps 146:5 Blago onome, kome je pomoćnik Bog Jakovljev, kome je nadanje u Gospodu, Bogu njegovom,
Pred 9:5 Jer živi znaju da će umreti, a mrtvi ne znaju ništa niti im ima plate, jer im se spomen zaboravio.
Pred 9:6 I ljubavi njihove i mržnje njihove i zavisti njihove nestalo je, i više nemaju dela nikada ni u čemu što biva pod suncem.
Hes 18:4 Gle, sve su duše moje, kako duša očeva tako i duša sinovljeva moja je, koja duša zgreši ona će poginuti.
PRICA BOGATASA I LAZARA:
http://forum.krstarica.com/entry.php/29835-Prica-bogatasa-i-Lazara-ne-potvrdjuje-Raj-i-Pakao
Prijatelju uverices se kad napustis ovaj svet a ti se postaraj da imas dobra dela ovde.
Da li zato, neki ljudi, u kovčeg pokojnika ostavljaju razne predmete, cigarete i slično?
To je bullshit
sve teorije su bulshitbog zna šta radi i prestani da zapitkuješ
![]()

jel odmah mogu ?[/QUOTE
savetovala bih te da na taj put ne žuriš![]()
Prijatelju uverices se kad napustis ovaj svet a ti se postaraj da imas dobra dela ovde.