Bansai
Zainteresovan član
- Poruka
- 486
Zar se nećeš malo smoriti da budeš sam čitavu večnost?
Pa razmisljao sam i o tome, odlucio sam da zrtvujem jedno svoje rebro ako mi bude dosadno samom u raju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar se nećeš malo smoriti da budeš sam čitavu večnost?

ok onda nek plate nekom da ih samoubiju iz zasedeza hrišćane to bi bio smrtni greh, tj. u rangu sa poricanjem svetog duha; pa bi bacanjem sa mosta završili tamo gde će završiti i ostatak nespasenih.
ok onda nek plate nekom da ih samoubiju iz zasede
Nemoj da si takav.Veruj malo u boga/ok onda nek plate nekom da ih samoubiju iz zasede
nema ok, jer bog sve vidi i sve zna,
ne vredi im ni da pomisle da se kao sapletu.
cekaj znaci bog ima i tamo u nekom boljem zivotu?jel nas tamo ne testira ko u ovom?Nemoj da si takav.Veruj malo u boga/
cekaj znaci bog ima i tamo u nekom boljem zivotu?jel nas tamo ne testira ko u ovom?

a sta je s onom teorijom kad ode neko mlad da bog uzima najbolje?

cekaj znaci bog ima i tamo u nekom boljem zivotu?jel nas tamo ne testira ko u ovom?
To je bullshita sta je s onom teorijom kad ode neko mlad da bog uzima najbolje?
Covek nije u grobu nego svesna dusa je u duhovnom svetu, a sustina covekova nije telo nego dusa.
Telo mu je postalo prah koje ce se na kraju povratiti iz praha, spojiti sa dusom i vaskrsnuti u Sudnji Dan.
U Novom Zavetu prica o Lazaru i bogatasu pokazuje da covek nije u zemlji i da je svega svestan.
Takodje Sveti Oci su imali vidjenja jos na zemlji sta se dogadja u duhovnom svetu, ali to nama mnogogresnima
nije dano da vidimo (sada).
Ko te ovo slagao?
Pred 9:10 Sve što ti dodje na ruku da činiš, čini po mogućnosti svojoj, jer nema rada ni mišljenja ni znanja ni mudrosti u grobu u koji ideš.
Ps 146:3 Ne uzdajte se u knezove, u sina čovečijeg, u kog nema pomoći.
Ps 146:4 Izidje iz njega duh, i vrati se u zemlju svoju: taj dan propadnu sve pomisli njegove.
Ps 146:5 Blago onome, kome je pomoćnik Bog Jakovljev, kome je nadanje u Gospodu, Bogu njegovom,
Pred 9:5 Jer živi znaju da će umreti, a mrtvi ne znaju ništa niti im ima plate, jer im se spomen zaboravio.
Pred 9:6 I ljubavi njihove i mržnje njihove i zavisti njihove nestalo je, i više nemaju dela nikada ni u čemu što biva pod suncem.
Hes 18:4 Gle, sve su duše moje, kako duša očeva tako i duša sinovljeva moja je, koja duša zgreši ona će poginuti.
PRICA BOGATASA I LAZARA:
http://forum.krstarica.com/entry.php/29835-Prica-bogatasa-i-Lazara-ne-potvrdjuje-Raj-i-Pakao
Prijatelju uverices se kad napustis ovaj svet a ti se postaraj da imas dobra dela ovde.
Da li zato, neki ljudi, u kovčeg pokojnika ostavljaju razne predmete, cigarete i slično?
To je bullshit
sve teorije su bulshitbog zna šta radi i prestani da zapitkuješ

jel odmah mogu ?[/QUOTE
savetovala bih te da na taj put ne žuriš
Prijatelju uverices se kad napustis ovaj svet a ti se postaraj da imas dobra dela ovde.